با سلام.
دوستان عزیز اگه امکانش است راهنمایی کنید.(شاید بعضی از سوالاتمو قبلا پرسیده باشم)
========تمام سوالات من مربوط میشه به بازی کانتر در شبکه LAN گیم نت و به صورت آنلاین بازی نمی کنم========
دوستان عزیز در شبکه LAN چگونه می توانم از حداکثر fps استفاده کنم؟ هم اکنون fps روی 59-60 هستش البته وقتی که دوربین بر روی افرادم هستش که در شبکه بازی می کنند و وقتی هم که خودم بازی می کنم fps میاد روی 30 .
راستی کدهای ابتدایی را اگه امکان دارد برام بنویسید:
1.بستن دوربین ها
2.افزایش مدت زمان خرید
3.کاهش زمان شروع بازی
4.کوچک کردن نشانه
5.نلرزیدن دست
6.نخوردن تیر به یار
و ...
اگر امکان دارد حقه ها و نحوه ی بهتر تیر زدن را هم بگویید. سرعت موس رزولوشن و ...!
با تشکر
خب برای افزایش fps چند راه وجود داره من از راه زیر نزدیک یه 99 رفت اگه گرافیکت ان ویدیا هست به ترتیب عمل کن
رو دسکتاپ کلیک راست کن بعد nvidia control panel رو بزن وقتی انتخابش کردید یه صفحه بز میشه که بیاد advance setting رو بزنی بعد از پشت سر گذاشتن هم یه صفحه مربوط به تنظیمات میشه که در قسمت 3d setting رفته و رو کزینه manage 3d setting روفته و در راست گزینه vertical sync رو انتخاب و به حالت force off انتخاب کرده و ok رو زده بعدا" وارد بازی شیده و در کنسول تایپ کن fps_max 101
درست میشه مال من اینجوری عمل کرد در ضمن در حین بازی باید هیچ برنامه ای اجرا نباشه تابتونی از fps بالای برخوردار بشی
در مورد کد ها هم من زیاد نمیدونم ولی برای سوال 12و3 اوانو باید تو تنظیمات سرور که میسازی درست کنی برای کوچک کردن هم باید خود کامپیوتر کلاینت انتخاب کنه نمیدونم شیاد از رو سرور بشه نلرزیدن دست و اینجور چیزا با تمرین میتونی مسلط شی شرمنده من زیاد han بازی نکردم فقط یه دفعه اونم 6 سال پیش بود تونستم رو سرور باشم که اصلا" یادم نمیاد
آقا این سایت هایی که آموزش رو توشون آپ کردید مشکل داشت ، اما به هر زوری که بود دانلود کردیم ...
توی اموزش نوشته
دانلود کانتر 1.6
دانلود آنتی چیت
دانلود پچ
و یافتن آی پی
=-=-=-
کانتر 1.6 رو دانلود کردیم ، آنتی چیت رو هم توی همون سایتی که توی آموزش اومده دانلود کردیم.
اما منظور از پچ چیه!؟ یعنی چی پچ رو دانلود کنید!؟ ما باید توی گوگل چی بنویسم !؟ پچ چیه !؟ اسمش چیه !؟ شماره اش چیه !؟ یه توضیح بیشتری بدید لطفا
دوستان واقعا" من مشکلی در سایتهای که اپلود کردم نمیبینم و خیلی ها هم دانلود کردند ومشکل نداشتند
در مورد پچ هم راست میگی من زیاد توضیح ندادم پچ یه سری تنظیمات و فایلهای که به بازی تزریق میشه که بتونی انلاین بازی کنی این ساده تره
پچ مخصوص کانتر مه ورژن های مختلفی داره من بهتون پچ 23 رو پیشنهاد میکنم از اینجا دانلود کنید تو گوگل هم بنویسید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
patch v 23 cs 1.6
وقتی دریافتش کردید اونو نصب کنید یه ایکون بازی رو دسکتاپ ظاهر میشه باید اونو اجرا کنید
سلام. یکی از دوستان آموزش آنلاین بازی کردن رو میزاره؟
امضام