خوب چرا زاکسل وایرلس نمیخوای بخری؟
من خودم زاکسل وایرلس دارم که از شاتل سرویس گرفتم. از مودمم خیلی راضیم.
یه مدت از asus 602 استفاده کردم. حالا کاری به وایرلس بودن و نبودنش ندارم. به قدری زاکسل از اون بهتره که حد نداره.
خوب چرا زاکسل وایرلس نمیخوای بخری؟
من خودم زاکسل وایرلس دارم که از شاتل سرویس گرفتم. از مودمم خیلی راضیم.
یه مدت از asus 602 استفاده کردم. حالا کاری به وایرلس بودن و نبودنش ندارم. به قدری زاکسل از اون بهتره که حد نداره.
سلام دوست عزیز من میخوام از شرکت شاتل اراک اشتراک ADSL بگیرم برای اولین بار . می خواستم pm بدم تعداد پستام کم بود توی امضات این نوشتیاز دوستان اگر كسي ميخواد براي اولين بار از اينترنت ADSL شاتل استفاده كنه، اگر مايل بود به من پيغام خصوصي بده تا بهش كارت طلايي شاتل (تخفيف 10 هزار تومن براي اولين ماه استفاده) رو بدم. ممنون میشم
اصلا توقع نداشتم اين را بشنوم يعني من ايسوس نگيرم زايكسل بگيرم؟
چون بحث مربوط به اينجا نيست بقيه اش را در تاپيك مربوطه در مورد بحث و برسي مودم و ... مي گذارم
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sia abedi; 30-05-2010 at 19:28.
میشه لطف کنید توضیح بدید burst چیه و به چه دردری می خوره و اینکه شاتل burst داره؟؟
Last edited by Perpetual; 30-05-2010 at 22:35.
BURST:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال ساده فقط نخندین
این محدودیت حجمی مربوط به ترافیک اینترنته یعنی اینکه هر وقت مثلا به همین فروم مییام مثلا 10 مگابایت حجم اینترنتم کم میشه؟؟؟یا فقط مربوط به حجم دانلود هستش؟؟
هم دانلود هم آپلود هم سایت هم آهنگ هم فیلم همه چی!.
خوب اینجوری سایت رو دانلود کنم به صرفه تر نیست؟؟!!
این محدودیت دانلود هم همون محدودیت حجمی هست یا نه؟؟
به صرفه نیست. مثلاً الان تو این تاپیک شما داری پست میزنی و مثلاً 50 کیلو بایت حجم این صفحه هست.
بعد حالا اگه شما کل این سایت رو دانلود کنی، میدونی چقدر حجمش میشه؟؟؟؟!!!!!
جواب سوال دوم: آره همونه
کلاً یادت باشه هر کاری چه با خواست تو باشه چه اتوماتیک باشه و با اینترنتت سر و کار داشته باشه، داره از همون حجم یا ترافیکت استفاده میکنه.
این طوری بهت بگم: تو اینترنت نفس بکشی برات کنتور میافته.
سلام !!!
از این شرکت هایی که نام بردین کدوم بهتره ؟؟؟ ( 1- سرعت دانلود و آپلود - 2 -سرویس های دیگه - 3 - هیچی )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)