تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 1291 اولاول ... 1525526026426486496506516526536546556566627027521152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شماره پشتیبانی وایمکس ایرانسل چنده؟؟ من الان مدتیه که هر بار که به شماره 09377070000 زنگ میزنم جواب نمیدن، وصل میشه به تلفن گویا که اول که میگه برای انتخاب فارسی شماره 1 رو بزنید و بعد در مورد خطوط ایرانسل و کارت تلفن صحبت می کنه و بعد قطع میشه، دیگه به اپراتور وصل نمیشه!! این چجور پشتیبانیه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان چند روزیه که wifi گوشیم مودمو نمیتونه شناسایی کنه یعنی با گوشی میزنیم search wireless lan ، هیچ گوشی نمیتونه اسم وایفای مودممو پیدا کنه حتی وقتی گوشی رو تو فاصله نزدیک به مودم بذارم، مشکلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز این ماه هشتمین ماهی هست که دارم از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم و تا به حال افت سرعت زیاد به جز چند روز پیش به خاطر بالا گرفتن اینترنت ملی و این جور چیزا نداشتم الان هم سرعتم ثابت هست و روزی با 1 مگ تا 5 گیگ رو دانلود کردم(شبانه کلا استفاده نمیکنم)
    دوستان توجه داشته باشید که وایمکس مثل ADSL میمونه وایمکس بستگی به دکل های بی تی اس که در منطقه هست و قدرتشون و فاصله شون با مودم بستگی داره ADSL به مرکز مخابراتی محل ، فاصله تا مرکز مخابراتی که هستید و . . . بستگی داره یعنی هر کدوم رو که بگیری مثل شانسی میمونه و ممکنه هر جا فرق کنه یه جا سرعت عالی یه جا سرعت پایین
    تنها راهش اینه که پرس و جو کنید که کدوم در منطقه تون بهتر هست
    من هم موافقم، من خودم از خردادماه امسال وايمكس ايرانسل دارم و در كل بايد بگم ازش راضيم. البته به نسبت اي دي اس ال كمي گرونتره ولي من اعتقاد دارم كه به كيفيت خدماتش مي‌ارزه. (اينرنت كه كلا تو ايران گرونه) اي دي اس ال كه ميگيري حالا اگه فرض كنيم خود شركتش خدمات خوب ارائه ميده، اما خود مخابرات هم خيلي سنگ پيش پاي شركتهاي آي اس پي خصوصي ميندازه. يه وقت ميبيني مخابرات چند روز ميزنه اي دي اس ال رو قطع ميكنه، كي چي؟ دارن نميدونم چي چي رو تعمير ميكنن، فلان پورت رو نميدونم دارن چه كار ميكنن و اينها. وايمكس حداقل از مخابرات مستقله.

بهترين پيشنهاد من به كساني كه ميخوان وايمكس ايرانسل بگيرن اينه كه اول برن از يه كسي كه وايمكس ايرانسل داره مودمش رو براي حداقل 24 ساعت قرض بگيرن و در مكاني كه ميخوان از وايمكس استفاده كنن اونو امتحان كنن. در اين صورت به قول دوستمون ميبينن كه آيا شانس دارن توي منطقه‌شون كيفيت وايمكس خوب باشه يا نه. در صورتي كه ديدن سرعتش واقعيه اون وقت وايمكس بگيرن.

4. این کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شماره پشتیبانی وایمکس ایرانسل چنده؟؟ من الان مدتیه که هر بار که به شماره 09377070000 زنگ میزنم جواب نمیدن، وصل میشه به تلفن گویا که اول که میگه برای انتخاب فارسی شماره 1 رو بزنید و بعد در مورد خطوط ایرانسل و کارت تلفن صحبت می کنه و بعد قطع میشه، دیگه به اپراتور وصل نمیشه!! این چجور پشتیبانیه؟؟؟؟
    با خط ایرانسل به 707 زنگ بزن این چند وقته سریع جواب میدن کمتر از 5 دقیقه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    مودم های این تیپی! توانایی اعمال محدودیت برای پهنای باند ندارند.
    اون بخشی هم که شما رفتین مربوط می شه به virtualLAN که برای یک شبکه کردن ِ چند شبکه ست! و به کار شما نمی آد.

همیشه خوش باشین
    ©م.م.©
    ممنون
    میخواستم ببینم برنامه ای هست که بشه باهاش این کارو کرد
    اگر امکان داره لینک و آموزشش رو هم بذارید
    بازهم ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با خط ایرانسل به 707 زنگ بزن این چند وقته سریع جواب میدن کمتر از 5 دقیقه
    من خط ایرانسل ندارم، باید فکر اینو بکنن که همه خط ایرانسل ندارن

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

الان چند روزیه که wifi گوشیم مودمو نمیتونه شناسایی کنه یعنی با گوشی میزنیم search wireless lan ، هیچ گوشی نمیتونه اسم وایفای مودممو پیدا کنه حتی وقتی گوشی رو تو فاصله نزدیک به مودم بذارم، مشکلش چیه؟
    برای منم اینجوری میشه ... مودمو از برق بکش دوباره وصل کن

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من یک مودم وایمکس ایرانسل با قابلیت وایرلس دارم و یک مودم قدیمی که فقط لن داره
    حالا این 2 تارو دقیقا کنار هم قرار دادم. آخه فقط همون قسمت از خونه آنتن فول میشه. بقیه جاها میذلرم 2 تا از آنتن کم میشه.
    حالا سوالم اینه که این 2 تا دقیقا بغل به بغل همن ضرر نداره؟؟؟ یا اختلال ایجاد نمیکنه؟؟؟ یا... ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا امکانش هست من از مودم ایرانسل برای مبین نت استفاده کنم؟ اگه آره چجــور؟

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من وایمکس ایرانسل خریدم، اگه از وی پی ان استفاده کنم مشکلی نداره که؟
    قطعش نمی کنند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •