خواهر من برای شرکتشون از مخابرات مودم گرفت بعد از کلی پی گیری کاشف به عمل اومد مودم ایراد داشته!
خواهر من برای شرکتشون از مخابرات مودم گرفت بعد از کلی پی گیری کاشف به عمل اومد مودم ایراد داشته!
چرا اینطوری شده نت مخابراتبدون فیل شکن نمیشه هیچ سایتی باز کرد اینجا !!!
مال من که باز میشه . البته روی سایتهای https یه مقدار کند شده ولی اونها رو هم باز می کنه .
مرورگرتون رو یه بار چک کنید ببینید تنظیمات پ...ر...و...ک....س....ی روش ست نشده باشه .
این مخابرات منطقه ما قاطی داره...4 روز پشت سر هم هر روز صبح 1 ساعت الی 2 ساعت قطعی دارم...تهران..منطقه 14 ...خیابان نبرد..منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی![]()
چند روزه منم مشکل دارم، منطقه غرب تهران، امروز صبحم 2 ساعت قطع بود !!
پینگ 256 نامحدود مخابرات ملت کره هم حسرت همچین پینگی رو میخورن
![]()
از سه شنبه شب تا الان افت سرعت عجیب هست
سه شنبه برای من نیم ساعت قطع شد بعد وصل همین جوریی...............
تو خوبی پینگتم خوبهولی هنوز متوجه نشدی اینجا تاپیک اینترنت مخابرات استان تهران هست!؟
دوستان همونطور که این چند وقت اکثرمون حس کردیم اینترنت ما نه قطعی داره نه کندی داره!!مخصوصا به دلایل امنیتی!!یعنی وقتی وزیر ارتباطات یه چیزی میگه دبیر شورای عالی مجازی یه چیز دیگه شما همیشه به حرف وزیر گوش بدین!اون برخی کندی ها و قطعی های قبل به دلایل حمله سایبری و کاهش پهنای بین الملل نبوده الان وزیر تکذیب کرد!سال 92 هم عمرا در مورد اینترنت قطعی و کندی داشته باشیم مثل روز روشنه چون دیگه اینترنتی عملا در کار نخواهد بود! ...
![]()
خودم هم اول حدسم این بود که تنظیمات ------ مونده باشه تو مرورگرها، ولی هیچکدوم ------ نداشتن. حتی رو کامپیوتردیگه هم تست کردم همین مشکل بود. عیب یابی خود ویندوز رو میزنی میگه DNS Server پاسخ نمیده
دوست عزیز خودتون رو اذیت نکنید بیخودی!این مشکل رو من و خیلی از بچه های همین تاپیک داشتن شما یا وصل نمیشی یا اگه میشی internet access نداری!درسته؟از طرف شما نیست تنظیمات مودم و دی ان اس و ... رو تغییر ندید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)