تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 1126 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من چی گفتم شما چی گفتی ...
    اوکی بی خیال سوال من چیزه دیگه ای بود ..
    هارد شما بدسکتور نداره که با فرمت سطح پایین حجمش کم بشه سرعت هم کم نمیشه

تو ویندوز فرمت سطح پایین بکنید درایوهای دیگه میشه جزء درایور ویندوز فکر کنم فرمت میشه
    اتفاق خاصی نمیفته یا اون مشکل حل میشه یا اینکه ثابت میمونه یا اینکه اینکار بی فایده است باید راه های مختلف رو بررسی کرد تا به نتیجه رسید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

خوب پس درایو C چی میشه / چجوری سطح پایین فرمتش کنم / این برنامه Low Level میشه باهاش درایو خاصی رو انتخاب کرد دیگه ؟ مثلا فقط D ...
    آره بدسکتور نداره فقط این برنامه ها چرت و پرت نشون میدن الکی ....

-------------------------------------------------------------------------------

لطفا دقیق بگو من می خوام هارد لپ تاپ رو فرمت کنم الان همه اطلاعات رو دارم میریزم رو اکسترنال ..
    میشه کل درایوها رو پاک کنم همشو بکنم یه درایو 450 گیگ بعد فرمت ؟ میدونم شاید نشه ...
    می خوام C رو هم سطح پایین فرمت کنم ...
    میشه اون 3 تا رو تو ویندوز فرمت کنم بعد ویندوز رو بریزم رو D و بعد C رو فرمت کنم ؟
    یه راهنمایی دقیق تر می خوام مهمه برام خیلی .
    لطفا وقتی میای مثل جن غیب نشو کارت دارم
    Last edited by Persian-swag; 13-04-2013 at 20:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خوب پس درایو C چی میشه / چجوری سطح پایین فرمتش کنم / این برنامه Low Level میشه باهاش درایو خاصی رو انتخاب کرد دیگه ؟ مثلا فقط D ...
    آره بدسکتور نداره فقط این برنامه ها چرت و پرت نشون میدن الکی ....

-------------------------------------------------------------------------------

لطفا دقیق بگو من می خوام هارد لپ تاپ رو فرمت کنم الان همه اطلاعات رو دارم میریزم رو اکسترنال ..
    میشه کل درایوها رو پاک کنم همشو بکنم یه درایو 450 گیگ بعد فرمت ؟ میدونم شاید نشه ...
    می خوام C رو هم سطح پایین فرمت کنم ...
    میشه اون 3 تا رو تو ویندوز فرمت کنم بعد ویندوز رو بریزم رو D و بعد C رو فرمت کنم ؟
    یه راهنمایی دقیق تر می خوام مهمه برام خیلی .
    لطفا وقتی میای مثل جن غیب نشو کارت دارم
    نه درایو انتخاب کنی نمیشه

برای اینکه بهتر نتیجه بگیری باید هارد لپ تاب رو با تبدیل وصل کنی به pc از طریق اون فرمت سطح پایین کنی
    اونکاری هم که گفتی میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

شما میگین نمیشه درایو انتخاب کنی بعد من میگم میشه اول اون 3 تا درایو دیگه رو انتخاب کرد بعد که فرمتشون کردم ویندوز رو بریزم رو D و C رو فرمت کنم ...شما میگی میشه !!!!؟
    چطور ممکنه چنین چیزی ؟
    این چه برنامه تحت ویندوزه که نمیشه انتخاب کرد درایو رو . اون دکتری که اینو نوشته نمی دونسته این وسط C زو باید چیکار کنیم ..؟
    شاید کل مشکل از C باشه من چیکار کنم آخر سر ...

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام.
    یه نگاه به مطلب زیر بندازیدد.( میخواستم این کارها رو روی فلش انجام بدم ولی اشتباهی روی هارد اکسترنال انجام شد ) در نتیجه هاردم الان فرمت شده.

نحوه نصب ویندوز از روی فلش به روش کاملا ساده!!!

برای این کار ابتدا در ویندوز به قسمت RUN رفته و سپس CMD را تایپ کنید و enter بزنید در منوی باز شده diskpart را تایپ کنید و منتظر بمانید تا برنامه بالا بیاد( توجه شود که این برنامه تحت command می باشد) سپس دستور list disk را بزنید تا دیسک های شما را لیست کند سپس flash خود را انتخاب کنید مثلا flash من در دیسک شماره یک هست پس این دستور را تایپ می کنیم select disk 1 سپس دستور clean را برای پاک کردن فایل های موجود می نویسیم و سپس دستور create partition primary را تایپ می کنیم و بعد از آن دستور format quick را تایپ می کنیم و منتظر می مانیم تا فرمت کامل شود و در آخر دستور active را می نویسیم و از برنامه بیرون می آییم و تمامی فایل های DVD ویندوز رو تو فلش کپی می کنیم و بعد از بایوس مادربورد first boot رو روی فلش تنظیم می کنیم و فایل های ویندوز شروع به لود کردن می کنن به همین راحتی!!!!
    البته من تا اونجایی که رنگش قرمز است رو بیشتر انجام ندادم.
    با یه چند تا نرم افزار تست کردم. بعضی هاشون که اصلا درست و حسابی ریکاوری نمیکردند.
    ولی دو تا نرم افزار بودند کامل ریکاوری میکردند ولی خیلی طول میکشید.
    در ضمن هارد من 500 گیگ My Passport USB 3 هستش.
    اطلاعاتش هم شامل آهنگ و فیلم و نرم افزاره. تقریبا هم 400 گیگ اطلاعات توش بود.
    با چه نرم افزاری سریع و کامل میشه برگردون ؟
    در ضمن من هی بانرم افزار ها هارد رو اسکن میکنم واسه ریکاوری. اینکار احتمال ریکاوری رو کم نمیکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جواب منم بدید.
    خودم با HDD Regenerator تست کردم وقتی هارد لپ تاپ بهش وصل میکنم HDD Regenerator بالا نمیاد ولی وقتی هارد لپ تاپ قطع میکنم بالا میاد.مثل خود ویندوز که بالا نمیاد.با چه دیگه امتحان کنم تا از طریق بوت بالا بیاد ./مشکل هارد چیه؟چیکار باید بکنم؟
    چقدر با مرامید شما///.....
    یکی هم جواب منم بده .
    بردمش درست کنند.گفتند بد سکتور شده .
    ولی یکیشون گفت ممکنه برگرده و باز خراب بشه بدسکتور بشه باز.خواستم ببینم همینطوره؟ممکنه باز خراب شه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما میگین نمیشه درایو انتخاب کنی بعد من میگم میشه اول اون 3 تا درایو دیگه رو انتخاب کرد بعد که فرمتشون کردم ویندوز رو بریزم رو D و C رو فرمت کنم ...شما میگی میشه !!!!؟
    چطور ممکنه چنین چیزی ؟
    این چه برنامه تحت ویندوزه که نمیشه انتخاب کرد درایو رو . اون دکتری که اینو نوشته نمی دونسته این وسط C زو باید چیکار کنیم ..؟
    شاید کل مشکل از C باشه من چیکار کنم آخر سر ...

دیگه اون کسی که این نرم افزار رو درست کرده که نمیشه درایو رو انتخاب کنید گیرش بیارید ببینید برای چی اینطوری نرم افزار نوشته

بهترین راه رو بهتون گفتم گرچه به نظرم با این کار ها اون مشکل ممکنه حل نشه ولی فرمت سطح پایین کنید ضرر نداره
    Last edited by EXTREME; 14-04-2013 at 00:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.
    یه نگاه به مطلب زیر بندازیدد.( میخواستم این کارها رو روی فلش انجام بدم ولی اشتباهی روی هارد اکسترنال انجام شد ) در نتیجه هاردم الان فرمت شده.

البته من تا اونجایی که رنگش قرمز است رو بیشتر انجام ندادم.
    با یه چند تا نرم افزار تست کردم. بعضی هاشون که اصلا درست و حسابی ریکاوری نمیکردند.
    ولی دو تا نرم افزار بودند کامل ریکاوری میکردند ولی خیلی طول میکشید.
    در ضمن هارد من 500 گیگ My Passport USB 3 هستش.
    اطلاعاتش هم شامل آهنگ و فیلم و نرم افزاره. تقریبا هم 400 گیگ اطلاعات توش بود.
    با چه نرم افزاری سریع و کامل میشه برگردون ؟
    در ضمن من هی بانرم افزار ها هارد رو اسکن میکنم واسه ریکاوری. اینکار احتمال ریکاوری رو کم نمیکنه ؟
    شما مشکلتون این است که کل اطلاعات پارتیشن رو از دست دادین یا بخشی از اطلاعات رو ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

شما مشکلتون این است که کل اطلاعات پارتیشن رو از دست دادین یا بخشی از اطلاعات رو ؟
    همش رو.
    الان از دیشب هم یه نرم افزار رو گذاشتم اسکن کرده.اکثر فایل ها رو پیدا کرده ولی بعضی ها رو نه. یا اینکه جاهاشون رو عوض کرده.
    اصلا این چه وضعیه‌ ؟ هارد فقط یه فرمت کوچولو شده . حالا نباید اینقدر دنگ و فنگ داشته باشه که !

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

همش رو.
    الان از دیشب هم یه نرم افزار رو گذاشتم اسکن کرده.اکثر فایل ها رو پیدا کرده ولی بعضی ها رو نه. یا اینکه جاهاشون رو عوض کرده.
    اصلا این چه وضعیه‌ ؟ هارد فقط یه فرمت کوچولو شده . حالا نباید اینقدر دنگ و فنگ داشته باشه که !

بهتره که کل اطلعات پارتیشن رو با نرم افزار acronis homw director ریکاوری میکردید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •