تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 773 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من میخوام سامسونگ 3d بخرم آیا 6920 خوبه یا سری 6000؟ کدوم جدید ترن؟ مرسی

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض تاریخ انتشار آگهی : شنبه 14 آبان ماه 1390

SAMSUNG LED TV 2011

3. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سری 400 سامسونگ مثل D455 که HDـه و اونطور که معلومه از مدلهای سال 2009ـه !!! و البته سه بعدی هم نیست ... قیمتشم 850 تومنه ... البته هر کجارو نگاه کردم خبری از کنتراستش نبود و کلاً مجهوله ... برایتنس هم که از اون بدتر ...

...
    مدل D455 برای سال 2011 هست و قیمتش هم 787000 تومان نه 850 فکر کنم برای وصل کردن به کنسول بازی چیز بدی نباشه نسبت به قیمتی که داره ایرادش رفلکس نورش که اگر تو جای خیلی روشن نباشه زیاد مهم نیست اگر خواستید می تونم آدرس فروشگاهی بدم که خودتون مثلا اگر دموی بازی خاصی رو دارید روی TV سامسونگ و سری u و x پاناسونیک تست کنید.

---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

سلام
    6920 مدل خوبی و با توجه به قیمتش معقوله در ضمن 6920 خودش سری 6 یا همان 6000 کلا به مدل های مثل 6920 - 6940 و 6960 سری 6 گفته میشه .

5. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای 3d اصلا سراغ سری های پایین سامسونگ نرید . در بین سامسونگها d7770 و d8880 خیلی بهترن.
    ولی پیشنهاد من پاناسونیک st30 هستش که قیمت کمتر و کیفیت بیشتری داره .

7. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بابت راهنمایی ممنونم ...

امروز رفتم بازار و تونستم سری D4 سامسونگ و PW ال جی ور ببینم ... در یک کلام میتونم بگم نسبت به تمام سری های 30 پاناسونیک اصلاً قابل مقایسه نیستن و حرفی برای گفتن ندارن ... نه از نظر کیفیت تصویر و نه روشنایی و نه کنتراست تصویر ...

PW3500 و PW2500 و D455 و D495 رو با یه فایل تریلر Full HD امتحان کردم و با سری X30 و U30 پاناسونیک مقایسه کردم که همون سری X30 خیلی خیلی سرتر و واقعاً بهتر بود ...
    سری U هم به نظر من اگه با یه فایل تصویری Full HD با سری X30 مقایسه بشه ، تفاوت کیفیت داره ولی باید کمی دقت کرد ، کمی البته ...
    کیفیت تصویر ST30 هم در مقایسه با X30 و U30 با فایلی که من تست کردم اصلاً قابل تشخیص نبود مگر در عمق رنگ مشکی و کنتراست که حقیقتاً مشهود و شدیداً مشخصه ... خلاصه هیچ تفاوت دیگه ای تو تصویر نتونستم تشخیص بدم غیر از همین تفاوت عمق مشکی ...

یه نظر شخصی هم بدم که کاملاً سلیقه ایه ... تصویر اون تریلر Full HD روی U30 کمی دلنشین تر از ST30 بود برای من ... توی تصاویر رنگی ، مثلاً حرکت قایق روی آب یا ترکیب افق و درختا توی غروب یا فضای سبز که تماماً رنگی هستن و رنگ مطلق سیاه توشون وجود نداره ، کیفیت تصویر U30 برای من دلنشین تر بود ... البته درسته که کنتراستش 2000 هست در مقابل 5000 اس تی 30 ولی به نظرم دلنشین تر بود ... اما با تریلر های استاندارد نمایشگاه توی تصاویری که رنگ مطلق سیاه دارن ، مثلاً تصویر مرکز شهر نیویورک تو شب که فقط چراغ ساختمونا باید روشن باشن تو تاریکی مطلق و انعکاس نور روی بدنه شیشه ای ساختمونا معلوم باشه مسلماً ST30 بی همتا عمل میکرد و تصویر فوق العاده بود ، در مقابل رنگ سیاه کدر و توسی مانند روی U30 و X30 که کمی هم روی تفکیک پذیری نهایی رنگ ها تاثیر بدی میزارن ... تا جایی که یه U30 کنار یه ST30 نا امید کننده بود

در ضمن من نتونستم بفهمم این اختلاف کیفیت رنگ مشکی در مورد تصاویر SD و HD هم صادق هست یا نه ...

احتمالاً فردا اگر تونستم یه LG 50PK760 هم گیر بیارم که میگن کم یاب شده ، چکش میکنم ... اطلاع میدم

9. 4 کاربر از M8CRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای 3d اصلا سراغ سری های پایین سامسونگ نرید . در بین سامسونگها d7770 و d8880 خیلی بهترن.
    ولی پیشنهاد من پاناسونیک st30 هستش که قیمت کمتر و کیفیت بیشتری داره .
    شدیدا موافقم
    برای سه بعدی یکی از مدل های St30 پاناسونیک، VT20 پاناسونیک و یا شارپ le8300 را انتخاب کنید . کیفیت اینا چیز دیگری است

11. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

بنده قصد دارم یه تلویزیون 40 یا 46 اینچ بگیرم.

انتخاب اولم 7606 فیلیپس هست که هنوز به ایران به صورت رسمی وارد نشده.

هفته ی پیش در هایپر استار مدل 8300 شارپ رو دیدم که خیلی خوشم اومد.

بنده دسترسی به کانالهای HD رو دارم.

به نظر دوستان کدام مدل رو انتخاب کنم که از لحاظ کیفیت و نداشتن صفحه ی براق بهترین انتخاب باشه.

ضمنا به نظر شما 40 اینچ مناسبه و یا 46 اینچ .مشکل فضا ندارم.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

بنده قصد دارم یه تلویزیون 40 یا 46 اینچ بگیرم.

انتخاب اولم 7606 فیلیپس هست که هنوز به ایران به صورت رسمی وارد نشده.

هفته ی پیش در هایپر استار مدل 8300 شارپ رو دیدم که خیلی خوشم اومد.

بنده دسترسی به کانالهای HD رو دارم.

به نظر دوستان کدام مدل رو انتخاب کنم که از لحاظ کیفیت و نداشتن صفحه ی براق بهترین انتخاب باشه.

ضمنا به نظر شما 40 اینچ مناسبه و یا 46 اینچ .مشکل فضا ندارم.
    درمورد اینچ به راحتی با چندبار دیدن درفروشگاه خودتون میتونید تشخیص بدید که با توجه به نشیمنگاهتون کدوم بهتره. پیشنهاد من به شما اینه که تلویزیونی بگیرید که جواب پس داده باشه. یکی از دوستان ماکه پلاسما داشت بدلیل آب رفتن در پنل مجبور به خرید tvجدید شد و رفت LED 3D گرفت وحالاپشیمونه!

14. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من الان یه مدت میخوام یه tv بگیرم ولی هنوز نتونستم انتخاب کنم
    بین led هایه سامسونگ و پلاسما هایه پاناسونیک دو دل موندم
    یه جا که دو تا تلوزیون سامسونک یکی led و اون یکی پلاسما رو کنار هم گذاشته بودن , تصویر پلاسما ی سامسونگ (نمیدونم کدوم مدل ولی با چیزی که من دیدم شاید قدیمی بوده) تصویرش واقعا افتضاح بود و در مقایسه با led سامسونگ که کنارش بود واقعا گند زده بود که این مشاهده منو در خریده پلاسما های پانا مثل st30 یا vt30 دو دل کرد و مردد شدم
    شما فک کن هر دوشون یه فیلمو پخش کنن ولی led قرمز رو شفاف و با کیفیت پخش کنه ولی همون قرمز رو پلاسماش به صورت یه چیزی مثل پارچه مخمل و خیلی بدونه شفافیت نشون بده
    با توجه به تعاریفی که از st30 و vt30 شده و برتری هایی که نسبت به led هایه سامسونگ گفته شده داره طرف داره پلاسما هایه پانا سونیکم ولی اون چیزی که دیدم یه جوریم کرد
    نمیدونم آیا برایتنس یا همون شفافیت رو کیفیت تصاور تاثیر داره یا نه ولی تصویر led هایه سامسونگ مثل d8880 از vt30 برام سر تر به نظر اومد و چون led ها برایتنس بیشتری دارن به طبع تصاویرشون هم برام با کیفیت تر بودن
    تو هر مغازه ای میرم و میپرسم پلاسما بهنر یا led میگه led خیلی بهتره و پلاسما اصلا قابل مقایسه با led نیستن(حالا این فروشنده ها از کجا میگن نمیدونم ولی اکثرا معلومات ندارن)
    برای من کیفیت خیلی مهمه , وقتی میخام این همه پول بدم دلم میخواد یه چی بگیرم که وقتی میشینم جلوش فیلم نگاه میکنم واقعا بهترین کیفیت رو بهم بده و لذت ببرم
    آیا پلاسما ها کیفیت تصاویر بهتری نسبت به led در نگاه کردن فیلم و .. دارن؟
    از نظر امکانات و قابلیت ها مثلا پخش فرمت های مختلف از روی فلش و ... کدوم بهتره سامسونگ یا پانا؟ چون شاید سینماشو نگیرم دلم میخواد لاقل از فلش فیلمایه full hd رو باز کنه
    یا پخش مدیا از رو دستگاه هایه مختلف مثل دوربین و ...
    لطفا اگه تونستید به این دو سوال که پرسیدم جواب بدید
    و اگه لطف کنید معایب و محاسن led و پلاسما و این که خودتون با توجه به تجربهتون و معلوماتتون و با توجه به چیزایی که من از یک tv میخوام چی رو بهتر میدونید
    از همه خیلی ممنون

Last edited by armin_gera; 06-11-2011 at 22:56.

16. این کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یک سوال داشتم تلویزیون هایسنس در ایران هست منظورم 3D جدیدش که آندروید هم دارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •