تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 1135 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان کمپرسوری کهه گفتم را از اصفهان خریدم شما کجا هستید آقا سعید؟و روی همون پایه فابریک با کمی تغییرات نصب کردم به نحوی که اصلا روی دلکو را نگرفت ودسترسی به وایر وشمعها را محدود نکرد اگه اطلاعات دیگه ای خواستید من درختمتم در کل خرید کمپرسور وتغییر پایه فابریک ۱۵۰ تومان واسه من تمام شدخودم رفتم کمپرسور را وچند تکه آهن را خریدم ونصبش کردم البته من خودم در گذشته ها تو تعمیر گاهها زیاد کار کردم تعریف نباشه فنیم بد نیست الانم واسه یه دوستام دارم همین مدل کمپرسور را نصب میکنم ان بیچاره رفته بود یه کمپرسور فابریک خریده بود ۳۸۰تومان با هزار دوز وکلک رفتیم و پس دادیم ویکی از همین کمپرسور های تویوتا خریدیم

2. 6 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sony2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان کسی فرق موتور قرمز و آبی رو میدونه؟ اصلا کدوم بهتره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا امين
    لطفاً آدرس كولر ساز خيابان كميل را به بنده بدهيد
    ممنون
    سعيد نيك زاد
    سلام آدرس اینه
    تهران- منطقه 10 - خیابان کمیل، ابتدای خیابان رودکی (سلسبیل) سمت راست شماره 71- الکترو نیرو.
    دوستان عزیز قبل از تشریف فرمایی حتما هماهنگ کنین چون ممکنه تیم های ما برای سرویس بیرون باشن.
    آقای طالبی
    09124049641
    09126593702
    واینکه
    راستی رفتم قیمت کمپرسور بیوک رو گرفتم که از 150 هزار تا 350 هزار وجود داره ولی همشون بدون شرط هستن یعنی اینکه امکان داره اصلا کار نکنن و بهم گفتن اگر نوش رو میخوای از دبی برات میاریم که 1میلیون و 400 هزار برام آب میخوره.
    حالا که با این کمپرسور احتمالا به نتیجه نمیرسم.
    آیا ساندن کمپرسوری داره که با گاز R12 کار کنه؟

و آیا کسی کمپرسور بیوک برام سرا داره که سالم باشه؟ خریدارم.
    Last edited by aminbest; 26-06-2013 at 21:33.

5. 6 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بهمن شورلت مال نوا رو داشت(2 سال پیش میداد 350) البته بازسازی شده بود.احنمالا مال بیوک هم داره.
    یه جای دیگه هم بهت ادرس دادم (اوراقی دولت اباد) اونجا هم یه سوال بکن.
    یه جای دیگه هم تو شوش هست که کارش بازسازی کمپرسوره و گاها لوازم امریکایی هم داره.(کنار جی ام یدک علی حداد):اونجا همه جور کمپرسور تعمیر میکنه و لوازم بعضی مدلها هم داره یه امار ازش بگیرید.
    اون نژادی هم که ادرسش رو دادم انواع مدلهای ساندن رو داره و یه احتمال قوی نمونه 508 ساندن که با گاز 12 کار کنه هم داره.یه سری بهش بزن اگه کمپرسور نو میخوای.

7. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

جناب کامرو،

در مورد اون کپسول های گاز، صحبت شما صحیح است، من البته برای ماشین آمریکایی امتحان نکردم ولی قبلاً یک ماشین نیسان ماکسیما مدل 1995 داشتم که کولرش خنک میکرد ولی یخ نمیکرد، با توجه به اینکه ماشین قدیمی بود و 6 سیلندر، بعد از بررسی تمامی واشر ها و شیلنگ های کولر و مطمئن شدن از سالم بودن همگی، یک دانه کپسول با شیلنگ رابط را خریدم و کولر ماشین رو گذاشتم روی آخرین مرحله و گاز رو به وسیله شیلنگ مخصوص وارد کردم (از ورودی L ) و همون موقع اثر خودش رو نشان داد و بعد از گذشت 3 سال، همچنان باد یخ، در حدی که باید خاموش میکردم از شدت سرما، میداد.
    Last edited by rozbeh85; 27-06-2013 at 06:54.

9. 5 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saeed_nikzad01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

. . .
    اون نژادی هم که ادرسش رو دادم انواع مدلهای ساندن رو داره و یه احتمال قوی نمونه 508 ساندن که با گاز 12 کار کنه هم داره.یه سری بهش بزن اگه کمپرسور نو میخوای.
    سلام
    لطفاً آدرس و تلفن آقاي نژادي را به بنده بدهيد
    ممنون
    اكبر

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان کسی فرق موتور قرمز و آبی رو میدونه؟ اصلا کدوم بهتره؟
    سلام.
    موتور 250 و 350 قرمز و آبی از لحاظ طراحی هیچ فرقی با هم ندارن ولی متاستفانه یه باور غلط افتاده بین مردم که موتور قرمز بهتره ولی هیچ فرقی ندارن.
    فقط خط تولیدشون فرق میکرده.
    به هنوان مثال موتور قرمز مونتاژ خود آمریکا بوده و موتور آبی مونتاژ کانادا.

12. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    اوایل خیابان ملت از سمت پاساژ طوس (شورلت فروشها) سمت راسته.ضمنا تو چراغ برق از هرکسی بپرسید نژادی بهتون میگه.

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بهمن رو رفتم سر زدم گفت که اصلا ندارم.
    رفتم یزدانی که یه کمپرسور داشت ولی اون پولی و کلاچ روی پولی کولر روش نبود میداد 150 هزار و میگفت که ببر اگه کار نکرد بیارش.بنظر شما خوبه یا نه اون پولی و متعلقات کلاچش چقدر درمیاد؟اصلا میارزه؟
    اون اوراقی ها رو هم هنوز نتونستم برم سر بزنم.
    به اون خیابان ملت هم رفتم سر زدم.که گفت ساندن 508 اصلا گاز R12 نداره ولی یه ساندن 507 داشت که R12 بود و میداد 500 هزار(چه خبره بابا).راستی فرق 508 و 507 چیه؟
    درباره کمپرسور هم پرسیدم که گفت اگر کمپرسورت گاز R134 میخوره هیچ احتیاجی نیست که expansion valve رو عوض کنی فقط سیستم رو میشورن و بعد گاز R134 میزنن و بدون مشکل باید کار کنه.
    حالا ماموندیم و یه کمپرسور که گاز R134 میخوره ولی خنک نمیکنه و یه کمپرسور که گاز R12 میخوره و گرونه.(خدا بخیر کنه)
    Last edited by aminbest; 27-06-2013 at 12:38.

16. 5 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همین کمپرسوری که رو ماشین داری مارکش چیه؟مطمینی وقتی بادش گرم میشه کمپرسور تو مداره و داره کار میکنه؟
    من هیچ مطلبی در مورد پیستون متغیر بودن نشنیدم .ممکنه سویچهای کولر عمل میکنن و کمپرسور از مدار خارج میشه
    سیستم کولر شورلت 2 تا سویچ داره که هر کدوم تشخیص بده برق کمپرسور رو قطع میکنه.
    یکیش سویچ یا سنسور فشاره و دیگری سنسور دما
    کمپرسور فابریک بیوک هم میشه کمتر پیدا کرد (با فولی و تکمیل)

18. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •