تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 652 از 1174 اولاول ... 1525526026426486496506516526536546556566627027521152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم رودفان نیسروی، یعنی مرحوم نیسروی: دی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

كالدرون مشاور مطبوعاتي خود را اخراج كرد
    مديرعامل باشگاه رئال مادريد در پي لو رفتن برخي اطلاعات سري داخل باشگاه و افشاي نام انتقال

دهنده اخبار، تصميم به اخراج مشاور عالي مطبوعاتي خود گرفت.

خوسه ميگل گونسالس مارتين دل كمپو ملقب به ميشل، به خاطر داشتن تماس‌هاي پنهاني با روزنامه آس و ارسال برخي اخبار سري داخل تيم از سمت خود اخراج و جريمه مالي شد.

اين اتفاق زماني رخ داد كه روزنامه آس اسپانيا مطالبي از يك جلسه فوق سري ميان كالدرون، مياتوويچ و برند شوستر منتشر كرد و مشخص شد كه در آن جلسه به غير از 3 نفر مذكور تنها مشاور خبري كالدرون حضور داشته و صداي آنها را نيز ضبط كرده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ميشل: كالدرون به دشمن تراشي علاقه خاصي دارد.
    مشاور خبري مديرعامل رئال مادريد گفت: متاسفانه كالدرون دشمناني در كنار خود دارد كه كم كم ماهيت آنها درحال رو شدن است.

به نقل از آس اسپانيا، ميشل كه به خاطر خبرچيني از باشگاه رئال مارديد اخراج شده است، گفت: كالدرون به دشمن تراشي علاقه خاصي دارد. او در هر بخشي از باشگاه دشمناني دارد كه به زودي ضربه نهايي خود را به او وارد مي كنند.

وي افزود: هرگز بدون هماهنگي به روزنامه ها خبر نداده ام و كالدرون بايد بداند كه دچار توهم كشنده اي شده است.

مشاور بركنار شده تاكيد كرد: مدير رئال در حال سقوط است و سعي مي كند به هر دليل واهي خود را از كارهاي اشتباهي كه انجام داده تبرئه سازد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هونته‌لار: همه چيز خيلي سريع رخ داد - سعي مي‌كنم بيشترين گل را بزنم
    در حالي كه تيم رئال مادريد اين روزها در بحران به سر مي‌برد، كمبود مهاجم از مشكلات عمده اين تيم است.

به دنبال آسيب ديدگي بازيكناني همچون "رودفان نيستلروي" و "گوانزالو هيگوآين"، سران رئال سرانجام تصميم به خريد يك مهاجم گرفتند. "كلاس يان هونته‌لار" مهاجم هلندي و 24 سا له به تازگي با مبلغ 27 ميليون يورو راهي رئال شد و اكنون چشم اميد همه در مادريد به اوست.

هونته‌لار در نخستين نشست خبري خود پس از پيوستن به كهكشاني‌ها از اميدهاي خود براي درخشش در اسپانيا صحبت كرد.

* وضعيت آسيب ديدگي‌ات چگونه است؟

- درد زيادي احساس نمي‌كنم. هنوز در شرايط آرماني نيستم اما، فكر مي‌كنم تا چند هفته ديگر كاملا آماده خواهم بود.

* با توجه به اينكه در كشور متفاوتي حضور داشته و مجبوري با زبان متفاوتي صحبت كني، فكر مي‌كني چگونه با تيم تطبيق پيدا خواهي كرد؟

- فكر مي‌كنم تطبيق پذيري‌ام با تيم آسان‌تر خواهد بود چرا كه بسياري بازيكنان هلندي در رئال هستند كه با چند تن از آنها در آژاكس توپ زده‌ام. اين مساله كار را آسان‌تر مي‌كند، تا اينكه مجبور باشم در تيمي تطبيق پيدا كنم كه هيچ كس را نمي‌شناسم. هنوز زياد درمورد اين موضوع فكر نكرده‌ام. بايد ببينيم كه وضعيت چگونه پيش خواهد رفت تا اگر نيازي بود از كمك سايرين استفاده كنم.

* آيا مي‌دانيد امضاي قرارداد با رئال مادريد به چه معناست؟

- همه چيز خيلي سريع رخ داد و تاثير اين مساله روي من بسيار زياد بوده است. رئال مادريد بزرگترين باشگاه جهان است و من از بودن در اينجا احساس غرور مي‌كنم. طبيعتا بايد بيشتر ارزش حضور در اينجا را درك كنم اما، با اين حال لحظه بزرگي براي من است.

* آيا از وضعيت كنوني رئال مادريد مطلع هستيد؟ شما به عنوان ناجي تيم از راه رسيده‌ايد...

- همان طوري كه پيش از اين گفته‌ام رئال مادريد بزرگترين باشگاه جهان است و ما بايد تمامي تلاش خود را براي بهبود بخشيدن به اين وضعيت انجام دهيم. بايد در راستاي اين مساله سخت تلاش كنيم.

* شما فصل گذشته به لطف گل‌هاي بسياري كه در هلند به ثمر رسانيد، كفش برنز فوتبال اروپا را از آن خود كرديد اما برخي ممكن است فكر كنند به سبب اينكه ليگ اسپانيا ليگ بهتري قلمداد مي‌شود، نمي‌تواني مثل بازي در هلند عمل كنيد. چه صحبتي براي از بين بردن شك و ترديدها داريد؟

- اين حقيقت دارد كه ليگ اسپانيا تا حدودي بهتر از ليگ هلند است. من بايد از طريق بازي در كنار بازيكنان بهتر، خودم را با اين مساله تطبيق بدهم. اين كار بايد انجام شود و فكر مي‌كنم به خوبي از عهده آن برخواهم آمد.

* چندي پيش رييس باشگاه گفت كه هيچيك از بازيكنان جديد اضافه شده به تيم در ابتدا جزو تركيب اصلي نخواهند بود. انتظارها از عملكرد امسال شما چگونه است؟

- من در اين باره با افراد بسياري صحبت كرده‌ام و پيرامون انتظاراتي كه از من مي‌رود بازخورد فوق‌العاده‌اي دريافت كرده ام. آنها واقعا مي‌خواهند كه من در اينجا باشم. در ابتدا قرار بود پايان فصل گذشته به تيم ملحق شوم اما، آسيب ديدگي‌ها باعث تغيير وضعيت شدند. براي قرار گرفتن در تركيب اصلي تيم بايد سخت تلاش كنم.

* فان باستن نمي‌خواست شما تابستان امسال به رئال بپيونديد. چه مساله‌اي باعث شد تا اكنون پيوستن شما به رئال مادريد مقدور شود؟

- به نظر مي‌رسد تيم آژاكس سال گذشته مشكلاتي با رئال مادريد داشت اما، روابط ميان دو باشگاه از سر گرفته شد. واقعا نمي‌دانم مسايل چگونه پيش رفتند اما، از حضور امروزم در اينجا بسيار خوشحالم.

* مردم شما را به عنوان جانشين نيستلروي قلمداد مي‌كنند. چه نظري در اين باره داريد؟ آيا ما يل هستيد بگوييد كه امسال چند گل به ثمر خواهيد رساند؟

- رود آسيب ديده اما او بازيكن شگفت‌انگيزي است. من مهاجم متفاوتي هستم و تمامي تلاشم را خواهم كرد. سعي مي‌كنم بيشترين تعداد گل ممكن را به ثمر برسانم.

* چه نظري درباره نبرد كنوني رئال مادريد و بارسلونا و رخدادهاي آينده داريد؟

- رقابت ميان اين دو براي همه شناخته شده است. بارسلونا هم اكنون در جدول صدرنشين است و ما براي قهرماني تا پايان فصل سخت تلاش خواهيم كرد.

* كدام بازيكنان تيم از نظر تو برجسته هستند؟

- پاسخ به اين پرسش دشوار است چرا كه همه آنها بازيكنان بسيار خوبي هستند اما، من در كنار اسنايدر در آژاكس و تيم ملي هلند بازي كردم. او در آن زمان هم بسيار خوب كار مي‌كرد اما، پيشرفت بسياري در او مي بينم. من همچنين با رود و روبن هم آشنايي داشته و به رائول و كاسياس هم علاقه بسياري دارم. اين تيم، تيم بسيار خوبي است.

پرسش و پاسخ کوتاه

*اکنون چه احساسي داري؟

- رويايم به حقيقت پيوست. به دليل طولاني بودن و دير گذشتن دو روز گذشته کمي احساس خستگي مي کنم، اما در مجموع احساس خوبي دارم.

* چرا رئال مادريد؟ چرا حالا؟

- درخصوص رئال مادريد احساس خوبي دارم. آنها چه حالا و چه در گذشته به دنبال من بودند.

* انتظار هواداران از تو چه مي تواند باشد؟

- دوست دارم جلوي دروازه بازي کنم و گل بزنم. به فکر اين نيستم که چگونه گلزني کنم، فقط مي خواهم گل بزنم.

* چه انتظاري در اين فصل داري؟

- نمي دانم. دو روز گذشته کمي برايم بي نظم گذشت و نتوانستم در اين باره فکر کنم و فقط به فکر امضاي قرارداد با رئال مادريد بودم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

شعری بود بسی زیبا !! :دي
    فقط این بالاییم رو معرفی می کنم چارلیز معروف به گاگول ! ببخشید گاگو !! :دي
    اوه....وحید ببخشید..
    دیشب ----(بقیش رو نمیشه اینجا بگم و بهت پ.خ میدم!!: دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

دیشب ----(بقیش رو نمیشه اینجا بگم و بهت پ.خ میدم!!: دی
    من حرفای بالا رو تکذیب می کنم !! :دي

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

من حرفای بالا رو تکذیب می کنم !! :دي
    حقیقت غیر قابل انکاره!: دی
    تازه امین(وسلی) هم شاهده!: دی

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه من خیلی کم مییومدم تایپک رئال از این به بعد همیشه میام
    خوش اومدی ...

.
    همینطور کالی رئیس باشگاه خبر از خرید چند بازیکن داده معلوم نیست ولی این حرکت نشون میده یه کارای داره میکنه.
    .
    ای ناقلا چی شده : دی
    به کالدرون می گی کالی ...
    پسرخاله شدی با هاشا نکنه رفتی پیشش
    چیزی نگفت بهت دیگه ...
    درمورد رونالدو خبری نداشت ...

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

دوستان به نظر شما بارسلون رو ميبريم يا بازي مساوي ميشه؟ دي:

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان به نظر شما بارسلون رو ميبريم يا بازي مساوي ميشه؟
    با این وضعیت الان اگه یخوایم بگم 60% می بازیم و 40% هم امکان داره مساوی کنیم ...
    راستی بازی کیه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •