دوستان من ميخواستم كنسول بخرم بين X box 360 و PS3 شك دارم كدومش بهتره؟
اگر ميشه با دليلش بگيد.![]()
دوستان من ميخواستم كنسول بخرم بين X box 360 و PS3 شك دارم كدومش بهتره؟
اگر ميشه با دليلش بگيد.![]()
vga box همون طور که از اسمش پیداست برای اتصال به وروردی vga روی مانیتور به کار میره
اون مورد هم بستگی به مانیتور داره
اگه وروری dvi داشته باشه خیلی بهتره
در هر دو صورت هر 2 تبدیل vga و dvi وجود داره
برای اتصال به lcd هم اگر hd باشه از ورودی و کابل hdmi خود کنسول استفاده یشه
دلیلش :
انتخاب :
اعتقاد و واقعیت ها امار و ارقام جهانی قدرت و برتری معقول و قابل استفاده مقرون به صرفه بودن از نظر اقتصادی برتری تو بازی های multi
خودتون حدس بزنید
دوست عزیز شما که ufc بازی کردی فک نمیکنی این بازی کمی مشکل صدا گذاری داره ...؟اخه من تو تیزر های قبل ارئه بازی دیدم که صدای ضربه ها خیلی واضح تر میومد یا اینکه یه ضربه اساسی میخوردی صداها گنگ میشد و تو همون گنگی صدای مربیرو میتونستی بشنوی که مثلا میگفت put your hands up....ولی تو بازی عرضه شده اصلا از این خبرا نیست...در کل من انتظار بیشتری از این بازی داشتم ولی نا امیدم کرد نظر شما در مورد این بازی چیه؟؟راستی چرا این بازی تایپیک اختصاصی نداره؟؟؟ممنون![]()
Last edited by amaranth_silent; 29-05-2009 at 20:53.
اول اینکه تاپیکش در دست احداثه : دی ! چون فقط مال کنسول هاست زیاد طرفدار نداره !
توی بازی هم من زیاد دقت نکردم ولی فقط صدای گزارش گر رو میشونم ! یه وقتایی هم صدای مشت و لگدهایی که به هم میزنن میاد !
ولی بازی Gameplay خوبی داره ! قسمت Career Mode هم خوب طراحی شده ! تعداد کاراکترها هم نسبتا خوبه !
بازی گرافیک خیلی خوبی داره ! فیزیک کارکتر ها عالیه ! قشنگ میشه عرق کردنشون رو دید ! و همچنین زخمی شدن صورت و پاشیدن خون !
یه چیزه دیگه ای که بازی رو بد کردهspecial efect کم این بازیه نسبت به mid night club
نمایی واضح از CPU و GPU این دستگاه:
CPU 90nm:
![]()
GPU 90nm:
اینم نمایی از مادربورد این 2 قطعه که مربوط به سری Zephyer است:
![]()
Last edited by SamGun; 30-05-2009 at 19:40.
ممنون سعید جان ! هم بابت این مطالب هم اون مطالبی که زحمت کشیدی !
به زودی در پست اول قرار خواهند گرفت تا همه استفاده کنن !
قابل شما رو نداشت عزیزم .
ما هرچی داریم از اطلاعات شما و دوستان هست !!
این gpu 65 نانو متریه دیگه درسته؟؟
نه هر دو 90nm هستند
تست دستگاه جاسپر و فالکون از نظر مصرف برق در بازی HALO 3
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)