تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 827 اولاول ... 151551601641647648649650651652653654655661701751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض تيم صدرنشين منچستريونايتد برابر تيم انتهاي جدولي وست‌هام قرار مي‌گيرد

تيم صدرنشين منچستريونايتد يكشنبه‌شب آينده در هفته هجدهم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر انگليس به مصاف تيم انتهاي جدولي وست‌هام مي‌رود.

به گزارش خبرگزاري رويترز از لندن، در ديگر بازي‌هاي مهم اين هفته، تيم آرسنال به ديدار تيم شگفتي ساز پورتس موث مي‌رود و تيم چلسي (مدافع عنوان قهرماني) برابر اورتون قرار مي‌گيرد .

برنامه هفته هجدهم اين مسابقه‌ها به شرح زير است :
    ...............................................

(نام تيم‌هاي ميزبان نخست آمده است)
    شنبه ‪۸۵/۰۹/۲۵‬
    چارلتون با ليورپول
    آرسنال با پورتس موث
    نيوكاسل با واتفورد
    ردينگ با بلكبرن
    ويگان با شفيلد يونايتد
    استو ويلا با بولتون
    يكشنبه ‪۸۵/۰۹/۲۶‬
    اورتون با چلسي
    منچسترسيتي با تاتنهام
    وست‌هام با منچستريونايتد
    دوشنبه ‪۸۵/۰۹/۲۷‬
    فولهام با ميدلزبورو
    جدول رده بندي
    ‪- ۱‬منچستريونايتد ‪۱۷‬بازي ‪۴۴‬امتياز
    ‪- ۲‬چلسي ‪۱۶‬بازي ‪۳۶‬امتياز
    ‪- ۳‬پورتس موث ‪۱۷‬بازي ‪۲۸‬امتياز
    ‪- ۴‬ليورپول ‪۱۷‬بازي ‪۲۸‬امتياز
    ‪- ۵‬بولتون ‪۱۷‬بازي ‪۲۷‬امتياز
    ‪- ۶‬آرسنال ‪۱۶‬بازي ‪۲۶‬امتياز
    تيم‌هاي وست‌هام، چارلتون و واتفورد به ترتيب با ‪۱۲ ،۱۴‬و ‪۱۱‬امتياز در رده‌هاي هجدهم تا بيستم جدول رده بندي قرار دارند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض عزيزي: تيم اميد ايران تاكتيك تيمي مشخصي در دوحه نداشت

"عليرضا عزيزي" ملي‌پوش اسبق فوتبال ايران گفت : تيم اميد در بازي‌هاي آسيايي ‪۲۰۰۶‬دوحه قطر، تاكتيك تيمي مشخصي نداشت.

وي روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا در خصوص عملكرد تيم اميد در اين بازي‌ها اظهار داشت : اين تيم در ساختار دفاعي و حمله با مشكلات بسياري روبرو بود و در مجموع بازيكنان درخطوط سه گانه ناهماهنگ بودند.

"عزيزي" از عملكرد مهاجمان تيم اميد ايران در بازيهاي آسيايي انتقاد كرد و افزود : برهاني و اولادي با تك روي‌هاي خودخواهانه خود به هيچ وجه در كار تيمي شركت نكردند.

وي با بيان اينكه سرمربي برزيلي تيم اميد ايران در بازي‌هاي آسيايي تنها از وجود ‪۱۴‬بازيكن استفاده كرد، اظهار داشت : رنه سيموئز با اين تفكر، رقابت را از بين برد و نوعي بازيكن سالاري را در تيم ترويج كرد.

ملي پوش اسبق تيم‌هاي هما، بانك ملي و پرسپوليس تهران ادامه داد :
    متاسفانه رقابت در ميان بازيكنان از بين رفته بود و ‪۱۴‬بازيكن مي‌دانستند كه تحت هر شرايطي به ميدان خواهند رفت.

وي تاكيد كرد مسئولان بايد براي حضوري مقتدر در مرحله مقدماتي بازي‌هاي المپيك ‪۲۰۰۸‬پكن، از شعار دادن دست برداشته و با مطالعه و برنامه ريزي به پيش بروند.

عزيزي افزود : درصورت ادامه چنين روندي، تيم اميد نبايد در مرحله مقدماتي بازي‌هاي المپيك شركت كند زيرا بدون برنامه و مطالعه از اين پيكارها حذف خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض مرحله حذفي جام يوفا قرعه كشي شد

با برگزاري دور پاياني مسابقات فوتبال مرحله گروهي جام يوفا، چهره ‪۳۲‬تيم شركت‌كننده در مرحله حذفي اين رقابت‌ها مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري رويترز از نيون، پس از برگزاري مسابقات پنجشنبه شب، سه تيم نخست هر گروه به مرحله بعد صعود كردند و در اين مرحله به هشت تيمي كه در مكان سوم گروه‌هاي خود در مسابقات مرحله گروهي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا قرار گرفته بودند، پيوستند.

قرعه‌كشي مرحله حذفي جام يوفا به شرح زير است:
    زولت وارگم (بلژيك) نيوكاسل (انگليس)
    براگا (پرتغال) پارما (ايتاليا)
    لانس (فرانسه) پاناتينايكووس (يونان)
    بايرلوركوزن (آلمان) بلكبرن (انگليس)
    هاپوئل تل آويو (رژيم صهيونيستي) رنجرز (اسكاتلند)
    ليوورنو (ايتاليا) اسپانيول (اسپانيا)
    فاينورد (هلند) تاتنهام (انگليس)
    فنرباغچه (تركيه) آلكمار (هلند)
    وردربرمن (آلمان) آژاكس آمستردام (هلند)
    اسپارتاك مسكو (روسيه) سلتاويگو (اسپانيا)
    زسكا مسكو (روسيه) مكابي حيفا (رژيم صهيونيستي)
    آاك آتن (يونان) پاري سن ژرمن (فرانسه)
    بنفيكا (پرتغال) دينامو بخارست (روماني)
    استه‌وا بخارست (روماني) سويا (اسپانيا)
    شاختاردونتسك (اوكراين) نانسي (فرانسه)
    بوردو (فرانسه) اوساسونا (اسپانيا)
    ديدارهاي رفت از دور نخست مسابقات اين مرحله روزهاي ‪۱۴‬و ‪۱۵‬و ديدارهاي برگشت روز ‪۲۲‬فوريه سال ‪۲۰۰۷‬برگزار خواهند شد.

بر همين اساس ديدارهاي رفت دور دوم مسابقات مرحله حذفي جام يوفا روز ‪۸‬و ديدارهاي برگشت روزهاي ‪۱۴‬و ‪۱۵‬مارس سال ‪۲۰۰۷‬برگزارخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض فدراسيون‌هاي فوتبال ايران و كره‌شمالي جريمه نقدي شدند

كنفدراسيون فوتبال آسيا روز جمعه فدراسيون‌هاي فوتبال ايران و كره شمالي را جريمه كرد.

به گزارش پايگاه اينترنتي اين كنفدراسيون، فدراسيون‌هاي فوتبال ايران و كره شمالي به علت ثبت بازيكن "صغرسني"، هركدام به پرداخت ‪۱۰‬هزار دلار آمريكايي جريمه محكوم شدند.

كميته انضباطي كنفدراسيون فوتبال آسيا در حكم خود اعلام كرده است كه تنها بازيكناني مجاز به حضور در رقابت‌هاي قهرماني جوانان آسيا بودند كه تا پيش از اول ژانويه ‪۱۹۸۷‬به دنيا آمده باشند. اما "سيد هادي هاشم‌زاده" در تاريخ ‪۲۷‬ژوئن ‪۱۹۸۶‬متولد شده است.

به همين دليل فدراسيون فوتبال ايران بايد به دليل تلاش‌هاي خود براي ثبت اين بازيكن صغر سني، مبلغ ‪۱۰‬هزار دلار آمريكا به كنفدراسيون فوتبال آسيا بپردازد.

همچنين فدراسيون فوتبال كره‌شمالي به دليل ثبت نام يكي از بازيكنان صغر سني خود در رقابت‌هاي قهرماني نوجوانان آسيا به پرداخت ‪۱۰‬هزار دلار محكوم شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض آاس رم - پالرمو، مهم‌ترين ديدار هفته شانزدهم فوتبال باشگاه‌هاي ايتاليا

تيم‌هاي مدعي آاس رم و پالرمو، يكشنبه‌شب هفته آينده مهم‌ترين ديدار هفته شانزدهم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني دسته‌اول باشگاه‌هاي‌ايتاليا(كالچو) را برگزار مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري رويترز، اين ديدار در حالي در ورزشگاه المپيك شهر رم برگزار خواهد شد كه دو تيم آاس رم و پالرمو در رده‌هاي دوم و سوم جدول رده بندي قرار دارند.

برنامه هفته شانزدهم كالچو به شرح زير است :
    ..........................................

(نام تيم‌هاي ميزبان نخست آمده است)
    شنبه ‪۸۵/۰۹/۲۵‬
    فيورنتينا با آث ميلان
    اودينزه با كالياري
    يكشنبه ‪۸۵/۰۹/۲۶‬
    آسكولي با تورنيو
    كاتانيا با امپولي
    اينترميلان با مسينا
    ليورنو با لاتزيو
    پارما با كيه‌وو
    رجينا با سامپدوريا
    سيه نا با آتالانتا برگامو
    آاس رم با پالرمو
    جدول رده بندي
    ‪- ۱‬اينترميلان ‪۳۹‬امتياز
    ‪- ۲‬آاس رم ‪۳۲‬امتياز
    ‪- ۳‬پالرمو ‪۳۱‬امتياز
    ‪- ۴‬كاتانيا ‪۲۳‬امتياز
    ‪- ۵‬لاتزيو ‪۲۱‬امتياز
    ‪- ۶‬آتالانتا برگامو ‪۲۰‬امتياز

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض پيكر بازيكن تيم تراكتورسازي تبريز در بيله‌سوار تشييع شد

پيكر بازيكن تيم تراكتورسازي تبريز روز جمعه در بيله‌سوار تشييع شد.

جلال خاوندي، بازيكن اسبق تيم ملوان بندر انزلي كه امسال به تيم تراكتور سازي تبريز پيوسته بود روز گذشته (پنجشنبه) با خودرو پرشياي خود به همراه همسرش در جريان تصادم رانندگي در محور رشت - اردبيل جان باخت.

در مراسم تشييع پيكر اين بازيكن فرشاد پيوس سرمربي تيم تراكتورسازي تبريز ، مديران عامل و بازيكنان باشگاههاي ملوان بندر انزلي و تراكتور سازي و مسوولان تربيت بدني استان اردبيل شركت داشتند.

پيكر اين بازيكن در ميان حزن و اندوه مردم از مقابل اداره تربيت بدني بيله‌سوار اين شهر تشييع و سپس براي تدفين به زادگاهش روستاي دميرچلو از توابع شهرستان بيله‌سوار انتقال يافت.

خاوندي كه از بازيكنان ثابت تيم تراكتورسازي تبريز در خط حمله بود، متولد ‪۱۳۶۲‬است و سه ماه پيش ازدواج كرده بود.

پيكر همسر اين بازيكن هم روز گذشته در رشت تشييع و به خاك سپرده شد.

شهرستان بيله‌سوار با ‪۷۰‬هزار نفر جمعيت در ‪۱۵۵‬كيلومتري شمال استان اردبيل و در نوار مرزي جمهوري آذربايجان قرار دارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض رييس جمهوري عراق برنامه‌هاي خود را براي تماشاي مسابقه فوتبال لغو كرد

رييس جمهوري عراق تمامي برنامه‌هاي امروز خود را به مدت ‪۹۰‬دقيقه براي تماشاي ديدار تيم‌هاي فوتبال عراق و قطر در فينال بازي‌هاي آسيايي دوحه، لغو كرد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از بغداد، "جلال طالباني" در يك تماس تلفني با تيم فوتبال اميد عراق گفت: تمام برنامه‌اي امروز خود را لغو كردم تا وقت براي تماشاي مسابقه داشته باشم.

وي افزود:ما منتظر بازگشت شما با كسب عنوان قهرماني هستيم، انشاالله.

طالباني اظهار داشت: همه عراقي‌ها منتظر پيروزي شما در اين نبرد ورزشي هستند و ما كاملا مطمئنيم كه شما نام عراق را بالا نگه خواهيد داشت و شادي را به خانه هر عراقي از دورترين نقطه كردستان تا جنوبي‌ترين منطقه كشور خواهيد آورد.

پيروزي‌هاي تيم فوتبال عراق در بازي‌هاي آسيايي يكي از بهترين لحظات مردم جنگ زده عراق بوده‌كه اتحاد ملي را ميان آن‌ها تجلي بخشيده است.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تيم ملي اميد ايران موفق شد در ديدار رده‌بندي رقابت‌هاي فوتبال بازي‌هاي آسيايي قطر تيم اميد كره جنوبي را با يك شكست دهد و مدال برنز اين دوره از بازي‌ها را نصيب خود كند.

هرچند تيم اميد در نهايت موفق شد مقام سوم را به دست بياورد ولي شاگردان سيموئز كه مدافع عنوان قهرماني بود فقط براي كسب مدال طلا به دوحه رفته بودند اما به اعتقاد اكثر كارشناسان اين تيم بسيار ناهماهنگ و ناآماده نشان داد، انتقادات فراواني نسبت به عملكرد سيموئز و شاگردانش انجام شد و خيلي‌ها معتقد بودند كه مربي برزيلي ايران، نفرات خوبي را با خود به دوحه نبرده است و نفرات بزرگسال را به طرز مناسبي انتخاب نكرده است.

درخصوص ديدار ايران و كره جنوبي صحبت كنيد؟

هر دو تيم جزو قدرت‌هاي برتر اين دوره از مسابقات بودند و بازي بسيار زيبايي را مقابل يكديگر به نمايش گذاشتند، كره واقعا بازي زيبايي را به نمايش گذاشت ولي در نهايت ايران از موقعيت‌هايش بهتر استفاده كرد و موفق شديم بازي را با پيروزي به پايان برسانيم. جا دارد اين موفقيت و كسب مدال برنز را به مردم ايران تبريك بگويم.

اما خيلي‌ها معتقد هستند كه جايگاه تيم اميد در دوحه بالاتر از كسب عنوان سومي است؟

به هر حال فوتبال همين است و گاهي اوقات اتفاقات پيش‌بيني نشده‌اي در آن اتفاق مي‌افتد كه باعث زيبايي و جذابيت آن مي‌شود. من هم معتقدم مي‌توانستيم قهرمان بشويم ولي در مقابل قطر آن طور كه بايد بازي نكرديم.

در كنفرانس مطبوعاتي بعد از ديدار مقابل قطر، سرمربي اين تيم گفت به راحتي ايران را حتي در تهران شكست مي‌دهيم، نظرتان راجع به اين اظهارنظر چيست؟

من اصلا اين اظهارنظر را قبول ندارم و فكر مي‌كنم كه او تا حدود بسيار زيادي نامهربانانه در اين خصوص اظهار نظر كرد. ما بسياري از نفرات خودمان را در اختيار نداشتيم كه اگر تمامي نفرات را در اختيار داشتيم آنها هيچ وقت نمي‌توانستند ما را شكست دهند.

اما شما كه تمام بازيكنان را در اختيار داشتيد ...

ما در اين رقابت‌ها جواد نكونام، آندرانيك تيموريان، مسعود شجاعي و رسول خطيبي را در اختيار داشتيم چون تيم‌هاي باشگاهي آنها اجازه حضورشان را نمي‌دادند. در ضمن معدنچي و كعبي نيز براي همراهي تيم دچار مشكل بودند و اگر اين نفرات را در اختيار داشتيم حتما قطر را شكست مي‌داديم. براي همين معتقدم كه سرمربي قطر مهربانانه با ما سخن نگفت و من اين عقيده وي را قبول ندارم.

يعني اصلي‌ترين دليل شكست مقابل قطر را نبود اين نفرات مي‌دانيد؟

قبول اينكه انرژي تيم ايران بعد از ديدار سنگيني كه مقابل چين برگزار كرديم كاملا تحليل رفت، در حالي كه تيم قطر بسيار انرژيك ظاهر شد و ضمن اينكه آنها از امكانات ميزباني نيز برخوردار بودند و البته اين كه اگر كمي به عقب برگرديم متوجه مي‌شويد كه من آن قدر با اين تيم مشكل داشتم كه به طور قطع مي‌توان گفت در طول دوران مربيگري‌ام اين قدر مشكل نداشتم.

چه مشكلاتي؟

در اولين ليستي كه ارائه دادم 5 بازيكن مد نظرم را در اختيارم قرار ندادند، در دومين ليست 4 بازيكن و در ليست نهايي نيز 2 بازيكن را در اختيار من نگذاشتند. من مجبور بودم با همين نفراتي كه در اختيار دارم تيم را هماهنگ كنم و آنها را با داعيه عنوان قهرماني به دوحه بياورم. اين واقعا كار دشواري بود كه نيمي از نفرات تعيين كننده در تفكراتم را در اختيار نداشته باشم.

به نظر مي‌رسيد كه تيم مشكل روحي نيز دارد، شما اين موضوع را چقدر قبول داريد؟

البته تيم از نظر روحي رواني مشكل داشت ولي براي ديدار آخر اين مشكلات برطرف شد. مصطفوي صحبت‌هاي خوب و صميمانه‌اي را با بچه‌ها انجام داد و بازيكنان از نظر روحي رواني واقعا شارژ شدند و در شرايط مطلوبي قرار گرفتند. آنها با هم شوخي مي‌كردند و جو مناسبي بر اردو حكم‌فرما شد. شايد اگر اين تقويت روحي زودتر انجام مي‌شد اوضاع به گونه‌اي ديگر رقم مي‌خورد.

من اطمينان دارم كه اين تقويت روحيه در بازي آخر دليل اصلي پيروزي تيم بود.

نسبت به ارنج‌هايي كه در چند ديدار پاياني به ميدان فرستاد نيز انتقاداتي مي‌شد، كمي در اين خصوص صحبت كنيد؟

به هرحال در هر ديدار با توجه به سبك بازي حريف بايد نفرات متفاوتي را به ميدان مي‌فرستاد. وقتي فيلم بازي‌هاي كره را نگاه مي‌كردم متوجه شدم بهترين ارنج را در مقابل كره، تيم بحرين به ميدان فرستاده است و من نيز تركيبي مانند تيم بحرين را مقابل كره قرار دادم و موفق شديم كه پيروز شويم. هر ديدار شرايط خاص خودش را دارد اين يك اصل بد در فوتبال است كه هميشه مربي را مقصر مي‌داند.

كمي بيشتر منظورتان را توضيح مي‌دهيد؟

وقتي يك تيم برنده مي‌شود همه چيز مثبت است و طبق روال طبيعي‌اش پيش مي‌رود ولي وقتي يك تيم مي‌بازد، فقط مربي است كه بايد تمام كوتاهي‌ها را بپذيرد و من هم مسئوليت شكست مقابل قطر را مي‌پذيرم.

و تكليف آينده مربيگريتان در ايران چه تصميمي گرفته‌ايد؟

تصميم دارم هرچه سريعتر به برزيل برگردم، دختر من در بيمارستان بستري بود ولي همسرم براي اينكه من آرامش داشته باشم و كارم را در دوحه با موفقيت پشت سر بگذارم چيزي به من نگفت. ولي من بايد هرچه سريعتر به برزيل برگردم. دوست ندارم مستقيما از دوحه به برزيل بروم تا حرف و حديثي پيش نيايد، براي همين اول به تهران مي‌آيم و بعد از آن با اولين پرواز به برزيل برمي‌گردم.

آيا شما درخصوص بعضي از نفرات تيم اميد با قلعه‌نوعي صحبت كرده‌ايد؟

من در مورد هيچ بازيكني با قلعه‌نوعي صحبت نكرده‌ام، سرمربي تيم ملي بزرگسالان بايد تمام نفرات تيم اميد را بشناسد و در موقع لزوم از توانايي‌هاي آنان سود ببرد. اين مسئله درخصوص ساير رده‌ها نيز صدق مي‌كند و در هر رده با مربيان اشراف كامل به نفرات خود داشته باشند.

مسئولان فدراسيون درخصوص بازگشتتان به برزيل با شما صحبتي انجام نداده‌اند؟

هم مسوولان فدراسيون و هم كفاشيان با من درخصوص تمديد قراردادم صحبت كردند اما من قبول نكردم چون 35 سال كه خانواده‌ام در هر جايي كه من مي‌روم به دنبال من هستند و هميشه آنها در كنارم بودند ولي حالا زمان آن فرا رسيده است كه من حرف خانواده‌ام را گوش كنم و به برزيل برگردم.

در اين دوره از مسابقات چه تفاوتهايي بين تيمهاي شرق و غرب آسيا ديديد؟

جواب اين سوال چه تفاوتي بين تيم‌هاي شرق و غرب آسيا وجود دارد بسيار سخت است چراكه تمام كشورها در فوتبال در حال پيشرفت هستند و ديگر هيچ تيمي در فوتبال ضعيف نيست مثلا كره در مقابل عراق در نيمه اول 27 موقعيت گل داشت كه نتوانست به ثمر برساند و عراق هم 18 موقعيت خطرناك داشت كه در نهايت پيروز شد، پس قبول كنيد كه پاسخ به اين سوال خيلي سخت است.

ايران براي دفاع از عنوان قهرماني به دوحه رفت ولي در نهايت سوم شد، آيا شما مسئوليت اين شكست را مي پذيريد؟

وظيفه يك مربي در فوتبال فقط پيروزي است و اگر پيروز نشد و درخصوص دلايل شكست صحبت كند مي‌گوئيد توجيه كرده است. در هر صورت فوتبال همين است،‌ اگر شكست خورديم مسئوليتش با سيموئز است و اگر پيروز شديم، هيچ كاري به كار ما ندارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

"داتو ميرزا" رييس فدراسيون فوتبال مالزي در كنفرانس مطبوعالتي امروز صبح خود در محل كنفدراسيون فوتبال آسيا از آمادگي كامل اين كشور براي ميزباني مسابقات جام ملت‌هاي آسيا خبر داد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) و به نقل از سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا؛ "داتو ميرزا" در اين كنفرانس مطبوعاتي به برنامه‌ريزي براي اجراي برنامه‌هاي فرهنگي مختلف براي توريست‌هايي كه براي ديدن اين مسابقات به مالزي سفر خواهند كرد، اشاره كرد و گفت: ما براي ايجاد يك مركز فرهنگي و توريستي در كوالالامپور در طول برگزاري اين مسابقات برنامه‌ريزي كرده‌ايم.

وي با ابراز خوشحالي از ميزباني اين دوره از مسابقات جام ملت‌هاي آسيا گفت: ما از اين كه ميزبان يكي از مهم‌ترين رويدادهاي فوتبال در دنيا هستيم احساس افتخار مي‌كنيم.

وي با اشاره به همزماني برگزاري اين سمابقات با پنجاهمين سالگرد استقلال مالزي گفت: اين فرصت مناسبي است كه توريست‌ها در يك زمان شاهد برگزاري دو جشن بزرگ در مالزي باشند.

وي در بخش ديگري از اين كنفرانس مطبوعاتي در پاسخ به سوالي درباره سفر تيم منچستر يونايتد به اين كشور در تابستان آينده گفت: صنعت توريسم مالزي يكي از حاميان باشگاه منچستر يونايتد محسوب مي‌شود و سفر اين تيم معتبر اروپايي به اين كشور در سال آينده هيچ تداخل زماني با مسابقات جام ملت‌هاي آسيا نخواهد داشت. طبق برنامه‌ريزي انجام شده اين تيم پس از پايان مسابقات جام ملت‌‌ها به مالزي سفر خواهد كرد.

اين دوره از جام ملت‌هاي آسيا در تير ماه آينده به ميزباني 4 كشور مالزي، اندونزي، تايلند و ويتنام برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

هفته هجدهم ليگ باشگاه‌هاي انگلستان فردا شنبه 25 آذر با انجام 6 ديدار در شهرهاي مختلف انگلستان آغاز خواهد شد و طي آن تيم فوتبال بولتون به ميدان خواهد رفت.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در اين هفته از رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال انگلستان تيم بولتون‌واندرز كه آندرانيك تيموريان هافبك ملي‌پوش ايراني را در اختيار دارد به مصاف تيم استون‌ويلا خواهد رفت.

ياران تيموريان كه تا هفته پانزدهم با پيروزي‌هاي پي‌درپي خود موفق شده بودند به رده سوم جدول رده‌بندي ليگ برتر صعود كنند طي دو هفته گذشته با كسب نتايج ضعيف باز به رده‌هاي پايين‌‌تر سقوط كردند. اين تيم هم‌اكنون با 27 امتياز در رده ششم جدول جاي دارد.

اين در حالي است كه استون‌ويلا 25 امتيازي است و در دره هشتم قرار گرفته است. پيروزي در اين ميدان براي هر دو تيم از اهميت بالايي برخوردار است و مي‌تواند هريك از اين تيم‌ها را به جمع مدعيان قهرماني نيم فصل اضافه كند.

آندرانيك تيموريان كه در اين نيم فصل از رقابت‌هاي فوتبال باشگاهي انگلستان تنها دقايقي را براي بولتون به ميدان رفته و در اكثر بازي‌هاي اين تيم حتي در ليست 18 نفري تيمش هم قرار نداشته به احتمال فراوان فردا نيز در تركيب بولتون جايي نخواهد داشت.

مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي انگلستان با حضور 20 تيم برگزار مي‌شود كه هفته آينده نيم فصل اول آن به پايان خواهد رسيد.

گفتني است، بازي دو تيم بولتون و استون‌ويلا فردا شنبه 25 آذر، ساعت 20:45 به وقت تهران به ميزباني تيم استون‌ويلا در شهر بيرمنگام برگزار خواهد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •