تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 3017 اولاول ... 15255260264264864965065165265365465565666270275211521652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چراغ روشنه.
    pppoe هستم.
    =-=-=-=-=-=-=-=
    ممد توام نظر بده: 1024 یا 512؟امشب موعد تمدیده.
    اول قسمت دوم رو جواب بدم كه ميگه : كوري كه عصاكش كور دگر شود!
    من اگه جوابي داشتم به سوال خودم مي دادم. من 6 روزه و 6 ساعت رو تا الان بررسي كردم 1600 مگ ارسال و 3200 مگ دريافت داشتم.
    توي اين شش روز سرعت دانلودم تقريبا ثابت روي 230 بوده ، توي اين شش روز ديگه استفاده كاملا عادي داشتم و نه مشكل سرعت داشتم نه عقده دانلود!
    در كل بگم فهميدم كه براي من 256 نامحدود از همه بهتره. آدم زجر مي كشه وقتي مي بينه پول با زحمت بدست مياد بعد اونوقت مثلا ماهي 45 تومن بده يه مگ نامحدود بگيره.
    يه سري كارها داريم مثل كارهاي بانكي، بررسي سايتهاي خبري و تفريحي و ... كه با يه نت 128 هم انجام ميشه.
    يه سري ديگه مثل دانلود فيلم و سريال و ... كه يا نت 1024 بايد داشته باشي يا بي خيالش بشي!
    =-=-=-=-=-=-=-=
    مي توني از Dial on demand استفاده كني مثلا بذاريش روي 2 ساعت. اينجوري 2 ساعت كه استفاده نكني نت قطع ميشه بعد كه سيستم رو روشن كني اولين پيج رو كه بخواي باز كني خودش كانكت ميشه.
    حدسيه شماره 2 ! : قطع شدن اينترنت به ويندوز و يا به مودم مربوط ميشه. اگه از مودم باشه شما سيستم رو كه روشن مي كني و نت نداري بعد مي ري روي كانكشن lan يا usb و اون رو disable مي كني. چند لحظه بعد enable ميكني. اگه شبكه فعال نشد و ارور داد از مودم هست. اگه فعال شد و نتم وصل شد پس احتمالا از ويندوزه!
    زياد كه پرت و پلا نگفتم؟

2. 3 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بچه ها من الان 256 نامحدود مخابرات دارم میخوام برم بکنمش 1 مگ نامحدود سرعتم فعلا رو 30 ایناس بعد تغیرر تا چند میره؟؟؟؟

4. این کاربر از RezaMbz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها من الان 256 نامحدود مخابرات دارم میخوام برم بکنمش 1 مگ نامحدود سرعتم فعلا رو 30 ایناس بعد تغیرر تا چند میره؟؟؟؟
    ميشه 120-130 همين حدود ها. يه نفر هم هست كه با يه مگ نامحدودش سرعتش بالاي 200 هست كه احتمالا اون استثناست!
    ولي فعلا 120 رو داشته باش اگه بيشتر هم شد كه حالش رو ببر

6. 5 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

چراغ روشنه.
    pppoe هستم.
    =-=-=-=-=-=-=-=
    ممد توام نظر بده: 1024 یا 512؟امشب موعد تمدیده.
    1024
    ایمان جون خیلی عذر میخوام اگه فوضلی نیست میتونم بپرسم شغل شریفت چیه؟اگه دوست داشتی جواب بده
    Last edited by ali_phd71; 18-08-2013 at 20:33.

8. 3 کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

سلام بچه ها،من بعد از چند ماهی بی adsl ای فردا میخام برم واسه اینترنت مخابرات ثبت نام کنم.چون دانلود بیشتر برام مهمه فعلا میخام سرعت 1مگ محدود بگیرم(شبانه)،به نظرتون با سرعت 1 مگ،1گیگ رو حدودا تو چن ساعت میشه دان کرد؟بافرض نوسان کم.ممنون

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام بچه ها،من بعد از چند ماهی بی adsl ای فردا میخام برم واسه اینترنت مخابرات ثبت نام کنم.چون دانلود بیشتر برام مهمه فعلا میخام سرعت 1مگ محدود بگیرم(شبانه)،به نظرتون با سرعت 1 مگ،1گیگ رو حدودا تو چن ساعت میشه دان کرد؟بافرض نوسان کم.ممنون
    اگه دانلود برات مهمه مثل خودم اصلا بهت توصیه نمیکنم طرف سرویس های محدود بری دوست عزیزمون ایمان هم حتی 2مگ کحدود داشت ولی باز برای دانلودی ها اصلا نمی صرفه ترجیحا همون 512 نامحدود بگیری بهتره حالا نمیدونم سرعتش دقیق چنده الان من خودم الان 256 نامحدود دارم سرعتش 30 میشه به زور خیلی کمه ولی چه میشه کرد

11. 3 کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ميشه 120-130 همين حدود ها. يه نفر هم هست كه با يه مگ نامحدودش سرعتش بالاي 200 هست كه احتمالا اون استثناست!
    ولي فعلا 120 رو داشته باش اگه بيشتر هم شد كه حالش رو ببر
    ممد بزار اون عملی رو که این جناب دوست داره روی مخابرات انجام بده شاید فرجی شد مال ما که افاقه نکرد

13. 2 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض

اگه دانلود برات مهمه مثل خودم اصلا بهت توصیه نمیکنم طرف سرویس های محدود بری دوست عزیزمون ایمان هم حتی 2مگ کحدود داشت ولی باز برای دانلودی ها اصلا نمی صرفه ترجیحا همون 512 نامحدود بگیری بهتره حالا نمیدونم سرعتش دقیق چنده الان من خودم الان 256 نامحدود دارم سرعتش 30 میشه به زور خیلی کمه ولی چه میشه کرد
    چطور مگه؟من میخام 1مگ،4گیگ بگیرم،شنیدم مخابرات واسه شبانه سرعتا رو تغییر نمیده،اگه 1مگ سرعت دانلودش حدود 120 باشه که خوبه(کلا میخام شبا فقط دانلود کنم)،دیگه شبی یه فیلم 1گیگی که میشه دان کرد حداقل مگه نه؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

1024
    ایمان جون خیلی عذر میخوام اگه فوضلی نیست میتونم بپرسم شغل شریفت چیه؟اگه دوست داشتی جواب بده
    خواهش میکنم عزیزم.
    کارمند پتروشیمی هستم.مهندس شیمی.در خدمتم.
    اول قسمت دوم رو جواب بدم كه ميگه : كوري كه عصاكش كور دگر شود!
    من اگه جوابي داشتم به سوال خودم مي دادم. من 6 روزه و 6 ساعت رو تا الان بررسي كردم 1600 مگ ارسال و 3200 مگ دريافت داشتم.
    توي اين شش روز سرعت دانلودم تقريبا ثابت روي 230 بوده ، توي اين شش روز ديگه استفاده كاملا عادي داشتم و نه مشكل سرعت داشتم نه عقده دانلود!
    در كل بگم فهميدم كه براي من 256 نامحدود از همه بهتره. آدم زجر مي كشه وقتي مي بينه پول با زحمت بدست مياد بعد اونوقت مثلا ماهي 45 تومن بده يه مگ نامحدود بگيره.
    يه سري كارها داريم مثل كارهاي بانكي، بررسي سايتهاي خبري و تفريحي و ... كه با يه نت 128 هم انجام ميشه.
    يه سري ديگه مثل دانلود فيلم و سريال و ... كه يا نت 1024 بايد داشته باشي يا بي خيالش بشي!
    =-=-=-=-=-=-=-=
    مي توني از Dial on demand استفاده كني مثلا بذاريش روي 2 ساعت. اينجوري 2 ساعت كه استفاده نكني نت قطع ميشه بعد كه سيستم رو روشن كني اولين پيج رو كه بخواي باز كني خودش كانكت ميشه.
    حدسيه شماره 2 ! : قطع شدن اينترنت به ويندوز و يا به مودم مربوط ميشه. اگه از مودم باشه شما سيستم رو كه روشن مي كني و نت نداري بعد مي ري روي كانكشن lan يا usb و اون رو disable مي كني. چند لحظه بعد enable ميكني. اگه شبكه فعال نشد و ارور داد از مودم هست. اگه فعال شد و نتم وصل شد پس احتمالا از ويندوزه!
    زياد كه پرت و پلا نگفتم؟
    در مورد انتخاب سرویس تصمیمو گرفتم.راهنماییت مفید بود.
    =-=-=-=-=-=
    ممد ایراد از مودم نیست.از دو تا مودم استفاده کردم.
    الان Dial on demand رو فعال میکنم ببینم چی میشه.
    اگه درست شد که هیچ.اگه نه میرم واسه تیت قسمت دوم حرفات.همون Disable کردن و Enable کردن.
    فدات.

=-=-=-=-=-=-=-=
    ممد غیر از گزینه ی دایال آن دمند که فعالش کردم،اون گزینه هایی که مشخص کردم چه کاربردی داره؟

Last edited by KING iMAN; 18-08-2013 at 21:34.

16. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خواهش میکنم عزیزم.
    کارمند پتروشیمی هستم.مهندس شیمی.در خدمتم.

در مورد انتخاب سرویس تصمیمو گرفتم.راهنماییت مفید بود.
    =-=-=-=-=-=
    ممد ایراد از مودم نیست.از دو تا مودم استفاده کردم.
    الان Dial on demand رو فعال میکنم ببینم چی میشه.
    اگه درست شد که هیچ.اگه نه میرم واسه تیت قسمت دوم حرفات.همون Disable کردن و Enable کردن.
    فدات.

=-=-=-=-=-=-=-=
    ممد غیر از گزینه ی دایال آن دمند که فعالش کردم،اون گزینه هایی که مشخص کردم چه کاربردی داره؟

دقيق نمي دونم چي هستن. اولي اگه توي وريفاي كردن يوزر و پسورد ارور بده مثلا ارور 691 بده دوباره سعي ميكنه وصل بشه. يعني اينقدر مي گيره تا وصل بشه!
    دومي هم حالت ديباگ هست كه اگه خطايي داره كه نمي تونه وصل بشه رو ببيني.

18. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •