تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 652 از 2403 اولاول ... 15255260264264864965065165265365465565666270275211521652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اندیشه خط 4 دانلود دیشب 700 مگ!!واقعا که نمیدونم این اندیشه چه خصومتی با خط 4داره 3 روزه پینک زده بالا دیشب هم سرعت رو 50 قفل شده بود(البته تا ساعت 3 بعدش پایین تر اومد وگرنه بیشتر دانلود میشد)
    پشتیبانی که جواب نداد،آقای Mailer هم که یه خواهش ازتون کردم سوال کنید چرا سرعت روزانه زیاد کم نشده ولی پینک روزانه خراب شده نکردید
    تاپیک داره به قهقرا میره دوستان خط های دیگه اندیشه و شاتل و پارس آمار خطتتون رو اینجا بگین !خدایی الان همه خط 4 اندیشه رو آمارشو دارن از من هم سرعت هم پینک و.. الان یکی بخواد تو یه مرکز مخابراتی سرویس بگیره بخواد این تاپیکو بخونه فقط کل کل میبینه ولی اگه همه هر چندر وز یکبار آمار بدن کاملا حساب دسته همه میاد که سرویس کدوم شرکت تو کدوم مرکز بهتره
    راست می گی من تو 10 صفحه گذشته یه پست در میان اسم یه نفر می بینم به قول دوستان شده چت روم بعضی ها هم اگه تو هر صفحه 10 تا پست ندن اتفاق خاصی نمی یوفته لازم نیست هر کسی در مورد هر چیزی نظر بده حتی اگه کارمند جایی باشه اینجا بهتره مشترکا بیان و فقط سرویس هاشونو اعلام کنن تا بتونیم مقایسه کنیم.

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: بی ربط در حد اسپم 

سلام با اجازه دوستان من میخام یه اسپم بدم شرمنده قضیه خیلی مهم شده اونهایی که طرف دار بازیpes هستن یه سر اینجا بزنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شاتل الان دو شبه که وسطای شب قطع میشه پریشب حدود 3 قطع شد دیشب هم حدود 3:50 دانلود دیشب هم خیلی کم بود فقط 800 مگ دانلود کردم

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اندیشه خط 4 دانلود دیشب 700 مگ!!واقعا که نمیدونم این اندیشه چه خصومتی با خط 4داره 3 روزه پینک زده بالا دیشب هم سرعت رو 50 قفل شده بود(البته تا ساعت 3 بعدش پایین تر اومد وگرنه بیشتر دانلود میشد)
    پشتیبانی که جواب نداد،آقای Mailer هم که یه خواهش ازتون کردم سوال کنید چرا سرعت روزانه زیاد کم نشده ولی پینک روزانه خراب شده نکردید 
    تاپیک داره به قهقرا میره دوستان خط های دیگه اندیشه و شاتل و پارس آمار خطتتون رو اینجا بگین  !خدایی الان همه خط 4 اندیشه رو آمارشو دارن از من هم سرعت هم پینک و.. الان یکی بخواد تو یه مرکز مخابراتی سرویس بگیره بخواد این تاپیکو بخونه فقط کل کل میبینه ولی اگه همه هر چندر وز یکبار آمار بدن کاملا حساب دسته همه میاد که سرویس کدوم شرکت تو کدوم مرکز بهتره
    نه عزیز
    دیشب ظاهرا خط مشکلی داشت
    همه مراکز مشکل کندی داشتن
    اندیشه هم مشکل کندی داشت
    شاتلیها هم مشکل کندی داشتن
    من از پارسی ها هم پرسیدم اونا هم مشکل داشتن

راجع به پینگ قبلا توضیح دادم
    فرض کنید میخوایید برید تهران
    1 مسیر اینجوریه که برید قزوین بعد برید تهران
    1 مسیر اینجوریه که برید چالوس بعد برید تهران
    1 مسیر اینجوریه که برید اردبیل بعد برید اتوبان تبریز-تهران بعد زنجان بعد تهران
    و ....

برای رسیدن به تهران بهترین مسیر برای کسی که تو رشته قزوینه اما برای کسی که تو رامسره مسیره چالوسه

حالا فرض کنید میخوایید برید تبریز
    ایندفعه ممکنه برای کسی که تو رشته مسیر اردبیل-تبریز مسیر بهتری باشه ولی کسی که تو رامسره مسیر چالوس تهران اتوبان تهران-تبریز رو ترجیح بده

اینترنت هم همینطوریه
    ایران از چند مسیر به اینترنت متصله
    مثلا فیبر ترکیه
    فیبر جاسک فجیره
    و....
    هر کدوم از فیبر ها از یک مسیر به بقیه جاهای دنیا وصلن. یک فیبر ممکنه از نظر شما برای رسیدن به بعضی سایتها خوب باشه و برای رسیدن به بعضی سایتها بد
    ولی ممکنه همین فیبر از نظر یکی دیگه خیلی هم خوب باشه

حالا شرکت زیرساخت این وسط چیکارست؟
    هر کدوم از این مسیرها یک ظرفیت ترانزیتی دارن اینجوری نیست که بشه همه مشترکها رو روی یک مسیر گذاشت.
    فرضا کنید ترافیک 1/4 کشور رو میذارن رو هر کدوم از 4 مسیر خروجی کشور
    حالا فرض کنید بیشتر کسایی که روی مسیر 1 هستن با هم شروع کنن به دانلود خب چی میشه مسیر پر میشه و خط کند میشه
    اینجاست که شرکت زیرساخت مثل پلیس که ترافیک رو تنظیم میکنه میاد ترافیک رو جابجا میکنه
    میگه مثل ip های این شرکت از این مسیر برن ip های اون شرکت از اون مسیر برن
    حالا اگه یکی از فیبرهای کشور قطع شه بازم همین اتفاق تکرار میشه

حالا این چه ربطی به پینگ خوب یا بد داره؟
    وقتی شما مثلا google رو پینگ میکنید اگه از مسیر ترکیه بهش مصل شید پینگ پایینه ولی اگه از مسیره ستگاپور بهش وصل شید میبینید پینگ بالاست اما
    مساله اینه که هیچ شرکتی هیچ دخل و تصرفی در اینکه از کدوم مسیر ترافیکش به سمت google بره نداره
    ممکنه امروز شرکت زیرساخت بخاطر شکل ترافیک بیاد مثلا اندیشه رو بزاره رو مسیر 1 و پارس رو بذاره رو 2
    فردا ببینه نه ترافیک بالانس نیست یک خط پره یک خط خالی بیاد اندیشه رو بزاره رو 2 پارس رو بزاره رو 1
    بقیه شرکتها هم همینطور

توزیع ترافیک و مدیریت پهنای باند موقتیه و دائمی نیست. یعنی اگه پینگت تا google خوبه معلوم نیست که 2 دقیقه دیگه هم خوب باشه چون ممکنه شرکت زیرساخت مسیر ترافیک سرویس دهنده شما رو عوض کنه

خب پس کی سرویس دهنده تقصیر داره؟
    اگه سرویس دهنده شما ترانزیت داخل شرکتیش پر بشه و باعث بشه شما قبل از اینکه ترافیکت از شرکت بره بیرون پینگت بره بالا این عیب محسوب میشه
    اما اگه خارج از شرکت اتفاقی برای ترافیکت میفته میتونی اعتراض کنی اما نه به سرویس دهندت بلکه به مخابرات و شرکت زیرساخت

توضیح دادن BGP و روتینگهای بین الملل برای غیر فنی ها واقعا سخته دیگه اینو همینجوری در همین حد ازم قبول کنید
    Last edited by mailer; 12-09-2010 at 14:14.

5. 2 کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

شاتل الان دو شبه که وسطای شب قطع میشه پریشب حدود 3 قطع شد دیشب هم حدود 3:50 دانلود دیشب هم خیلی کم بود فقط 800 مگ دانلود کردم
    شما سرعت اینترنتتون چند هست؟؟؟

داره خودمونی میشه SasY.King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با این سرعت میشه حجم نگه داشت.

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کدوم منطقه؟ چه سرعتی؟

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

دوستانی که منطقه 4 اندیشه استفاده می کنن اوضاع چطوریاست؟
    من که نوسان و افت سرعت دارم افتضاح میخوام از پارس بیام اندیشه اگه تا آخر ماه درست نشه.

داره خودمونی میشه SasY.King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کدوم منطقه؟ چه سرعتی؟

---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

دوستانی که منطقه 4 اندیشه استفاده می کنن اوضاع چطوریاست؟
    من که نوسان و افت سرعت دارم افتضاح میخوام از پارس بیام اندیشه اگه تا آخر ماه درست نشه.

منطقه 727 سرویس 256

من دو ماه پیش پارس بودم سرعت دو برابر اندیشه بود دوباره بر میگردم پارس

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام علیکم جمیعا من دیشب حدود 900 مگ دانلود کردم ، قطعی هم نداشتم نمی دونم ولی من مرکز 7 هستم مشکل خاصی هم نداشتم ولی فکر کنم کلا تو ایران یه چند روزه همه سرویس دهنده ها مشکل دارن این اتفاقات هم تو کشور ما با این زیرساخت کم و دربو داغون فکر نکنم در کل بد باشه ، بریم خدا رو شکر کنیم حداقل کیفیت سرویسامون نسبت به چند سال گذشته بهتر شده ، احتمالا تو چند سال آینده اتفاقات خوبی میوفته دوستان مطمئنم چون با این استفاده زیاد این تجهیزات کفاف اونارو نمی ده و مجبورن از تکنولوژی های جدید استفاده کنن
    برای مثال الان زیرساخت super core دارن نصب میکنن که سرعت استان مارو در حد گیگ بالا می بره و این خیلی امید بخشه

11. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منطقه 727 سرویس 256

من دو ماه پیش پارس بودم سرعت دو برابر اندیشه بود دوباره بر میگردم پارس
    یه جوری بگو ما هم بفهمیم
    تست سرعتت که رو 1 مگ هست
    یعنی پارس دو مگ بودی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •