اره داداش اینا میخواستن منوپیداکنندچرا؟چون برای پرسیدن یه سوال ازاین سامانشون گفتم نفر60صف انتظارم این اقا بهش برخورده ورنگش رفته.![]()
اره داداش اینا میخواستن منوپیداکنندچرا؟چون برای پرسیدن یه سوال ازاین سامانشون گفتم نفر60صف انتظارم این اقا بهش برخورده ورنگش رفته.![]()
اگه دانلود کرده بودم که نمیومدم اینجا اعتراض کنم! اون چند روز هم اصلا بنده مشهد نبودم.
من نمی دونم دوستانی که تو خونشون نشستن چجوری از کارکرد ماها با اینترنت اطلاع دارن؟
به دوستان پیشنهاد میکنم الان که مدیر عامل خودشون اومدن تو تاپیک یه سری چیزارو رعایت کنند
1. یه مقدار لحن بیان رو عوض کنیم چون قاعدتا وقتی ایشون ببینه که احترامی براش قائل نیستیم ، کاری هم انجام نخواهد داد (البته لزوما در صورت رعایت هم نباید منتظر انجام کاره خاصی باشیم ! )
2. خیلی چیزا گفتنش جالب نیست ، اون قضایایه آخره هفته قبل و هفته قبل ترش هم لطف کنید زیاد باز نکنید، حالا هر کی هر عملی انجام داده نوش جونش اونایه دیگه هم به قصد تخریب این
افراد وارد نشند ، چون این کارشون باعث خراب شدن وجهه کل افراد تاپیک میشه (دیگه از این سربسته تر نمیشد بگم )
3. یه چند روزی شوخی و مزاح اونم ازنوع سنگین رو بیخیال شید ، چون اگه %1 قرار باشه مدیر عامل مشکلاتو رفع کنه ( که زیادم خوش بین نباشیم ) ، با این پستا و حرفا بحث منحرف میشه
4. دوستانی که تو این یکی دوروز پستی دادن که ته دلشون فک میکنن زیاد مناسب نیست یا شامل موارد بالا میشه ،بهتره پستاشونو ویرایش کنند (هرچند مدیر عامل محترم اونقد منطقی هستن که با دیدن برخی
صحبت ها ناراحت نشند ، چون اینقد مشکلاتو دردسرها واسه ما این چند وقته ایجاد شده و با روحو روان ما بازی شده که، همینکه نیومدیم به قصد پایین آوردن ساختمان مخابرات مرکزی، کلی هنر کردیم !)
اینم بگم که طی مکاتبه ای که با ایشون داشتم ، خبر ثبت نامشون توی فروم رو تایید کردن ، و شعارشون هم این هست ، از شما پیشنهاد از من اجرا ( جناب مدیرعامل اگه جمله ای رو بالا پایین گفتم بیاید تذکر بدید )
خلاصه اینکه ، هممون اعصابامون از این وضع نابسامان مخابرات داغون هست ، اما بیایمو مشکلاتو به شکل معترضانه اما با رعایت چهارچوپ احترام بیان کنیم بلکه مدیر عامل محترم هم این وضع مارو دیدند و دلشون به
رحم اومدو دست از تحریم های ظالمانه و ... برداشتند !
مثل اینکه امشب از جناب مدیرعامل خبری نیست !
یکی از دوستان یه تماس باهاشون بگیره بگه ما منتظریم اینجا .
دوستان از پست هایی که مشابه مشکل شماست تشکر بکنید. لازم نیست دوباره اون رو نقل قول کنید .
اینجوری محتوای صفحه راحت تر خونده میشه .
گفتن امشب گرفتارمو نمیتونم بیام ، اعلام کردن فرداشب ساعت 23 میان
ایشان واقعا اگه خودشان هستن احتیاج نیست زیاد اینجا بیان واقعا درعمل نشون بدن اولین قدم هم اینه که این محدودیتی که یک هقته است دارن رو شبانه اجرا می کنند بردارن ویا حداقل به نسبت هرطرح جداگانه تعریف کنن نه اینکه پایین طرحشون که 64 هستش اونم شبانه حداکثر85 شده طلایی که ماهی 21 تومان می گیرن اونم همون قدراونم تازه دربهترین حالت پس چه فرقی مابین ایناست؟؟؟؟؟؟
جالب اینجاست اون طرح اشناتی خانواده که فکرکنم برای کل یکسال 25 تومان بود دقیقا شبانه اش سه برابر طرخ طلایی شده
البته حقشونه روزاول قرارداد بستن وباید هم بگیرن ولی همه چیز به انصاف منی هم که یکسال به اینا اعتماد کردم وطرح کمپین یکساله برداشتم انتظار اجرای همون چیزی دارم که تو قراردادم اومده نه بیشتر اما هنوزیکماه نشده زدن زیرهمه چیز
حالا این گوی اینم میدان امیدوارم جناب مدیرعمل ببیند وترتیب اثر بدن
من نمیدونم این سایت 2020 برای چیه؟وقتی نمیان اطلاعیه بدن که سرور خراب.30 روز رایگان.
در ضمن من طرح 1 ماه کمپین طلایی 8 گیگ دارم که قرارداد یک ساله بستم.خیر سرم با مودم رایگان ولی از این 30 روز رایگان برای ما خبری نبود.زنگ میزنم پشتیبانی نمیدونه.تازه میگم برای من همون ساعت اول 8192 مگ ریختن.تازه تمدید شده.حالا 150 مگ هم برای من نیومده.
بابک جان منم مشکل شما رو دارم. در ضمن جای ما که حدود دو هفته س اینجوری شده. ببینیم چی میشه.
سلام دوستان
بنده هم مثل شما جزو کاربران معترض هستم...(طرح یکساله کمپین..)
یه پیشنهادی داشتم...بهتر نیست با آقای جعفریان داخل یک روم(گروپ) صحبت کنیم؟؟؟(البته اگه ایشون همکاری کنند!!)
(داخل انجمن نمیشه بحث کرد...هی باید صفحه رو ریفرش کنیم و ...)
پیشنهادم استفاده از نرم افزار زیر هست(حجمش حدود 6 مگ هست...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه موافقید اعلام کنید تا یک گروپ داخل این نرم افزار بسازم اسمش رو بزارم بیاید عضو شید..
اینم یه عکس از محیطش
![]()
Last edited by Milad_Sky; 30-10-2013 at 01:02.
رئیس مرکز بازرسی و پاسخگویی به شکایات وزارت ارتباطات منصوب شد
http://www.khabaronline.ir/detail/319830
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)