بچه ها یه سوال
من از کجا بفهمم که یه مدل نسل سنترینو 2 هست؟ core2duo معنیش اینه؟؟
بعدم از مدل هایی که نسل سنرینو2 هستند کدوم بهتر از همس؟ اگه میشه از هر برندی معرفی کنید و بعد بهترین رو بگید کدومه به نظرتون
بچه ها یه سوال
من از کجا بفهمم که یه مدل نسل سنترینو 2 هست؟ core2duo معنیش اینه؟؟
بعدم از مدل هایی که نسل سنرینو2 هستند کدوم بهتر از همس؟ اگه میشه از هر برندی معرفی کنید و بعد بهترین رو بگید کدومه به نظرتون
Last edited by _ermia; 09-03-2009 at 20:18.
اصلا سراغ برند سوزوكي نريد ؛ به هيچ عنوان توصيه نميشه ؛ بيس و سخت افزار ضعيف داره و خيلي زود بايد فكر يكي ديگه باشين و ارزش اين همه هزينه رو نداره ...
اگر ميخواين هزينه كنين hp بهترين گزينه هست و ارزش پولي كه ميدين رو داره ... ( در مقابل سوزوكي )
سيستم عامل كه هم xp ؤ هم ويستا قابل نصب هستن و ممكنه بعضي لپ تاپ ها مثل فوجيتسو زيمنس موقع نصب بازي در بيارن اما با درايور هاي اختصاصي خود فوجيتسو ( به عنوان مثال گفتم ) ميشه مشكل رو حل كرد
بوب كم و رايتر و بلوتوث كه ديگه الان اكثر لپ تاپ ها ندارن و adsl هم ميتوني با 30 هزار تومن خودت خوبش رو بخري
از نظر كاربرد زياد حتما دل بگير
به نظر من مثل بقيه كه پيشنهاد كردم دل وسترو 1510 گزينه خيلي خوب با قيمت مناسب هست و امكانات و توانايي هاي كه خواستي رو داره ... بالاترين مشخصات با قيمت 1 ميليون و 100 هزار تومن
بهترين لپ تاپ هاي شيك و سري هايي كه براي كاربرد و افرادي خاص طراحي ميشن رو تو سوني ميتونين پيدا كنين ؛ من خودم براي خواهرم سوني CR خريدم و دستگاه خيلي خوب و شيك هست . البته الان CS ها جاي CR ها رو گرفتن و طراحي بسيار بهتر و زيباتر و سبك و كيفيت ساخت عالي ...
اين هم سري CS با رنگ صورتي با قيمت دور و بر 1 ميليون تومن :
به نظر من بهترين گزينه هست براي دخترا ...
بله با نرم افزار هاي Handwriting Tool ميشه دست خط طرف رو بدون نياز به استفاده از تبلت و صفخه لمسي با استفاده از خود تاچ پد تشخيص داد و تبديل به فونت مورد نظر كرد ...
البته استفاده از قلم بسيار ساده تر و روان تر هست تا ابزار ها و روش هاي ديگه
اگه مثلا 2 تا دستگاه يكي تبلت و يكي لپ تاپ با يك مشخصات رو پيدا كنيد تبلت حتما 800-1 ميليون بيشتر خواهد بود و قاعدتا از نظر سخت افزاري ضعيف تر هست ...
Dell Inspiron 1525 براي شروع كار مناسب هست ...
اصلا سراغ برند هايي كه نميشناسين نرين مخصوصا مثل بنكيو و سوزوكي و گيگابايت و امثالهم !!!
دقيقا و به نظر من ارزش نداره اينهمه براي بپ تاپ هزينه بشه بيفته گوشه خونه براي بازي و ميتونه ادم يه Play Station 3 بگيره و بي دردسر بازي هم بكنه و بايد از هر وسيله اي درست استفاده كرد ...
اگرچه الان شركت ها به اين سو دارن پيش ميرن كه هر نيازي رو جواب بدن ...
بدون شك E6500 براي كاربرد مهندسي و طراحي هاي صنعتي ساخته شده و با اين بودجه به جز اين به چيز ديگري فكر نكن و مطمئن باش دستگاه خوبي مي خري ... البته Toshiba Tecra هم هست A10 ؛ اما انتخاب اول Dell Latitude بايد باشه ...
سلام
با این لپ تاب میشه بازی انجام داد؟
acer aspire 6930g
spire 6930g
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)