بچه ها بیاین یکمی از راز های سیمز بگیم که بلد هستین از سیمز یونیورسیتی و از این حرف ها خسته شدم از بس امدم دیدم اینجا همه از سریال و اپدیت حرف میزنن خیلی تکراری شده دیگه ....
بچه ها بیاین یکمی از راز های سیمز بگیم که بلد هستین از سیمز یونیورسیتی و از این حرف ها خسته شدم از بس امدم دیدم اینجا همه از سریال و اپدیت حرف میزنن خیلی تکراری شده دیگه ....
ای بابا این آپدیت خراب فقط می خواست زبون بازیمو خراب کنه دوباره هم که نصب می کنم زبونش انگلیسی نمی شه ؟ آخه چرا همچین فایلی رو که نمی دونید همچین ایرادی داره رو میزارید که ما هم اطمینان کنیم و نصب کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چرا ؟؟؟؟؟![]()
هه هه مرسی زحمت نکشید خودم فهمیدم چطوری درستش کنم از طریق run از start
![]()
بچه ها یک سوال :
وقتی میخواین یه بازی جدید شروع کنین اخرین شهری که توی بازی نصب شده رو انتخاب کنیم بهتره ؟ مثلا اگه میخوایم خواننده یا بازیگر بشیم بریم همون شهر اول بازی (سانست ولی) رو انتخاب کنیم مشکل بوجود میاد ؟
تو Game Luncer من نوشته *the sims4 is coming in 2014*
بیاید یه فروم sims 4
درست کنیم : دی
سنست ولی والا بقیه شهر ها
زوده هنوز . تا هنوز خبری و تریلری و تصویری منتشر نشده زوده هنوز . خود سیمز 3 هم هنوز داره پکهاش میاد . هر وقت پکها هم تموم شد موقع تاپیک زدنه .نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته حرف شما متین
فعلا نه ولی تا چن وق دیگه تریلرو پوستر میاد به بازار .....
می گن ارتقاش دادن...
پک جدید سیمز 3 دیگه چی زدن؟؟؟
سوپر نچنالو کی بازی کرده خیلی سخته....
دو تا پک اصلی دیگه قراره بیاد . اما به نظرم مهماش تا الان هر چی بوده اومده .نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اونوقت یعنی چی که سوپرنچرال سخته ؟سیمز و سختی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)