تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 720 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

سلام بر همگی الان 2 روز هستش vt30 50 اینچ من دچار مشکل شده طوری که کنترل تی وی کار نمیکنه فقط دکمه پاور برای روشن خاموش کردن کار میکنه اول فکر کردم کنترل خراب بعد که میرم دکمه های روی خود تی وی رو از پشت بزنم که صدا رو زیاد یا کم کنم یا ورودی hdmi رو عوض کنم دیدم نمیشه هیچ عکس العملی انجام نمیشه الان رو hdmi 4 مونده چه tv رو از برق بکشم یا با خود کنترل خاموش کنم وقتی روشن میکنم رو همون hdmi 4 مونده دوستان راهنمایی کنید چی کار کنم زنگ بزنم نمایندگی ؟ شماره یا چیزی دارید ؟ راستی برای کسی تا حالا مشکل مشابه من پیش اومده خواهشا کمک کنید

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام بر همگی الان 2 روز هستش vt30 50 اینچ من دچار مشکل شده طوری که کنترل تی وی کار نمیکنه فقط دکمه پاور برای روشن خاموش کردن کار میکنه اول فکر کردم کنترل خراب بعد که میرم دکمه های روی خود تی وی رو از پشت بزنم که صدا رو زیاد یا کم کنم یا ورودی hdmi رو عوض کنم دیدم نمیشه هیچ عکس العملی انجام نمیشه الان رو hdmi 4 مونده چه tv رو از برق بکشم یا با خود کنترل خاموش کنم وقتی روشن میکنم رو همون hdmi 4 مونده دوستان راهنمایی کنید چی کار کنم زنگ بزنم نمایندگی ؟ شماره یا چیزی دارید ؟ راستی برای کسی تا حالا مشکل مشابه من پیش اومده خواهشا کمک کنید
    سلام. وقتی چند تا دکمه ریموت کنترل را همزمان بزنید، تلویزیون قفل میشه.

مراحل پست 5133 از لینک زیر را انجام بدید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

اقا پونل زدم ولی نشد که نشد ببینم تی وی کابل ماهواره وصل هستش بهش باید اون رو قطع کنم ؟ وقتی دکمه Chanel رو میزدید شما به چه صورت بود به فاصله چند ثانیه میزدید؟؟ اعصابم خورد شده به خدا ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اقا پونل زدم ولی نشد که نشد ببینم تی وی کابل ماهواره وصل هستش بهش باید اون رو قطع کنم ؟ وقتی دکمه Chanel رو میزدید شما به چه صورت بود به فاصله چند ثانیه میزدید؟؟ اعصابم خورد شده به خدا ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
    اصلاً ربطی به مـــــا.هــوا.ره نداره.
    دکمه که علامت - و جهت نما بطرف پایین داره رو نگه دار.

همینطور که دکمه رو نگه داشتی ، سه بار پشت سر هم بدون مکث دکمه Menu کنترل رو بزن.

بعد یه صفحه فکر کنم مشکی رنگ پر از نوشته باز میشه. بدون کوچکترین دستکاری سیم برق تلویزیون رو از پریز بکش.

اینطور تلویزیون ریست میشه.
    Last edited by poonel; 07-12-2013 at 00:21.

6. 7 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

درست شد اقا پونل نمیدونم چه طوری تشکر کنم واقعا بابت همه چی ممنون خیلی خیلی لطف کردید خدا خیرت بده با تشکر فراوان

8. 2 کاربر از iranmard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

درود
    این قسمت 24p Cinematic Playback مفهموش چی هست و چرا دربرخی مدلها رقمش فرق میکنه ؟
    VT50 Series =96 Hz/48Hz
    ST50 Series=48 Hz
    در قسمت پشتیبانی فایلهای MKV از طریق مدیاپلیر پلاسما با فلاش اینچنین نوشته شده:
    mkv files
    video codec H.264/MPEG1/MPEG2
    حالا با این حساب میشه فیلمهای دو گیگی با فرمت MKV(ریلیز Ganool) رو با فلاش رو تی وی پخش کرد؟
    برای پخش زیرنویس فارسی باید چه کار کرد؟
    Last edited by john3; 07-12-2013 at 16:19.

در آغاز فعالیت sara318's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ما یک LED پاناسونیک مدل et5 داریم . فیلم رو که با فلش پخش میکنه زیرنویسش رو نشون نمیده . نه فرمت srt و نه sub/idx .داخل یک پوشه و هم نام با فیلمه !! راهی برای حل این مشکل هست ؟ دیگه اینکه بعضی فرمتهای همسان رو نشون نمیده مثلا دو تا فیلم با فرمت flvاز یوتیوب دانلود شده یکیشو نشون میده و یکیو نه چرا اینجوریه ؟ تله تکست رو هم به هم ریخته نشون میده با اینکه زبان تله تکست هم فارسی انتخاب شده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ما یک LED پاناسونیک مدل et5 داریم . فیلم رو که با فلش پخش میکنه زیرنویسش رو نشون نمیده . نه فرمت srt و نه sub/idx .داخل یک پوشه و هم نام با فیلمه !! راهی برای حل این مشکل هست ؟ دیگه اینکه بعضی فرمتهای همسان رو نشون نمیده مثلا دو تا فیلم با فرمت flvاز یوتیوب دانلود شده یکیشو نشون میده و یکیو نه چرا اینجوریه ؟ تله تکست رو هم به هم ریخته نشون میده با اینکه زبان تله تکست هم فارسی انتخاب شده .
    سلام. ما پلاسما vt50 داریم و خیلی به این مشکل برخورد نکردیم. اما فقط یک مشکل بود اونهم اینکه سایز زیر نویس کوچیک بود. یعنی من فیلم رو تو یک پوشه و زیر نویس رو به صورت همنام تو همون پوشه قرار میدادم و هیچ چیز دیگه نباید تو اون پوش باشه فقط یک فایل فیلم و یک فایل زیر نویس . بعد تلویزیون در 80 در صد موارد بدون هیچ مشکلی زیر نویس رو نمایش میده فقط سایز زیرنویس کوچیکه ونمیشه خیلی دور نشست و زیر نویس رو راحت خوند . خب با این مشکل کنار اومده بودم تا اینکه یک هارد اکسترنال رو با قیمت بالاتر از بازار خریدم . قیمت بالاش برای این بود که فروشنده هارد رو با فیلمهای 3d برام پر کرده بود. ماهم خوشحال اومدیم فیلم ها رو ببینیم دیدم ای دل غافل زیر نویس رو درست پخش نمیکنه و فروشنده هم در جوابم گفت آره تلویزیونهای سونی و پاناسونیک با زیر نویس فارسی در فیلمهای سه بعدی مشکل دارند . کلی ضد حال خوردم تا اینکه یک مطلبی رو تو همین سایت در مورد DLNA خوندم و عملی کردمش و مشکل زیر نویس سه بعدی هم حل شد یعنی تلویزیون با کامپیوتر از طریق وای فای به هم لینک میشن و تی وی فیلمها رو از روی کامپیوتر میخونه . حالا دیگه اغلب اینطوری فیلم میبینم ولی اینهمه رو گفتم که این نکته رو بگم : با این روش اولا همه فیلمها(چه دو بعدی و چه سه بعدی) بدون استثنا با زیر نویس پخش میشن در حالی که وقتی از طریق USB میخواستم فیلم ببینم گاهی نمیشد . دوما سایز زیر نویس به خوبی قابل تنظیمه و کلا مشکل آدم از بیخ با زیر نویس برطرف میشه . این هم اون لینکی که باید بخونید و اجراش کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته ناگفته نمونه که دوستان با سوادی هستند که شاید راه های دیگه ای رو هم پیشنهاد بدن اما به نظر من این راه به طور کلی مشکل رو مرتفع میکنه. انشالله که با صبر و حوصله بخونید و اجرا کنید و لذت ببرید
    Last edited by poyasalary; 10-12-2013 at 19:46.

12. 6 کاربر از poyasalary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    مدل TH-L42ET5M دارم که نمیدونم کانال یاب دیجیتال داره یا نه من که پیدا نمی کنم !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چگونه مس شود فونت زیر نویس را در LEDTV بزرگ کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •