سلام .
به نظر من هارد اکسترنال Adata خیلی خوبه من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم قیمتش خوب بود نسبت به جاهای دیگه.![]()
سلام .
به نظر من هارد اکسترنال Adata خیلی خوبه من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم قیمتش خوب بود نسبت به جاهای دیگه.![]()
سلام به همه مخصوصا ناظم انجمن
دیروز یه 2 ترابایت بک آپ پلاس اسلیم (seagate backup plus slim 2tb) و تست کردم عکسش میزارم شاید کسی بخواد بخره ببینه.
![]()
دوستان من برای ارشیو فیلم میخواستم یه دونه هارد دیسک اکسترنال USB بخرم . دوستان هارد پاسپورتی 1 ترا رو معرفی کردند .
با این قیمت میتونم هارد بهتری بگیرم ؟ ایا درسته که هارد های وسترن دیجیتال اصلا در صورت حذف اطلاعات بازیابی نمیشن ؟![]()
Last edited by ziba12; 03-03-2014 at 20:26.
در مورد سوال آخر ؛ بستگی داره که چه اتفاقی برای هارد اکسترنال افتاده باشه . اگر بطور اتفاقی دیتایی حذف شده باشه با استفاده از نرم افزارهای موجود میتوان آنرا ریکاوری کرد . ولی اگر آسیب سخت افزاری باشد با توجه به میزان آسیب ، شانس از دست دادن دیتا میتواند خیلی بالا و یا کم باشد ، قطعی نمیشه گفت.
نکته : مدل WD my passport ultra که قابلیت Hardware encryption دارد و اگر آنرا فعال کرده باشید ، در صورتیکه پسورد فراموش کنید باید تا سه بار پسورد اشتباه وارد کنید تا پیغامی برای فرمت شدن هارد ظاهر بشود . برای اینکه بتونید مجدداً از آن استفاده کنید باید این پیغام را تایید کنید تا unlock بشود . اطلاعات حذف شده در این حالت به هیچ عنوان قابل ریکاوری نخواهد بود .
خب نمیشه گفت که یک مدل خاص ، نسبت به سایر مدلها بهترین هست . اگر هارد اکسترنال 1TB مدنظر شما هست پیشنهاد میکنم از دو برند Western Digital و یا Seagate انتخاب کنید . یک نگاهی هم به دو پست اول این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بندازید مخصوصاً نحوه نگهداری و استفاده از هارد دیسک .با این قیمت میتونم هارد بهتری بگیرم
سلام
کدام راه بهترین و ایمن ترین روش برای تبدیل فرمت هارد اکسترنال ازFAT32 به NTFS است؟
- از طریق دستور داس
- فرمت کردن از طریق خود ویندوز (برای هاردی که تازه خریداری شده کدام نوع فرمت پیشنهاد می شود؟ فرمت سریع یا معمولی)
فرمت معمولی هارد 1 ترابایتی چه مقدار زمانبر است ؟!
نوع هارد SP A80
سلام .
اگر اطلاعات ذخيره شده در هارد اكسترنال براي شما مهم هست پس از دستور convert X: /fs:ntfs استفاده كنيد كه ضمن تبديل كردن فايل سيستم از FAT32 به NTFS ، به اطلاعات آسيبي وارد نميكند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . در غير اينصورت ميتونيد از ساير روشها استفاده كنيد (از طريق ويندوز يا ساير نرم افزارهاي مديريت هارد ديسك مثل Acronis) . اگر هارد سالم باشد حالت Quick Format كفايت ميكند . در حالت Quick Format براي فیکس نمودن بدسکتوریهای احتمالی تمام سکتورها اسکن نمیشود و فرمت كردن هارد سريعتر انجام ميشود .
سلام مجدد و عرض ادب خدمت اقا عطا
هارد اینترنالی که 60 درصد بود رو ZiroFill کردم و الان تمامی ارور ها در HD Tune پاک شد و سطح سلامتش به 100 درصد رسید ، ولی متاسفانه اون هارد اکسترنالم هیچ تغییری نکرد حتی ارور هاشم پاک نشد !!
به نظرتون یه بار دیگه ziroFill کنم یا دیگه باید بدم به تعمیر ؟؟
با تشکر
سلام
تشکر فراوان بابت پاسخگویی شما دوست گرامی
لطفا در صورت امکان بفرمایید فرمت کردن معمولی هارد اکسترنال 1 ترابایتی ، چه مقدار زمان نیاز دارد
سلام .
همانطوريكه در اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودم ، قطعاً Reallocated Sector Count با هیچکدام از روشهای نرم افزاری برطرف نمیشود و Zero Fill كردن مجدد فايده اي ندارد (فقط باید ببرید کلینیکهای تخصصی كه دستگاه PC3000 دارند تا SMART را به اصطلاح ريسيت كنند) اما شاید روی Current Pending Sector موثر باشد (كه خوشبختانه موثر بود) .
پيشنهاد ميكنم مدتي با هارد ديسك كار كنيد و هر چندوقت يكبار اين مقدار را كنترل كنيد . اگر بيشتر نميشود لازم نيست بفرستيد مراكز تخصصي و هزينه اضافي متحمل بشيد .
ترس اصلی بنده از اینکه که Acronis هارد رو 20 درصد تشخیص میده !! میترسم خدایی نکرده هارد بسوزه و اون موقع دیگه . . .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)