اول قسمت دوم رو جواب بدم كه ميگه : كوري كه عصاكش كور دگر شود!
من اگه جوابي داشتم به سوال خودم مي دادم. من 6 روزه و 6 ساعت رو تا الان بررسي كردم 1600 مگ ارسال و 3200 مگ دريافت داشتم.
توي اين شش روز سرعت دانلودم تقريبا ثابت روي 230 بوده ، توي اين شش روز ديگه استفاده كاملا عادي داشتم و نه مشكل سرعت داشتم نه عقده دانلود!
در كل بگم فهميدم كه براي من 256 نامحدود از همه بهتره. آدم زجر مي كشه وقتي مي بينه پول با زحمت بدست مياد بعد اونوقت مثلا ماهي 45 تومن بده يه مگ نامحدود بگيره.
يه سري كارها داريم مثل كارهاي بانكي، بررسي سايتهاي خبري و تفريحي و ... كه با يه نت 128 هم انجام ميشه.
يه سري ديگه مثل دانلود فيلم و سريال و ... كه يا نت 1024 بايد داشته باشي يا بي خيالش بشي!
=-=-=-=-=-=-=-=
مي توني از Dial on demand استفاده كني مثلا بذاريش روي 2 ساعت. اينجوري 2 ساعت كه استفاده نكني نت قطع ميشه بعد كه سيستم رو روشن كني اولين پيج رو كه بخواي باز كني خودش كانكت ميشه.
حدسيه شماره 2 ! : قطع شدن اينترنت به ويندوز و يا به مودم مربوط ميشه. اگه از مودم باشه شما سيستم رو كه روشن مي كني و نت نداري بعد مي ري روي كانكشن lan يا usb و اون رو disable مي كني. چند لحظه بعد enable ميكني. اگه شبكه فعال نشد و ارور داد از مودم هست. اگه فعال شد و نتم وصل شد پس احتمالا از ويندوزه!
زياد كه پرت و پلا نگفتم؟