همیار نت ،با شبانه رایگان!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
همیار نت ،با شبانه رایگان!
والا شبای قبل اینجوری نبود، 2تا لینک با هم میذاشتم. دیشب دیدم سرعت کمه همرو با هم گذاشتم دیدم سرعت زیاد شد.
واسه همین چیزا میگم این اسیاتک خیلی نوسان داره و هر شب یه فیلم جدید از خودش در میاره دیگه!
من همیشه 3ماه شارژ میکردم که تخفیف بگیرم حالا این سری 1 ماه بیشتر نمیگیرم تا اگه اوضاع خراب شد سریع جمع کنم بساط اسیاتکو![]()
دوستان من سرویس حجمی ماتریکس میگیرفتم.
نمیدونم چی شد که یهو زدم 128 نامحدود !! الان به غلط کردن ( + شکر خوردن ) افتادم.زنگ یزنم برام درستش میکنن ؟
الان سرعتش از 18 بیشتر نمیشه - وحشتناک ضعیفه.خیلی خیلی بده.
----------------------------------------------------------------------------------------
برای دانلود روزی یه فیلم ( حدود 800 مگ ) چه شرکت و چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید ؟ - متاسفانه مرکز دستغیب هستم.
بیست نت یا آسیا تک ؟!
ممنون.
دوستان میشه اخر یکی در مورد سرویس شبانه همیار نت بگه چطوره؟
پیشنهاد میکنم بری همیارنت.... چون این آسیاتک هم گلی به سره ما نزد...
خوب چه سرويسيش رو بگيرم؟؟
بيست نت چي ؟
باید سرویس 1 مگ بگیری واسه شبانه بالا... اما اگه دانلود شبانه سنگین نداری صد در صد پیشنهاد میشه 20نت...
درود مجدد،
طی روزهای اخیر دوستانی که دنبال کردند اطلاع دارند مشکلاتی که بوده برای بنده در یک هفته ای که سرویس 20نت رو گرفتم، در صورت بروز مشکل همچنان اطلاع رسانی خواهم کرد که خودتون ببینید هیچ ارزونی بی علت نیست.
صرفا جهت یادآوری (سرویس 1مگ نامحدود):
روز اول - بدون مشکل
روز دوم - بیش از 6 ساعت افت سرعت، شروع 9 صبح - پایان 4 بعداز ظهر ( سرعت 10-20 کیلوبایت )
روز سوم - بیش از 1.5 ساعت افت سرعت، شروع 12 شب - پایان حدودا 1.5 صبح ( سرعت 30-40کیلوبایت )
روز چهارم - 1 ساعت افت سرعت، شروع حدودا 6 صبح - پایان 7 صبح ( سرعت 50-60 کیلوبایت )
روز پنج و ششم - بدون مشکل
ویرایش:
روز هفتم - قطعی ADSL ، شروع 1 بعداز ظهر - پایان 4:20 بعداز ظهر...
جالبه بدونید قبل از خریداری بخش فروش همه چیز رو میدونه و بعداز خرید اغلب سوالات رو جوابشو نمیدونه. از جمله اینکه اگر قطعی طولانی بشه با توجه به اینکه سرویس روزشمار است شرکت چطور جبران خواهد کرد و چطور در صورتحساب محاسبه میشود.
Last edited by Alone-Star; 25-08-2012 at 15:21.
سلام برشما دوست عزیز ! امروز خطم از آسیاتک جمع آوری شد و درخواستمو توی سایت 20 نت مجدداً ثبت کردم و ثبت نامم رو کامل کردم ! اما این پست شما به شدت منو نگران کرده !!من که هدفم از اومدن به اینجا فرار کردن از مشکلات افت سرعت و قطعی و پشتیبانی نابود آسیاتک بوده ، حالا اگر دوباره با چنین مشکلاتی روبه رو بشم ، کوچ کردنم از آسیاتک به 20 نت رو چطوری توجیه کنم؟!!!
منظورتون از اینکه بدون مشکل هست و افت سرعت نداشته یعنی سرعت دانلود چند بوده؟ 128؟
من حساب کردم اگه سرعت 128 بوده باشه و با توجه به اینکه شما ظاهرا 24 ساعت دانلود میکنید (چون آمار تمام ساعت هارو دارید). در 6 روز اول به طور متوسط هر روز 10 گیگ دانلود داشتین.
که اگه همینطور تا اخر ماه پیش بره میشه 300 گیگ.
فکر نمیکنم واسه اونایی که فقط دانلود واسشون مهم باشه اونقدرا هم بد باشه.
اما اینطور که میگید با این وضعیت پشتیبانی و قطعی ها، احتمالا واسه کسانی که پینگ، اینترنت همیشه آماده! و ... براشون مهمه بدرد نمیخوره.
به هر حال با تمام این تفاسیر فکر میکنم واسه یکی مثل اون دوستمون که میخواست 300 هزارتومن حجم بخره تا 150 گیگ دانلود کنه خیلی خوبه (دقیق یادم نیست چقدر میخواست هزینه کنه)
Last edited by saurron; 25-08-2012 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)