تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 737 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام ،
    آقا بین 206 اتومات ، تیپ 5 و 207 اتومات کودوم رو پیشنهاد می کنید؟
    برا من فقط کم دردسر بودنش مهمه و اینکه راحت باشه.( از قیافه قورباغه 207 زیاد خوشم نمیاد! )
    در ضمن اینکه میگن 207 اتومات قطعاتش فرانوسویه ولی 206 اتومات ایرانی شده بیشترش درسته؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ،
    آقا بین 206 اتومات ، تیپ 5 و 207 اتومات کودوم رو پیشنهاد می کنید؟
    برا من فقط کم دردسر بودنش مهمه و اینکه راحت باشه.( از قیافه قورباغه 207 زیاد خوشم نمیاد! )
    در ضمن اینکه میگن 207 اتومات قطعاتش فرانوسویه ولی 206 اتومات ایرانی شده بیشترش درسته؟
    سلام دوست عزیز
    سیستم موتوری هر دو دقیقا یکی هست . گیرباکس اتوماتیک TU5 کمی برای ایرانخودرویی ها پیچیدست و کلا به صورت Compelet از فرانسه وارد میشه . موتور هم 80 درصد فرانسه هست و قطعات معمولی و مشترک مثل دینام و رادیات و فن و کولر رو ایران خودرو تولید و نصب میکنه که باز همون هم قطعاتش آلمانی و ژاپنی و فرانسوی هستن .
    مثلا کمپرسور کولر 207 و 206 رو شرکت هیتاشی ژاپن تولید میکنه .
    در کل اگر با ظاهر 207 میتونید کنار بیاید من 207 رو توصیه میکنم چون داشبورد واقعا زیبا و به روزی داره .
    اگر هم نه 206 تیپ 6 اتو رو پیشنهاد میدم . هر دو خودرو کاملا یکی هستن و فقط تغییرات کوچک ظاهری دارن .
    درضمن این خودروی 207 که ایران خودرو میده دست مردم 207 نیست و 206+ هست . 207 کاملا بدنه متفاوت و خطوط روی بدنه و چراغ های عقب و صندلی ها و چند تغییر دیگر دارد .

3. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    سیستم موتوری هر دو دقیقا یکی هست . گیرباکس اتوماتیک TU5 کمی برای ایرانخودرویی ها پیچیدست و کلا به صورت Compelet از فرانسه وارد میشه . موتور هم 80 درصد فرانسه هست و قطعات معمولی و مشترک مثل دینام و رادیات و فن و کولر رو ایران خودرو تولید و نصب میکنه که باز همون هم قطعاتش آلمانی و ژاپنی و فرانسوی هستن .
    مثلا کمپرسور کولر 207 و 206 رو شرکت هیتاشی ژاپن تولید میکنه .
    در کل اگر با ظاهر 207 میتونید کنار بیاید من 207 رو توصیه میکنم چون داشبورد واقعا زیبا و به روزی داره .
    اگر هم نه 206 تیپ 6 اتو رو پیشنهاد میدم . هر دو خودرو کاملا یکی هستن و فقط تغییرات کوچک ظاهری دارن .
    درضمن این خودروی 207 که ایران خودرو میده دست مردم 207 نیست و 206+ هست . 207 کاملا بدنه متفاوت و خطوط روی بدنه و چراغ های عقب و صندلی ها و چند تغییر دیگر دارد .
    خیلی کامل و عالی ،سپاسگزارم
    با توجه به فرمایشتون که از نظر فنی این دو یکسانند (207 اتومات و 206 اتومات)، به نظر شما 1.220.000 ت اضافه تر برای تغییر ظاهری چراغ جلو و داشبور ارزش دارد؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خیلی کامل و عالی ،سپاسگزارم
    با توجه به فرمایشتون که از نظر فنی این دو یکسانند (207 اتومات و 206 اتومات)، به نظر شما 1.220.000 ت اضافه تر برای تغییر ظاهری چراغ جلو و داشبور ارزش دارد؟
    خواهش میکنم دوست من . درمورد هزینه بیشتر و انتخاب 207 کاملا سلیقه ایی هست . اگر از ظاهر 207 خوشتون میاد خب ارزش داره . داشبورد جدید و زیبا اما چراغ های نچندان جالب 207 .
    من شخصا 207 رو میخریدم . این رو هم در نظر بگیرید عموم مردم 207 رو خودرویی جدید میدونن اما 206 اینطور نیست ( به لحاظ افکار عمومی گفتم )

6. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

با سلام
    دوستان خودرو لیفان مدل 87 با چه قیمتی معامله میشه و از لحاظ کیفی ماشین خوبی هست؟
    در مقام مقایسه با گل کدوم برتر هست؟

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

با سلام
    دوستان خودرو لیفان مدل 87 با چه قیمتی معامله میشه و از لحاظ کیفی ماشین خوبی هست؟
    در مقام مقایسه با گل کدوم برتر هست؟

خودروی لیفان اون طور که من خبر دارم برای مدل 87 بین 10 تا 12 خرید و فروش میشه!

باز به نظر بنده گل برتری داره نسبت به لیفان!

9. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از كجا بفهميم يه خودروي مگان 2000 مونتاژ ايرانه يا نه. واينكه مال چه سالي هست (2002،2005...) و اين كه كيفيت مونتاژ داخل با خارج چقدر فرق داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام من هنوز بین 206 تیپ 5 و 405 با موتورtu5 نمیتونم درست تصمیم بگیرم از طرفی همه میگن 206 خیلی خوبه ولی جادار نیست من هم درشت هیکل هستم به کوه نوردی و وبیابان رفتن هم علاقه دارم وفکر کن در این مورد 405 بهتر باشد ام چون جوان هستم هم همیگن 206 بگیر ام میترسم هم ظریف باشه وهم برای مسافرت طولانی به درد نخوره
    405 هم با این موتور هنوز ازمایش پس ندادهایا گیربکسش هم مال هست ومشکل نداره .206 میترسم بگیرم پشیمان بشم می خواهم ماشین نو هم بگیرم لطفا راهنمایی کنید من تا دو هفته دیگه باید یکی را انتخاب کنم

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه درشت هیکل هستی به نظرم 405 رو برداری بهتره
    پسر عموی من هیکل درشتی داره هر وقت می خواد بیاد جلو بشین یا جای راننده حتما باید صندلی رو تا ته بده عقب! یعنی عملا دیگه کسی نمی تونه پشتش بشینه.(206)
    اگر هم اهل سفر به صورت خانوادگی هستی بازم 405 بخاطر جادار بودنش بهتره.صندوقش هم بزرگتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MojiOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه درشت هیکل هستی به نظرم 405 رو برداری بهتره
    پسر عموی من هیکل درشتی داره هر وقت می خواد بیاد جلو بشین یا جای راننده حتما باید صندلی رو تا ته بده عقب! یعنی عملا دیگه کسی نمی تونه پشتش بشینه.(206)
    اگر هم اهل سفر به صورت خانوادگی هستی بازم 405 بخاطر جادار بودنش بهتره.صندوقش هم بزرگتره.
    ولی به نظرم سمند بهتره از نظر جا داری و اینا. من خودم سمند دارم و هیکلمم درشته! پشت 206 به زور جا میشم. پشت 405 باید صندلی رو تا ته بدم عقب. ولی تو سمند نه! صندلی رو تا ته عقب نمی دم . یه کم میارم جلوتر! صندوقشم که ماشالا فبل هم بزاری جا میشه. سمند از نظر جاداری حرف اول رو می زنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •