تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 652 از 1667 اولاول ... 15255260264264864965065165265365465565666270275211521652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,511 به 6,520 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

اقا این پست الان تو ویندوز Xp هستم همین بایو شاکو ریختم رو Xp خوب اینجا هم بازی صدا داره و هم مشکل بی حرکت بودن حله..در کل مشکلی نداره جز استفاده نکردن ازdx 10..میشه کمکم کنید با استناد به پست قبلیم چجوری رو ویستا بریزمش؟؟

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض مشکل در اجرای gears of war

سلام .
    من Gears of War رو اجرا می کنم ، تصویر سیاه میاد ، بعد Debugger ( همون Dont Send خودمون ) میاد .
    مشکل چیه ؟

مشخصات سیستم :
    cpu 3.0ghz
    ram 2 gb
    vga 512 8600gt

تو یه کامپیوتر دیگه هم ریختم دقیقا همین مشکل رو داشت . از یه شرکت دیگه هم گرفتم باز هم رو هر دو کامپیوتر همین مشکل رو داشت !

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان بازی بایو شاک رو امروز گرفتم نصب کردم ببینید اوله صفحه اهنگ داره بعد رو بازی که میزنی توی دمو اول صدا هست میره تو بازی دیگه صدا نداره.......خلاصه یه مقداری رفتم جلو سوار کشتی شد رفت توی شهر و رفت یه جا( هنوزم بی صدا) یه مرده وایساده بود با یه سایه که دو تا تیزی دستش بود این دوتا 5 مین بی حرکت بودن بعدش یارو مردرو کشت هنوزم بی صداست چیکنم؟؟8800 GTs 512
    e6750
    2Gb ocz 800
    asus p5k
    اقا این پست الان تو ویندوز Xp هستم همین بایو شاکو ریختم رو Xp خوب اینجا هم بازی صدا داره و هم مشکل بی حرکت بودن حله..در کل مشکلی نداره جز استفاده نکردن ازdx 10..میشه کمکم کنید با استناد به پست قبلیم چجوری رو ویستا بریزمش؟؟
    سلام
    كاري كه مي توني بكني دقيقا همون كاريه كه براي اجراي فايلهاي قديمي روي ويندوز ايكس پي مي كرديم يعني استفاده از compatibility :

دقت كن روي شورتكات بازي نبايد راست كليك كني بلكه روي فايل اجرايي اصلي اينكارو بكني
    Last edited by Ar@m; 07-09-2008 at 21:58.

4. 2 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام .
    من Gears of War رو اجرا می کنم ، تصویر سیاه میاد ، بعد Debugger ( همون Dont Send خودمون ) میاد .
    مشکل چیه ؟

مشخصات سیستم :
    cpu 3.0ghz
    ram 2 gb
    vga 512 8600gt

تو یه کامپیوتر دیگه هم ریختم دقیقا همین مشکل رو داشت . از یه شرکت دیگه هم گرفتم باز هم رو هر دو کامپیوتر همین مشکل رو داشت !
    شما مطمعن هستین بازی ای که از اون شرکت دیگه هم گرفتین سالمه؟شاید اون هم خراب باشه!البته این فقط یه احتمال بود!

نوشته شده توسط MILIN3M مشاهده تاپيک
    همونطوری که ارام عزیز هم گفت تنها راه استفاده از حالت compatibility هست اگر باز هم مشکل حل نشد بازی رو بر اساس دایرکت ایکس 9 اجرا کنین.برای اجرا کردن بازی در دایرکت 9 روی شورت کات بازی راست کلیک کنین و در تب Shortcut و قسمت Target عبارت dx9 رو اظافه کنین و سپس ok کنین.در این حالت بازی بر اساس دایرکت ایکس 9 اجرا خواهد شد.

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

شما مطمعن هستین بازی ای که از اون شرکت دیگه هم گرفتین سالمه؟شاید اون هم خراب باشه!البته این فقط یه احتمال بود!
    بله . اولش از Square X خریدم و بعدش از WestGame . اولا اینکه من به وست گیم اطمینان دارم ! دوما اینکه بازی دومیه ، رو سیستم من و پسرداییم اجرا نشد و رو سیستم دوستم کار کرده !!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان تازگی بازی اینه سیاه که دوبله شده از شرکت ماگما سافت هست رو روی کامپیوترم نصب کردم..............مشکل من اینه که نمیتونم این بازی رو سیو کنم .......یعنی منو اول بازی سیو و لود هست ولی تو خود بازی به هیچ عنوان منویی واسه سیو نیست و نمیشه این بازی رو سیو کرد..................حتی تو بازی نمیشه استاپ کرد و خارج شد که من با الت و کننترل شیفت خارج مییشم.............................من همه دکمه های کیبورد رو امتحان کردم و نتیجه ای نگرفتم.....ممنون میشم دوستان کمکم کنند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان من بازي Timeshift رو تازه شروع كردم و بار اول بدون مشكل بازي كردم ولي بار دوم كه بازي رو شروع كردم بازي كرش كرد . خود بازي هم ميگه كه ممكنه بازي كرش كنه و يا فريز و اينم ميگه كه بايد درايور به روز كارت گرافيك رو نصب كنم . حالا ميخواستم بدونم كه تنها راه حل اين مشكل دانلود درايور كارت گرافيگ هست ؟ اگر راه ديگري هم وجود داره بگيد و اگر نداره من كدوم ورژن رو دانلود كنم ؟ لطفا يكي لينك دانلود درايور جديد رو بده ... گرافيكمم 512 gforce 8500

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام
    كاري كه مي توني بكني دقيقا همون كاريه كه براي اجراي فايلهاي قديمي روي ويندوز ايكس پي مي كرديم يعني استفاده از compatibility :

دقت كن روي شورتكات بازي نبايد راست كليك كني بلكه روي فايل اجرايي اصلي اينكارو بكني
    ببینم این کارو بکنم بازهم بازی توی ویستا بر اساس dx10 اجرا میشه؟؟

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

بله . اولش از Square X خریدم و بعدش از WestGame . اولا اینکه من به وست گیم اطمینان دارم ! دوما اینکه بازی دومیه ، رو سیستم من و پسرداییم اجرا نشد و رو سیستم دوستم کار کرده !!!!!!!!!!!!!
    خوب در اینجا 4 حالت وجود داره:
    1.ویندوز شما مشکل داره
    2.سیستم شما ویروس داره
    3.سیستم شما نمیکشه
    4.درایور کارت گرافیک به روز نیست
    پیشنهاد من به شما اینه که ویندوز رو عوض کنین و اخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنین.
    سلام دوستان من بازي Timeshift رو تازه شروع كردم و بار اول بدون مشكل بازي كردم ولي بار دوم كه بازي رو شروع كردم بازي كرش كرد . خود بازي هم ميگه كه ممكنه بازي كرش كنه و يا فريز و اينم ميگه كه بايد درايور به روز كارت گرافيك رو نصب كنم . حالا ميخواستم بدونم كه تنها راه حل اين مشكل دانلود درايور كارت گرافيگ هست ؟ اگر راه ديگري هم وجود داره بگيد و اگر نداره من كدوم ورژن رو دانلود كنم ؟ لطفا يكي لينك دانلود درايور جديد رو بده ... گرافيكمم 512 gforce 8500
    خوب باید درایور کارت گرافیک رو اپیدت کنید.پیشنهاد من به شما اینه که همیشه از درایور های به روز استفاده کنید.
    اخرین ورژن درایور کارت گرافیک:
    برای اکس پی 32 بیت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای ویستا 32 بیت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببینم این کارو بکنم بازهم بازی توی ویستا بر اساس dx10 اجرا میشه؟؟
    نه.در این حالت فقط در حالت compatibility قرار می گیره برای اجرا کردن بازی بر اساس دایرکت ایکس 9 توی ویستا همون کاری رو که بهت گفتم انجام بده.

11. 2 کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

نه.در این حالت فقط در حالت compatibility قرار می گیره برای اجرا کردن بازی بر اساس دایرکت ایکس 9 توی ویستا همون کاری رو که بهت گفتم انجام بده.
    نوفهمیدم....ببین من میخوام بر اساس dx 10 اجرا شه!! خوب! حالا بزارمcompatibility تیکشو رو xp...توی ستینگ بازی رو dx10 بزنم بازم با dx10 اجرا میشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •