سلام
مودم adsl2 بین برندهای d-link ، tp-link و asus به طور کلی کدوم با کیفیت تره و کمتر eror میده؟
آیا اسپلیتر داخل خودشون دارن؟
برای یه کاربر با حجم دانلود زیاد کدومو توصیه میکنید؟
با مبلغ 30 تا 45 تومن از هر کدوم چه مدلیو پیشنهاد میدین؟
متشکرم
سلام
مودم adsl2 بین برندهای d-link ، tp-link و asus به طور کلی کدوم با کیفیت تره و کمتر eror میده؟
آیا اسپلیتر داخل خودشون دارن؟
برای یه کاربر با حجم دانلود زیاد کدومو توصیه میکنید؟
با مبلغ 30 تا 45 تومن از هر کدوم چه مدلیو پیشنهاد میدین؟
متشکرم
سلام.
دوستان من اینترنتم قطع شده اگه میشه کمک کنید.
سرویسم از ماهان نت هست.
دیروز وقتی browser ام رو باز کردم هر آدرسی میزدم، صفحه ی ارور میومد. و تا الان هم قطع هست.
همه ی جوره کابل ها رو چک کردم ، مشکلی نداشت ، در ضمن همه ی چراغ ها ی مودم هم روشنه و مثل همیشه هست.
مودمم: tp link 8817
اولش اون عکس دوتامانیتور روش ضربدر بود ، بعد باش ور رفتم، ضربدر رفت و اون عکس زمین هم اومد اما باز هم، کار نکرد.
الان هم هر چی زنگ میزنم به پشتیبانی و دفترشون، کسی جواب نمیده.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
لطفا زودتر راهنمایی کنید، برای دانشگاه باید ثبت نام کنم، با این دیال آپ سخته.
با تشکر
sghسلام دوستان من میخوام از پارس آنلاین سرویس بگیرم و تو سایتش زده که چه مودم هایی رو پشتیبانی میکنه اما من نمیدونم کدوم بهتره و قیمت اونا چنده و تفاوتشون تو چیه.. اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم
سلام بچه ها...کمکم کنید خواهشا.....
من مودمم ایسوز WL-AM604g هستش که چند ماهی هستم خریدمش...خدایی مودمه خوبیه...اما چند وقته که خود به خود ریست میشه ..یعنی یک دفعه خاموش و روشن میشه..و .تا چند دقیق اصلا به نت وصل نمیشه تقریبا روزی یک بار این جوری میشه نه بیشتر.....ابدیت هم کردم همون موقع که خریدم....تازگیها هم در ویندوز سون که دارم میبینم که یکدفعه هیچ صفحه ای باز نمیشه میرم به صفحه کانکشنها و تنظیمات میبینم یک علامت تعجب افتاده روی علامت مخصوص اینترنت یا همون کارت شبکه اگه اشتباه نکنم...و باید حتما مودم رو خاموش روشن کنم تا درست بشه....بعضی وقتها هم یک دفعه ارور میده وسط کار با اینترنت که میگه یوزر و پسورد مودمت رو وارد کن!!!!!!
نمیدوم چرا این جوری شده...در ضمن پیکربندی مودمم رو pppop انجام دادم یعنی خودش مستقیم به اینترنت وصل شه...در ضمن از روترش هم برای استفاده از اکانت cccam دارم استفاده میکنم...نکنه به خاطره اونه؟؟؟
یک ماه بعد......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
كجاي نصب مشكل داري؟ منظور از نصب چيه؟
نیاز به دور زدن نیست الان سرویس های 128 حداقل 512 میانگین 1مگ و حداکثر 2مگ هستند من خودم با 128 دارم 233 کیلوبایت دانلود میکنم مودم هم خودم planet دارم و راضی ام وایرلس 4 پورت planet هم 86 تومنه
سلام به همگی دوستان...
دوستان راهی هست که بشه دو تا یوزر ADSL از شرکت پارس آنلاین با هم توی یک سیستم آنلاین باشن ؟
آخه من توی شرکت 256 دارم و توی خونه 128 ! میخواستم برای دانلود شبانه از هر دو یوزر استفاده کنم تا سرعت دانلود شبانم بیشتر بشه !
از پارس آنلاین سرویس میگیرم !
مدل مودم من SMC وایرلس دار هستش و 4 پورت LAN داره !
ممنونم و موفق باشید...
ZYXEL![]()
من وقتی مودممو خاموش می کنم و دوباره روشن می کنم باید دو سه دقیقه صبر کنم تا کانکت بشم.میشه این زمان رو تغییر داد و کمترش کرد؟در تنظیمات ویندوز یا مودم منظورمه.
وقتی کانکت نمیشه این پیغامو میده:
![]()
خب مسلما چراغ لینک باید ثابت بشه
ولی 2 3 دقیقه نمیرسه ، نهایتا 40 50 ثانیه!
راهی وجود نداره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)