تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 1805 اولاول ... 15255260264264864965065165265365465565666270275211521652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقای ملک جعفریان مدیر عامل مخابرات مشهد اگر شما هم هم سن ما بودی و یک فایل آموزشی از شرکت لیندا،یوتوب می خواستی دانلود کنی میامدی بازم از مخابرات (هر چی دوستان صلاح می دونند می توانند اینجا بزارند) سرویس بگیری.اونم چه سرویس هایی که پول باباشون رو از شما می گرفتن و یک اینترنت زپرتی آن هم بعد از دو روز تغییر ترح میدانند بدون آن که بهتون بگن و بعد ازتون شرژ کش میرفتن و ریز کارکرد ها هم که مانند طرح توسعه خود اینترنت در ایران می بود که فقط هزینه کسر میکنه در حالی که ما اصلا استفاده نکردیم.تازه 2 هفته قطع هیچی هم بهت نمی گن.غیر از این که گو خوردی از مخابرات اینترنت گرفتی می خواستی نگیری حالا بکش.
    بهد تازه چند تا مدیر گردن کلف مردم را به مرگ بگیرند تا به این اینترنت های الکی رازی شوند و صداشون هم در نیاد.
    البته تمام ISP های دیگه سرعت دانلود از سرور های ایرانی بالای 500 ولی مخابرات چون شما را دوست دارد از 32 بالا تر نمب گذارد بروید.
    بله از حرام خوری های دیگر که شارژ که رفته دست شما هم هیچی نیست و چون شما ایرانی هستی بببن فکو تا همین رو ازت نگرفتن.
    البته بعد از 20 روز بهت میگن شبانه همین طرح هم می خوان بردارند.تازه یادت می یوفته که چرا می گفتن مودم رایگان و قرار داد یک ساله بدون کنسلی.یعنی بخوای نخوای باید به مخابرات بدی.آن هم از طریق قانونی وشرعی.

بله آقای جعفریان این اوضاعی است که در دوران شما به وجود آمده

هی میخوام فوحش ندم نمی تونم.میگم سید
    ماکه واگذار کردیم به خدا البته با رگ و پیشه پیامبر وامام کسی اگر گناه کنه اون دنیا چندید برابر باید جواب بده

اگر دنبالم بودین(از یکی از بچه ها شنیدم که می خواستین طرف رو پیدا کنین) و میخواستین بدونین که کدوم کاربر هستم.یک ایمیل بزنید خودم میام مخابرات مرکزی نمی خواد به اون کارمندای بی سواد بگید یکی رو شانسی بگیرید تا مردم فکر نکنند ما نمی تونیم.pranc14@gmail.com

در توبه بازه،هر چه زود تر بهتر.
    اره داداش اینا میخواستن منوپیداکنندچرا؟چون برای پرسیدن یه سوال ازاین سامانشون گفتم نفر60صف انتظارم این اقا بهش برخورده ورنگش رفته.

2. این کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

اینایی که همش میان میگن 5-6 گیگ از ما کم کرده اینا همونان که اون روزا که فکر میکردن حجم کم نمیکنه همینقدر یا خیلی بیشتر دانلود کردن حالام کلی شاکین که چرا کم شده!
    آره داداش ما خودمون دستمون تو کاسه هست میدونیم چه خبره!
    اون روزا هم مخابرات حجم حساب میکرده ماییم که فکر کردیم داریم از مخابرات میکنیم.
    همه اون دانلودارو یه جوری کم میکنه این خط و این نشون.
    اگه دانلود کرده بودم که نمیومدم اینجا اعتراض کنم! اون چند روز هم اصلا بنده مشهد نبودم.
    من نمی دونم دوستانی که تو خونشون نشستن چجوری از کارکرد ماها با اینترنت اطلاع دارن؟

4. 7 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به دوستان پیشنهاد میکنم الان که مدیر عامل خودشون اومدن تو تاپیک یه سری چیزارو رعایت کنند

1. یه مقدار لحن بیان رو عوض کنیم چون قاعدتا وقتی ایشون ببینه که احترامی براش قائل نیستیم ، کاری هم انجام نخواهد داد (البته لزوما در صورت رعایت هم نباید منتظر انجام کاره خاصی باشیم ! )

2. خیلی چیزا گفتنش جالب نیست ، اون قضایایه آخره هفته قبل و هفته قبل ترش هم لطف کنید زیاد باز نکنید، حالا هر کی هر عملی انجام داده نوش جونش اونایه دیگه هم به قصد تخریب این

افراد وارد نشند ، چون این کارشون باعث خراب شدن وجهه کل افراد تاپیک میشه (دیگه از این سربسته تر نمیشد بگم )

3. یه چند روزی شوخی و مزاح اونم ازنوع سنگین رو بیخیال شید ، چون اگه %1 قرار باشه مدیر عامل مشکلاتو رفع کنه ( که زیادم خوش بین نباشیم ) ، با این پستا و حرفا بحث منحرف میشه

4. دوستانی که تو این یکی دوروز پستی دادن که ته دلشون فک میکنن زیاد مناسب نیست یا شامل موارد بالا میشه ،بهتره پستاشونو ویرایش کنند (هرچند مدیر عامل محترم اونقد منطقی هستن که با دیدن برخی
    صحبت ها ناراحت نشند ، چون اینقد مشکلاتو دردسرها واسه ما این چند وقته ایجاد شده و با روحو روان ما بازی شده که، همینکه نیومدیم به قصد پایین آوردن ساختمان مخابرات مرکزی، کلی هنر کردیم ! )

اینم بگم که طی مکاتبه ای که با ایشون داشتم ، خبر ثبت نامشون توی فروم رو تایید کردن ، و شعارشون هم این هست ، از شما پیشنهاد از من اجرا ( جناب مدیرعامل اگه جمله ای رو بالا پایین گفتم بیاید تذکر بدید )

خلاصه اینکه ، هممون اعصابامون از این وضع نابسامان مخابرات داغون هست ، اما بیایمو مشکلاتو به شکل معترضانه اما با رعایت چهارچوپ احترام بیان کنیم بلکه مدیر عامل محترم هم این وضع مارو دیدند و دلشون به

رحم اومدو دست از تحریم های ظالمانه و ... برداشتند !

6. 10 کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

مثل اینکه امشب از جناب مدیرعامل خبری نیست !
    یکی از دوستان یه تماس باهاشون بگیره بگه ما منتظریم اینجا .

دوستان از پست هایی که مشابه مشکل شماست تشکر بکنید. لازم نیست دوباره اون رو نقل قول کنید .
    اینجوری محتوای صفحه راحت تر خونده میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مثل اینکه امشب از جناب مدیرعامل خبری نیست !
    یکی از دوستان یه تماس باهاشون بگیره بگه ما منتظریم اینجا .

دوستان از پست هایی که مشابه مشکل شماست تشکر بکنید. لازم نیست دوباره اون رو نقل قول کنید .
    اینجوری محتوای صفحه راحت تر خونده میشه .
    گفتن امشب گرفتارمو نمیتونم بیام ، اعلام کردن فرداشب ساعت 23 میان

9. 3 کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ایشان واقعا اگه خودشان هستن احتیاج نیست زیاد اینجا بیان واقعا درعمل نشون بدن اولین قدم هم اینه که این محدودیتی که یک هقته است دارن رو شبانه اجرا می کنند بردارن ویا حداقل به نسبت هرطرح جداگانه تعریف کنن نه اینکه پایین طرحشون که 64 هستش اونم شبانه حداکثر85 شده طلایی که ماهی 21 تومان می گیرن اونم همون قدراونم تازه دربهترین حالت پس چه فرقی مابین ایناست؟؟؟؟؟؟
    جالب اینجاست اون طرح اشناتی خانواده که فکرکنم برای کل یکسال 25 تومان بود دقیقا شبانه اش سه برابر طرخ طلایی شده
    البته حقشونه روزاول قرارداد بستن وباید هم بگیرن ولی همه چیز به انصاف منی هم که یکسال به اینا اعتماد کردم وطرح کمپین یکساله برداشتم انتظار اجرای همون چیزی دارم که تو قراردادم اومده نه بیشتر اما هنوزیکماه نشده زدن زیرهمه چیز
    حالا این گوی اینم میدان امیدوارم جناب مدیرعمل ببیند وترتیب اثر بدن

11. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من نمیدونم این سایت 2020 برای چیه؟وقتی نمیان اطلاعیه بدن که سرور خراب.30 روز رایگان.
    در ضمن من طرح 1 ماه کمپین طلایی 8 گیگ دارم که قرارداد یک ساله بستم.خیر سرم با مودم رایگان ولی از این 30 روز رایگان برای ما خبری نبود.زنگ میزنم پشتیبانی نمیدونه.تازه میگم برای من همون ساعت اول 8192 مگ ریختن.تازه تمدید شده.حالا 150 مگ هم برای من نیومده.

13. 4 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

ایشان واقعا اگه خودشان هستن احتیاج نیست زیاد اینجا بیان واقعا درعمل نشون بدن اولین قدم هم اینه که این محدودیتی که یک هقته است دارن رو شبانه اجرا می کنند بردارن ویا حداقل به نسبت هرطرح جداگانه تعریف کنن نه اینکه پایین طرحشون که 64 هستش اونم شبانه حداکثر85 شده طلایی که ماهی 21 تومان می گیرن اونم همون قدراونم تازه دربهترین حالت پس چه فرقی مابین ایناست؟؟؟؟؟؟
    جالب اینجاست اون طرح اشناتی خانواده که فکرکنم برای کل یکسال 25 تومان بود دقیقا شبانه اش سه برابر طرخ طلایی شده
    البته حقشونه روزاول قرارداد بستن وباید هم بگیرن ولی همه چیز به انصاف منی هم که یکسال به اینا اعتماد کردم وطرح کمپین یکساله برداشتم انتظار اجرای همون چیزی دارم که تو قراردادم اومده نه بیشتر اما هنوزیکماه نشده زدن زیرهمه چیز
    حالا این گوی اینم میدان امیدوارم جناب مدیرعمل ببیند وترتیب اثر بدن

بابک جان منم مشکل شما رو دارم. در ضمن جای ما که حدود دو هفته س اینجوری شده. ببینیم چی میشه.

15. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milad_Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده هم مثل شما جزو کاربران معترض هستم...(طرح یکساله کمپین..)
    یه پیشنهادی داشتم...بهتر نیست با آقای جعفریان داخل یک روم(گروپ) صحبت کنیم؟؟؟(البته اگه ایشون همکاری کنند!!)
    (داخل انجمن نمیشه بحث کرد...هی باید صفحه رو ریفرش کنیم و ...)
    پیشنهادم استفاده از نرم افزار زیر هست(حجمش حدود 6 مگ هست...)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه موافقید اعلام کنید تا یک گروپ داخل این نرم افزار بسازم اسمش رو بزارم بیاید عضو شید..
    اینم یه عکس از محیطش

Last edited by Milad_Sky; 30-10-2013 at 01:02.

17. 3 کاربر از Milad_Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

رئیس مرکز بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت ارتباطات منصوب شد

http://www.khabaronline.ir/detail/319830

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •