تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 652 از 870 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

حالم از این خبرگذاری با صاحبانش بهم میخوره
    بله با اون پشتیبانی که زمان انتخابت از ... کرد معلومه بهترین خبر گزاری میشه ولی خوب تو این ممکلت همه میدونن همچی برعکسه، یعنی بهترین همیشه بدترینه و اگر گفتن این چیز بده بدونید خوبه.
    در مورد این خبر هم واقعاً آدم باید ببینه چه اتفاقی افتاده به این خبرگزاری که اعتمادی نیست باید دید واقعاً قضیه چی بوده.
    999% تایید میشه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

7

از بام تا شام فقط دروغ و مزخرف...

140% تاييد ميشه!

من کاری به فارس و دروغ و راستش ندارم . ولی 90 و دارودستش یکی از اضلاع مافیای فوتبالن که مثل اون قدرتای دیگه برا خودشون خط میدن - برکنار میکنن - سرکار میارن -به لجن میکشن - به عرش میرسونن - له میکنن - و ...
    وگرنه یهو ناغافل !! بعد دو سه تا برد پرسپولیس و کم شدن بحران و این مسایل چطور یاد زمین تمرین پرسپولیس و نمیدونم دعوای کاشانی و انصاریفرد و اینا افتادن ؟؟؟
    اینا همش از اتفاقات پشت پرده که من و شما نمیدونیم سرچشمه میگیره .
    به نظر باج خواهی و اینا تندرویه ولی همچین بی دلیل هم نیست .
    اولا تمام خبرگزاریهای ایران و جهان دروغ پرداز هستن نه فقط فارس...منتها یه سری تابلوتر کار میکنن!!

ثانیا برنامه نود بدش نمیاد برای پیروزی حاشیه سازی کنه ...دلیلش هم بر آگاهان پوشیده نیست! ...حالام با اومدن کاشانی, عادل ترسیده پرسپولیس یه سر و سامونی بگیره دست به دامن انصاری فرد شده, ولی خوشم اومد کاشانی اصلا بهانه دستش نداد ( تیر عادل به سنگ خورد)
    معمولا توی هر برنامه هم باید یکی دو تیکه به این قطبی بندازه (بخاطر علاقه وافری که به ایشون داره! )
    محض اطلاع دوستان عزيز فردوسي پور پرسپوليسيه!!!
    ضمنا ادمي نيست كه از روي خصومت تيمي رو ببره به حاشيه!
    لطفا از اين خبرگزاري دروغپرداز خبر نذاريد!
    به جاي فارس بايد اسمش رو بذارن پكن يا مسكو! حيفه فارس كه اسمش رو اين خبرگزاريه

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

من که شخصا رو صداقت و حق گوئیه عادل قسم میخورم ...

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

دکمه تشکر چرا نیست
    در کل همه اونایی که فارسو مسخره کردن و اون دوستمون که گفت حیف اسم فارس =
    اصلا نباید از این دروغگزاری اینجا چیزی گذاشت..گذاشتن خبر ازش یعنی قبول داشتنش !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

140%

محض اطلاع دوستان عزيز فردوسي پور پرسپوليسيه!!!
    ضمنا ادمي نيست كه از روي خصومت تيمي رو ببره به حاشيه!
    لطفا از اين خبرگزاري دروغپرداز خبر نذاريد!
    برنامه هاش که چیز دیگه ای نشون میده (کمتر کسی عادل رو پرسپولیسی میدونه, میگفتید بی طرف باز قابل قبول تر بود!)

در اینکه 90 بهترین(جنجالی ترین!) برنامه ورزشی ایرانه شکی نیست...

اما فرودسی پور گاهی نظرات شخصیش رو وارد برنامه میکنه بطور غیرمستقیم...که البته یکی دو ساله کمی واضح شده قضیه!

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فردوسی پور ادم احساساتی هستش تو لیگ برتر طرفداره پرسپولیس و در تیم های خارجی طرفدار بارسلونا هستش برداشت من اینطور بوده یه بار هم تو بازی بارسلونا در مقابل ارسنال هم اونقدر در حین بازی طرفداری بارسا رو کرد که این به نظر من کاره درستی نیست.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فردوسی پور ادم احساساتی هستش تو لیگ برتر طرفداره پرسپولیس و در تیم های خارجی طرفدار بارسلونا هستش برداشت من اینطور بوده یه بار هم تو بازی بارسلونا در مقابل ارسنال هم اونقدر در حین بازی طرفداری بارسا رو کرد که این به نظر من کاره درستی نیست.
    خوب نمیشناسمش اما فکر کنم دقیقا برعکس اینی که گفتید باشه. رئالی و استقلالی.

به گزارش بازی های بارسلونا توجه نکنید. بخاطر سبک بازی و قدرت این تیم هر گزارشگر یا مجری وادار به تحسین بارسا میشه و شما همچین برداشتی خواهید داشت.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به گزارش بازی های بارسلونا توجه نکنید. بخاطر سبک بازی و قدرت این تیم هر گزارشگر یا مجری وادار به تحسین بارسا میشه و شما همچین برداشتی خواهید داشت.
    110 % تاييد ميشود

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

توي تيماي خارجي كه خودش چند بار اعلام كرده طرفدار ليورپوله! حتي دوستاشم بهش تيكه مينداختن!

برنامه هاش که چیز دیگه ای نشون میده (کمتر کسی عادل رو پرسپولیسی میدونه, میگفتید بی طرف باز قابل قبول تر بود!)

در اینکه 90 بهترین(جنجالی ترین!) برنامه ورزشی ایرانه شکی نیست...

اما فرودسی پور گاهی نظرات شخصیش رو وارد برنامه میکنه بطور غیرمستقیم...که البته یکی دو ساله کمی واضح شده قضیه!

اينو كه من از خودم نميگم (اين كه ميگم پرسپوليسيه) از دوستش شنيدم! گزارشگر فوتبال مجتبي صادقيان! خودم ازش شنيدم!
    هرچند من 4-5 سال پيش شنيدم ولي اخيرا مثه اينكه ميخواد بي طرف باشه! هر چي هست استقلالي نيست!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض استيلي: روي نيمکت نمي نشينم، مهاجراني: مي نشيند!

سايت گل- حميد استيلي که پس از بازي با ابومسلم گفته بود در بازي مقابل پرسپوليس روي نيمکت تين استيل اذين نخواهد نشست، در مصاحبه اي مجددا بر گفته خود تاکيد کرد و گفت: از انجايي که سالها در اين تيم بازي و مربيگري کرده ام، تمايل قلبي براي قرار گرفتن مقابل پرسپوليس ندارم و اين موضوع طي روزهاي آينده در جلسه با مديريت باشگاه مشخص خواهد شد. اما حشمت مهاجراني مدير فني تيم استيل آذين تاکيد کرده است که استيلي در بازي مقابل پرسپوليس روي نيمکت تيمش مي نشيند و اظهارات او مبني بر عدم تمايل براي قرار گرفتن مقابل پرسپوليس يک تعارف بوده است!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/28

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •