ببخشید، آدرس سایت رو لطف میکنید؟
ببخشید، آدرس سایت رو لطف میکنید؟
هیچ فرقی نکرد
این بار بجای یه فایل 2 مگابایتی، یه فایل 32 مگابایتی رو گذاشت واسه دانلود![]()
بهترین روش دانلودش همینه.از سایتهای دیگه دانلود کنی ممکنه کار نکنن و دوباره باید بری از سایت خودش دانلود کنی.قابلیت رزیوم هم داره اگه کلاینت رو ببندی دفعه بعد از ادامش دانلود میکنه.
پست 4937 رو بخون
ممنون از همه دوستانی که کمک کردند
دیشب دانلود نمودم و الان نصب
آموزش بازی کجا هست؟
یه آموزش مقدماتی و خوب که نوب وارد بازی نشیم دیگه
یه اطلاعاتی در موردش داشته باشیم
من بازی دوباره دریافت کردم
از قبل راحت تر این فایل 32 مگابایتی 800 مگ اول سریع میگره ولی فایل 2 گیگ 200 مگی کمی سرعت پایین تر میاد ... بعد یک فایل 400 یا 500 مگی
تنظیم کن بزار شب دو شب گرفتی اون پچ اخر رسید صبح بزار چون کمتر راحت تر بگیری اگر اینترنت حجمی ...
کلا 3.66 گیگ بیشتر نیست حجم نمیدونم چرا حجم پوشه قبلی من 6.5 گیگ بود !
جانم؟ چیزی که من دانلود کردم کلن 1 گیگ بود !
client رو باز می کنی play هم نارنجی و روشنه؟اگر بود که درسته ولی من بعید میدونم 1 گیگ باشه الان پوشه من 7.8 گیگ هستش.ریوت حجم رو کم کرده قبلا 9 گیگ هم شده بود ولی 1 گیگ فکر کنم بازیه دیگه دانلود کردی![]()
حجم مهم نیست,مهم اینه که بازی اجرا بشه,چنتا پچ که بیاد حجم فولدر لول تغییر می کنه,معمولا بین 3 تا 5 گیگ متغیره
اول از همه باید بگم که به جمع League بازان خوش آمدی... در مرحله اول شما یه برنامه 2 یا 3 مگابایتی دانلود میکنید (به اسم pando media booster) که این نرم افزار با قابلیت Resume(بازگشت دانلود) برنامه نصب بازی (یا همون Installer) رو برای شما دانلود میکنه بعد از اینکه دانلود Installer به پایان رسید و آنرا را اجرا کردید بازی روی هارد دیسک شما نصب میشه اما هنوز آماده نیست و پس از اجرای بازی پنجره ای باز میشه که شروع به دریافت update ها و patchهای بازی میکنه.installer بازی حجمش 2.6 گیگ است و آپدیت ها هم حدود 1 گیگ یا بیشتر هستند که به طور تقریبی 3.6 گیگ میشه.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)