تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 652 از 1219 اولاول ... 1525526026426486496506516526536546556566627027521152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خوب عزیزم سونی برای کنسول و جایگاه اون حدود 15 ساله داره تلاش میکنه((از PSX تا حالا))
    باید هم شکایت کنه،خوب کار غیر قانونی کردن دیگه،مطمئنم که تا یکی دو ماه تموم برو بصاط این CFW هم با یه فریمور جدید جمع میشه...........

در ضمن یه سوال:اون آقای Graf_chokolo موفق شد لینوکس رو روی فریمور های جدید اجرا کنه یا نه؟؟؟

2. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آخرین ورژن Multiman رو براتون UP کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم موارد اضافه شده :

Added: New display mode (8x4) with support for 32 titles on screen
    Added: Navigation with LEFT and RIGHT analogue sticks in game modes
    Added: Installed homebrew apps with RELOAD.SELF can be launched via multiMAN
    Added: PIC0.PNG+PIC1.PNG overlay when creating cached images (clear cache to get it)
    Added: Abort "Setting access permission" by pressing [O] or [^]
    Added: Support for condorstrike's helpMME help application from within file manager (press [X] over the HELP button)
    Added: Skip initial scan when multiMAN is spawned by its RELOAD.SELF
    Added: SBOX.PNG image for themes (supports shadows, covers, docks) for 8x4 display mode
    Added: Multiple files OR folders copy/delete/move in file manager (select with [SELECT] button)
    Added: Up/Down can move and scroll through pages in File Manager mode
    Added: new option in options.ini: [scan_for_apps] to scan for RELOAD.SELF compatible apps
    Added: No initial scanning for games (loading much faster)
    Added: Filemanager left/right panes are restored on multiMAN start
    Added: AUR5.JPG image used for 8x4 display mode
    Fixed: Bug when output resolution is 576p/720p
    Changed: Spoofed firmware detected by CRC check of dev_flash files
    Changed: Better copy/backup progress indication (even for games with very large number of files)

دوستانی که به هر نحوی مشکل داشتن حتما اینو تست کنن.

LBP یه بازی با Gameplay فوق العاده زیبا هست !!! همونطور که LIMBO یک بازی Arcade فوق العاده برای Xbox 360 هست. شما هیچ وقت نمیتونی GP این بازی هارو ب HR یا GOW یا MGS و ... مقایسه کنی عزیز دل.
    این مولتی من کارش چیه؟به درد کار من میخوره برا اون بازیایی که گفتم نمیاد

گیم پلی یعنی چی؟شما چرا برای مقایسه ی بازیا تمام مسائل رو شاخه شاخه میکنید و میگید فلان چیز این بازی از اون بازی بهتره؟من از دیدگاه عمومی میگم اونجوری که شما بحث میکنی میشه تخصصی
    یعنی چی گیم پلیش از خدای جنگ و هوی راین بهتره؟یعنی کلا خود بازیش؟

---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

سلام
    LBP کلا بازی خوب و سرگرم کننده ای هست . منم تا وقتی 1 دسته داشتم زیاد باهاش حال نکردم ولی از وقتی دومین دسته رو هم خریدم و با داداشم 2نفره یازیش کردیم خیلی حال داد و کلی خندیدیم . ضمنا مقایسه LBP با اون بازیایی که گفتی اصلا درست نیست چون اینا هیچ ربطی به هم ندارند .
    اگر دنبال این هستی که تحولی توش پیدا کنی بیخیال شو و پاکش کن چون مشخصه باهاش حال نکردی . از مرحله 2 به بعد هم همینه چون کلا سبک بازی همینیه که دیدی .
    یه چیز جالب این LBP این هست که خودت میتونی بازی بسازی و مرحله طراحی کنی و اونو تو شبکه قرار بدی تا همه استفاده کنن و کلا این بازی رو هر چی روش بیشتر وقت بذاری بیشتر حال میده .
    خوب بله هر کی یه نظری داره من کلا از این سبک بازیا بدم میاد.من از خرید 2 تا بازی پشیمون شدم یکی داستان اسباب بازی 3.یکی هم همین لیتل بیگ.و کلا به خاطر 2 تا بازیم پلی 3 خریدم یکی هوی راین.یکی خدای جنگ.
    آره حرف شما درسته.اصلا هوی راین و خدای جنگ هم نباید مقایسه بشن.چون سبکشون فرق داره خدای جنگ یه چیزیه هوی راین هم یه چیزی.من از لحاظ جذابیت و گرافیک و داستان بازی میگم.هوی راین که تو داستان حرف نداشت واقعا انگار یه فیلم بود که کارگردانش تویی.خدای جنگم که تو سبک خودش خداست اصلا بحثی راجع بهش نیست.ولی این سبک بازی عروسکی و کارتونی هم باید یه نمومه قوی داشته باشه.من که زیاد از این خوشم نیومد
    تازه جالب تر از اون جالبی که گفتی اینه که من اصلا آنلاین بازی نمیکنم

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

البته من توهین به نظر کسی نمیکنما بازی یه چیز واقعا سلیقه ایه.مثلا هری پاتر 6 رو من خیلی خوشم اومد ازش.اصلا کاری به گرافیک و اون چیزایی که شما میگید ندارم.کلا ویدئو گیم یه جذابیته خاصی داره.حداقل یه داستان جذابی داشت اگه هیچی نداشت.یا همین هری پاتر 7 که اومده میگن مفت نمی ارزه من که هنوز بازی نکردم اما مطمئنم خوشم میاد.چون مطمئنم طبق فیلم و کتابش میره جلو و هر چی نداشته باشه داستانش حرف نداره
    بنا بر این میگم که این سلیقه ایه هر کی یه نظری داره ممنون بابت نظراتون

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------

خوب عزیزم سونی برای کنسول و جایگاه اون حدود 15 ساله داره تلاش میکنه((از PSX تا حالا))
    باید هم شکایت کنه،خوب کار غیر قانونی کردن دیگه،مطمئنم که تا یکی دو ماه تموم برو بصاط این CFW هم با یه فریمور جدید جمع میشه...........

در ضمن یه سوال:اون آقای Graf_chokolo موفق شد لینوکس رو روی فریمور های جدید اجرا کنه یا نه؟؟؟
    نه جمع نمیشه داداش.برای هر مشکلی یه راه حلی هست.ما که دستگاهمونو -- کردیم رفت اگه قرار باشه کاری کنن رو دستگاه که نمیتونن کاری کنن.اینجوری نیست که یه دکمه رو بزنن کل دستگاه هایی که -- شده از کار بیفتهپس 100 درصد هر کاری میکنن روی بازیاییه که میخوان بدن بیرون پس مطمئن باش که با اونا میشه کنار اومد و هزار تا کلک دیگه میشه زد پس بند و بساط -- جمع نمیشه سونی هم خودش اینو میدونه

4. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه جمع نمیشه داداش.برای هر مشکلی یه راه حلی هست.ما که دستگاهمونو -- کردیم رفت اگه قرار باشه کاری کنن رو دستگاه که نمیتونن کاری کنن.اینجوری نیست که یه دکمه رو بزنن کل دستگاه هایی که -- شده از کار بیفتهپس 100 درصد هر کاری میکنن روی بازیاییه که میخوان بدن بیرون پس مطمئن باش که با اونا میشه کنار اومد و هزار تا کلک دیگه میشه زد پس بند و بساط -- جمع نمیشه سونی هم خودش اینو میدونه
    اتفاقا منم منظورم همین بود،شاید سونی نتونه روی دستگاهایی که ه.ک شدن کاری انجام بده ولی داره PS3 جدید تولید میکنه و تا یکی دو هفته دیگه یه فریمور جدید میاد که تمام بازیهای بعد از اون فقط روی اون اجرا میشن،عین PSP که با فریمور 6 تا چند مدت ه.ک نشده باقی موند.........

6. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

Iris Manager v 1.2 هم Release شد. یعنی عاشقشم. کلاً Multiman و Gaia و ... گذاشتم کنار. همه بازی ها حتی اونایی که BigFile دارند رو از رو هارد اکسترنال FAT32 اجرا میکنه مثل هلو.
    bigfile منظورت چیه؟
    بالای 4گیگ؟ اون که تو هارد fat32 کپی نمیشه که

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

ميشه يه نفر در مورد فن هاي كنسول توضيحي بده---مثلا چطوري تشخيص داد كه دور كنده يا كند؟؟؟بايد به صداش گوش كرد؟؟؟راسته كه اگه رو دوره 3 باشه خطر داره؟؟؟ماله فت و اسليم همشون يجورن؟؟؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها راهش همینه که PS3 جدید بده بیرون که کلاً با اینکار ضعف امنیتی خودش رو نشون میده. به نظر من مایکروسافت خیلی موفق تر بود در باره برخوردش با هکر ها.

همه هکر ها تقریباً این عقیده رو دارند که PS3 واسه این این همه سال -- نشد چون خودش از همون اول Linux رو اجرا می کرد. بنابراین اونا همه کار میتونستن تو همون انجام بدن. ولی وقتی بدون هیچ اطلاعیه ای اومد Update جدید داد و Linux همه با اطلاعات داخل پارتیشنشون پرید همه دادشون در اومد. الانم که گروه anonymous داره هی حمله می کنه به sony و اعلام جنگ داده بهش

بله Graf_chokolo اجراش کرد خیلی وقت پیش. رو 3.55 - باید BootOS رو نصب کنی. البته الان که Kmeaw میخواد dual boot CFW بده خیلی آسون تر هم میشه.

bigfile منظورت چیه؟
    بالای 4گیگ؟ اون که تو هارد fat32 کپی نمیشه که
    بله همون فایل های بالای 4 گیگ. مسلماً نمیشه. شما باید فایل هاتون Split شده باشه. وقتی تو Iris Manager رو یک بازی که BigFile داره کلیک می کنی خودش میاد فقط و فقط فایل های Split شده رو به هم می چسبونه می ریزه تو هارد PS3 و بقیه فایل هارو از اکسترنال میخونه و اجرا می کنه. جای اینکه واسه متال گیر 30 گیگ فضای PS3 رو بگیریم فقط 12 گیگ به اندازه اون BigFile فضا می گیریم.

10. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا من PS3 ندارم ولی یه سوال دارم.
    کسی اگه کنسول رو کپی خور کنه دیگه امکان نداره به حال اول و ارجینالش برگردونه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چرا عزیزم امکانش هست...........

13. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

13 multiMAN v1.16.15 Released - Showtime Player Integration

multiMAN v1.16.15 Released - Showtime Player Integration

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. 4 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

تنها راهش همینه که PS3 جدید بده بیرون که کلاً با اینکار ضعف امنیتی خودش رو نشون میده. به نظر من مایکروسافت خیلی موفق تر بود در باره برخوردش با هکر ها.
    مثلا تو کدوم قسمت مایکروسافت بهتر عملکرده؟؟؟
    اینکه 6 ماه بعد از ریلیز کنسول،کنسولش ه.ک شد((دقیق یادم نیست))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •