تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 800 اولاول ... 152552602642648649650651652653654655656662702752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

با سلام
    نه ديگه سر جاش نيست دوست عزيزم - حجمش رو نوشته ديگه 0 مگابايت هست
    اون رو واسه زماني گذاشته اونجا كه شما دوباره خواستي نصبش كني بياي همينجا و سي دي ويندوز رو داخل دستگاه بذاري و اين گزينه رو تيك بزني و خودش نصب كنه باز

موفق باشيد.
    خب الان من چجوری این اینترنت اکسپلورر رو حذفش کنم !؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام

دوستان 2 صفحه ی قبل جوابتون رو دادند.

http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5489722&postcount=6485

موفق باشید
    سلام دوست من.2صفحه قبل را دیدم ولی در مورد فعال کردن هایبرنت بود ولی من هایبرنتم فعال است ولی صدایی که قبلا بود قبل از وارد شدن به ویندوز الان صدا نمیدهد ومن بدون صدا وارد ویندوز میشم میخواستم بدونم اگر میشه کمک کنید و آیا صدا ندادن ویندوز درحالت هایبرنت که می خواهی سیستم را روشن کنی و دیگر صدا ندارد عیب از ویندوز است یا سخت افزاری است یکی دراین مورد کمکم کند

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست من.2صفحه قبل را دیدم ولی در مورد فعال کردن هایبرنت بود ولی من هایبرنتم فعال است ولی صدایی که قبلا بود قبل از وارد شدن به ویندوز الان صدا نمیدهد ومن بدون صدا وارد ویندوز میشم میخواستم بدونم اگر میشه کمک کنید و آیا صدا ندادن ویندوز درحالت هایبرنت که می خواهی سیستم را روشن کنی و دیگر صدا ندارد عیب از ویندوز است یا سخت افزاری است یکی دراین مورد کمکم کند
    سلام
    مگه شما قبلاً صدا داشتید؟چون ویندوزتون رو خاموش نمی کنید که موقع بالا اومدن
    هم صدا داشته باشه.در واقع به حالت خواب میره و دوباره بر میگرده.فکر نمی کنم تو این مورد
    صدایی داشته باشه.

4. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    مگه شما قبلاً صدا داشتید؟چون ویندوزتون رو خاموش نمی کنید که موقع بالا اومدن
    هم صدا داشته باشه.در واقع به حالت خواب میره و دوباره بر میگرده.فکر نمی کنم تو این مورد
    صدایی داشته باشه.
    سلام اون صدایی راکه شما منظورتون است رانمیگم چون اون صدا که شما میگید یا روشن کردن یاخاموش کردن و یادر موقع ریستارت است.من منظورم این است که وقتی سیستم را به حالت هایبرنت میگذارم صدا نمیده که درست است نباید صدابده ولی وقتی میخواهم وارد ویندوز شوم زمانی که صفحه ابی میاد بعد از ریزام resume شدن ویندوز در حالت هایبرنت یک صدا میداد ولی حالا نمیده میشه صدا را دوباره برگرداند یا نه و آیا عیب از ویندوز است یا سخت افزار.باتشکر فراوان

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام اون صدایی راکه شما منظورتون است رانمیگم چون اون صدا که شما میگید یا روشن کردن یاخاموش کردن و یادر موقع ریستارت است.من منظورم این است که وقتی سیستم را به حالت هایبرنت میگذارم صدا نمیده که درست است نباید صدابده ولی وقتی میخواهم وارد ویندوز شوم زمانی که صفحه ابی میاد بعد از ریزام resume شدن ویندوز در حالت هایبرنت یک صدا میداد ولی حالا نمیده میشه صدا را دوباره برگرداند یا نه و آیا عیب از ویندوز است یا سخت افزار.باتشکر فراوان
    سلام

مسیر زیر رو طی کنید :

Control Panel > Sounds and Audio Devices

در پنجره ی تنطیمات که باز میشه به سربرگ Sounds رفته و از لغزنده ای که پایین عبارت Sound scheme وحود داره ، Windows Default رو برگزینید . اگر پیغامی مشاهده کردید روی Yes کلیک کنید و تأییدش کنید.

سپس پنجره رو OK کرده و سیستم رو Restart کنید.

بعد امتحان کنید ببینید صدا رو میشنوید یا نه.

موفق باشید

7. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

مسیر زیر رو طی کنید :

Control Panel > Sounds and Audio Devices

در پنجره ی تنطیمات که باز میشه به سربرگ Sounds رفته و از لغزنده ای که پایین عبارت Sound scheme وحود داره ، Windows Default رو برگزینید . اگر پیغامی مشاهده کردید روی Yes کلیک کنید و تأییدش کنید.

سپس پنجره رو OK کرده و سیستم رو Restart کنید.

بعد امتحان کنید ببینید صدا رو میشنوید یا نه.

موفق باشید
    سلام وخسته نباشید.من این مراحل را رفتم ولی فایده ای نکرد میگم ایا راه دیگر ندارد من انجام بدم.اما باز هم از شما تشکر میکنم.امید وارم شاد و خوش باشید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام وخسته نباشید.من این مراحل را رفتم ولی فایده ای نکرد میگم ایا راه دیگر ندارد من انجام بدم.اما باز هم از شما تشکر میکنم.امید وارم شاد و خوش باشید
    سلام

در سربرگ Sounds از لیست پایینش روی Windows Logon کلیک کن و روی علامت Play کلیک کن ببین صدا اصلا" پخش میشه یا نه.

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

در سربرگ Sounds از لیست پایینش روی Windows Logon کلیک کن و روی علامت Play کلیک کن ببین صدا اصلا" پخش میشه یا نه.

موفق باشید
    سلام رفیق.بله صدا میده.اما وقتی دوباره روی هایبرنت گذاشتم.نه صدا نداشت.

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

یکی از درایو های من مشکل پیدا کرده ! مشکلشم اینه که وفتی درایو رو باز می کنم
    بعد از چند ثانیه یه صفحه ارور باز میشه و هنگ میکنه مجبورم با task manager ببندمش وقتی هم
    که اینجوری می بندمش پنجره ها بسته میشه و ویندوز انگار که تازه بالا اومده به حالت اولیه درمیاد
    با نرم افزار ریجیستری ماشین سعی کردم درتش کنم اما نشد ویندوز رو دوباره ریختم بازم فایده نداشت
    چیکار کنم ؟؟؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکی از درایو های من مشکل پیدا کرده ! مشکلشم اینه که وفتی درایو رو باز می کنم
    بعد از چند ثانیه یه صفحه ارور باز میشه و هنگ میکنه مجبورم با task manager ببندمش وقتی هم
    که اینجوری می بندمش پنجره ها بسته میشه و ویندوز انگار که تازه بالا اومده به حالت اولیه درمیاد
    با نرم افزار ریجیستری ماشین سعی کردم درتش کنم اما نشد ویندوز رو دوباره ریختم بازم فایده نداشت
    چیکار کنم ؟؟؟
    اروری که میده رو بذارین

13. 3 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •