سلام
نه فرقی نکرد
سلام
نه فرقی نکرد
من همیشه انلاین اینکارو انجام میدم اگر مایلید اینم امتحان کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه pdf تون قفله از نرم افزار Advanced PDF Password Recovery استفاده کنید تا قفلش رو برداره
سلام
قفلی که روی pdf می گذارند فقط پرینت رو غیرفعال می کنه یا مزیت دیگری هم داره
این برنامه که معرفی کردید قفل مربوط به پرینت رو هم بر می داره
میگم من این سوال را چندین بار پرسیدم
چطور باید شماره صفحات را به صورت حروف زد
یک، دو، سه ، ...........
گزینه Auto fit to Window توی سربرگ Layout در مورد جدول ها یعنی چی...یعنی چه جوری با پنجره فیت میکنه..میشه مثال بزندید؟..ممنون
سلام
تو وورد 2010 در فهرست بندی قسمتی رو که heading4 و بالاتر میزنم تو فهرست وارد نمی شه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام . دوستان چرا کسی جواب منو نمی ده؟
برای ایجاد فهرست جداول در ورد 2007 یا 2003 مشکلی دارم. من اول برای کل مطلبم فهرست مطالب درست کردم. حالا که می خوام فهرست جدول درست کنم، تو caption که یک می زنم و اعداد دیگه رو پاک می کنم، پیغام میده که فهرست رو جایگزین کنه! چرا؟چطوری میشه فهرست ایجاد کرد و جایگزین نشه؟
خواهش می کنم اگه کسی می دونه بگه، همین طور برای ایجاد فهرست پیوست هم همین مشکل رو دارم.
روش قفل نداره ! باز میشه و من می تونم ببینم ولی نمیشه اونو کپی کرد ! از این نرم افزار هم استفاده کردم و بهم
جواب داد که این فایل قفل نیست و کاری برام نکرد !
این سایت هم امتحان کردم ! متاسفانه فایلی که بهم تحویل داد متون فارسیش خرچنگ قورباغه بود ولی متون انگلیسی
و عکس ها رو توی فایل ورد آورده بود که بدون متون فارسیش به درد من نمی خورد !
فکر نکنم هیچ راهی باشه تا بشه این ها رو کپی کرد !![]()
متاسفانه فایلی که بهم تحویل داد متون فارسیش خرچنگ قورباغه بود
به نظرم که قفل باشه
تو صفحه قبل هم گفتم تبدیل PDF فارسی به ورد سخته و با نرم افزارهای تبدیل امکانپذیر نیست و نرم افزارهایی که برای این موارد استفاده میشن زبان فارسی رو ساپورت نمی کنن,برای همین نمی تونید ...
به قفل و پسورد و اینام ارتباطی نداره!!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)