تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 1081 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

Dreamland
    Guest

10 نحوه ذخیره سازی آپدیتهای کسپرسکی 2010

سلام...

ایتدا بر روی آیکون کسپرسکی در کنار ساعت یکبار کلیک کنید تا صفحه اصلی نرم افزار رو ببینید و سپس بر روی Setting در بالا سمت راست کلیک کنید

حال ابتدا از سمت چپ گزینه My Update Center رو انتخاب کنید و سپس در سمت راست گزینه Copy Updates To Folder را تیک بزنید تا کادر زیر آن روشن شود و سپس آدرس پیش که در آدرس :

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Update distribution\
    میباشد را میتوانید با استفاده از کلید Browse مقابل آن عوض کنید
    تصویر زیر برای راهنمایی شما را میتواند کمک کند

فقط توجه داشته باشید در صورتی که حتی کسپرسکی شما آپدیت هم باشد اگر شما این گزینه را به تازگی فعال نمائید در بار اولی که کسپر شما مشغول آپدیت میشود آپدیت آن بسیار طول خواهد کشید زیرا باید حدود 60 تا 70 مگا بایت را دانلود نماید

اینم نحوهء اجرای آپدیت دستی :

شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید

2. این کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز من ویندوز 7 دارم و میخوام انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کنم که با این پیغام پایین در زمان نصب مواجه میشم

در صورتی که من فقط 1 بار این انتی ویروس رو روش کلیک کردم و بدون اینکه نصبش کنم همون اول کنسلش کردم و حالا گیر داده که باید پاکش نی اخه تو کامپیوتر من چیزی نیست به این نام

کلی سرچ کردم هیچی پیدا نکردم
    میشه منو راهنمایی کنید

اینم برا زمانی هست که دکمه remove رو میزنم
    دوست عزيز ظاهرا قبلا در سيستم شما آنتي ويروس Avast نصب بوده و به هر دليل شايد بطور كامل از روي سيستم شما پاك نشده.شما برنامه زير را نصب كرده و با استفاده از آن آنتي ويروس Avast را كاملا از روي سيستم خود پاك كنيد و بعد نسبت به نصب كاسپر اقدام كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اجراي برنامه فوق كافيه روي دكمه REMOVE كليك كنيد و بعد سيستم خود را يكبار Restart كنيد.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

دوستان ، من با اینکه بخش Trust قسمت network رو در حالت Prompt قرار دادم ولی برای آپدیت ویندوز هیچ پیغامی نمیده . من نمیدونم چرانسخه 2010 فایروال کسپرسکی این مشکلات رو داره.

ویندوز من 7 نسخه 64بیت و آنتی ویروسم هم 9.0.0.735 هست.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان ، من با اینکه بخش Trust قسمت network رو در حالت Prompt قرار دادم ولی برای آپدیت ویندوز هیچ پیغامی نمیده . من نمیدونم چرانسخه 2010 فایروال کسپرسکی این مشکلات رو داره.

ویندوز من 7 نسخه 64بیت و آنتی ویروسم هم 9.0.0.735 هست.

آپدیت ویندوز از طریق پروسه svchost.exe انجام میشه. این پروسه در زمان نصب کسپرسکی جزو پروسه های trusted شناخته میشه و اونو آزاد گذاشته. اگر میخواهید که بهتون پیغام بده باید برید و این پروسه رو بر روی prompt قرار بدید. ک البته من توصیه نمیکنم.

6. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود بر دوستان گرامی به ویژه استاد گرامی،جناب همیلتون.
    اگر برایتان میسر است بفرمایید آیا می توانمی در یک اداره،با شبکه محلی،کسپر را از روی شبکه،به صورت خود کار ،هم به روز رسانی و هم فعال سازی(با کلید هایی که داشته باشیم و یا از روی کلید یکی از سیستم ها)،کرد یا خیر؟!
    البته به روز رسانی ها را که می دانم ،اما فعال سازی را نمی دانستم.
    با سپاس

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با دروود بر دوستان گرامی به ویژه استاد گرامی،جناب همیلتون.
    اگر برایتان میسر است بفرمایید آیا می توانمی در یک اداره،با شبکه محلی،کسپر را از روی شبکه،به صورت خود کار ،هم به روز رسانی و هم فعال سازی(با کلید هایی که داشته باشیم و یا از روی کلید یکی از سیستم ها)،کرد یا خیر؟!
    البته به روز رسانی ها را که می دانم ،اما فعال سازی را نمی دانستم.
    با سپاس
    با سلام خدمت شما دوست ارجمند.
    در مورد شركتها و اداره جات بايد ديد ساسيت يا همون Policy آنها چيه.عموما سياستها بگونه اي تنظيم ميشه كه كلاينتها امكان تغيير تنظيمات را ندارند و تمامي كلاينتها از روي سرور تعيين شده آپديت ميشن.در مورد شركت شما قضيه به چه صورت ميباشه؟مگر شركت يا اداره شما آنتي ويروس كلاينتها را فعال نكرده؟

9. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینکه خود اعلام آپدیت نبودن هست. یک عکس از بخش آپدیت قرار بده تا نوع اخطار رو ببینیم چی هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

با سلام خدمت شما دوست ارجمند.
    در مورد شركتها و اداره جات بايد ديد ساسيت يا همون Policy آنها چيه.عموما سياستها بگونه اي تنظيم ميشه كه كلاينتها امكان تغيير تنظيمات را ندارند و تمامي كلاينتها از روي سرور تعيين شده آپديت ميشن.در مورد شركت شما قضيه به چه صورت ميباشه؟مگر شركت يا اداره شما آنتي ويروس كلاينتها را فعال نكرده؟
    دروود بر شما
    ببینید،اینجا هنوز سرور کلاینت نیست!Wrok Group هست!ما می خواهیم که تعدادی سیستم داریم،که همه آنها با هم شبکه هستند،نخواهیم برای هر سیستم از پشت آن سیستم ،آنرا به روز رسانی و یا فعال سازی کنیم!!!
    می خواهیم خود کسپر،به صورت خودکار،مانند به روز شدن،خود را نیز از روی لایسنس های موحود بر روی منابع آن شبکه ،فعال سازی نماید.
    آیا این کار شدنی است؟(با توجه به آنکه من چنین امکانی را در کسپر ندیده ام)
    سپاس

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دروود بر شما
    ببینید،اینجا هنوز سرور کلاینت نیست!Wrok Group هست!ما می خواهیم که تعدادی سیستم داریم،که همه آنها با هم شبکه هستند،نخواهیم برای هر سیستم از پشت آن سیستم ،آنرا به روز رسانی و یا فعال سازی کنیم!!!
    می خواهیم خود کسپر،به صورت خودکار،مانند به روز شدن،خود را نیز از روی لایسنس های موحود بر روی منابع آن شبکه ،فعال سازی نماید.
    آیا این کار شدنی است؟(با توجه به آنکه من چنین امکانی را در کسپر ندیده ام)
    سپاس
    خير.من چنين امكاني را در كاسپر نديدم.

13. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام.میخواستم بدونم حجم اپدیت اولیه 9.0.0736 چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •