تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 1320 اولاول ... 1515516016416476486496506516526536546556617017511151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قبض برای من اومده 18000 تومن درصورتی که 10000 تومنشو نوشته خدمات مبتنی بر محتوا. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * هم زدم میگه هیچ سرویس فعالی نداری!چیکار کنم ابن هزینه دیگه نیاد؟؟
    و اگه به 195 شکایت کنم چیزی میشه؟
    واسه منم هست
    پرينت گرفتم هر روز ٢٠٠تومن داره ميندازه.شمارشم نميدونن واسه چيه وقتي زنگ زدم ٩٩٩٠
    فعلا فرصت نكردم برم مخابرات شكايت كنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_cd2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نمیشه بسته آلفا پلاس یک روزه زد و بسته شبانه هم استفاده کرد از فورجی؟

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
    میشه دوست عزیز . من خودم یکماه الفا پلاس گرفتم ولی بعدش برای روزانم از ایرانسل استفاده کردم . و شبانه همراه اول
    الان دوماهه بدون فعال کردن الفا پلاس دارم شبانه از فور جی دانلود می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان، من از سرویس 4جی ایرانسل استفاده میکنم و راضی هستم اما بخاطر شبانه نامحدود همراه اول امروز سیم کارتمو عوض کردم USIM گرفتم این طرحی که شبانه 1000 تومن نامحدود هست بین ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 4جیش چقدره؟ تو اون زمان نامحدودیش سرعتشو کم میکنن یا عادی هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واسه منم هست
    پرينت گرفتم هر روز ٢٠٠تومن داره ميندازه.شمارشم نميدونن واسه چيه وقتي زنگ زدم ٩٩٩٠
    فعلا فرصت نكردم برم مخابرات شكايت كنم

Sent from my iPhone using Tapatalk
    شکایت چیه دوست عزیز دلیلش سامانه 3090 باشگاه پرسپولیس استقلال یا تراکتورسازی هست که با ارسال پیامک به 3090 این سرویس براتون فعال شده و روزانه 200 تومن به حسابتون منظور میشه و تحت عنوانی که نام بردید تو قبضتون میاد برای غیر فعال کردنش هم از طریق 3090 اقدام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان، من از سرویس 4جی ایرانسل استفاده میکنم و راضی هستم اما بخاطر شبانه نامحدود همراه اول امروز سیم کارتمو عوض کردم USIM گرفتم این طرحی که شبانه 1000 تومن نامحدود هست بین ساعت 2 تا 7 صبح سرعت 4جیش چقدره؟ تو اون زمان نامحدودیش سرعتشو کم میکنن یا عادی هست؟
    نه داداش نامحدود نیست، کل آپلود و دانلودت حداکثر باید بیست گیگ باشه بیشتر که شد شارژت تموم میشه،سعی کن تو سیم کارتت یک ریال بیشتر نباشه موقع دانلوود

تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه داداش نامحدود نیست، کل آپلود و دانلودت حداکثر باید بیست گیگ باشه بیشتر که شد شارژت تموم میشه،سعی کن تو سیم کارتت یک ریال بیشتر نباشه موقع دانلوود
    من سیمم 912 هست . حالا از حجم گذشته من سرعتش مهمه واسم سرعتشو کم میکنند؟ همون شبی 20 گیگ هم واسم بسه که فیلم هامو بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من سیمم 912 هست . حالا از حجم گذشته من سرعتش مهمه واسم سرعتشو کم میکنند؟ همون شبی 20 گیگ هم واسم بسه که فیلم هامو بگیرم
    حتما یک سیم کارت اعتباری بخر برای دانلود،
    شبا کلا سرعت پایینتره ولی بیست گیگو صد در صد میشه دانلود کرد،البته چون دانلود و آپلود با هم حساب میشه، اگه با سیم کارت دایمی دانلود میکنی از نوزده گیگ بیشتر نشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان سلام/شهر ما تازه 4g شده گوشی من 3g هست سوالم اینه که از کجا بفهمم خونه ما هم فورجی پوشش داره یا نه؟چون میخوام گوشی 4g بگیرم اگه پوشش نداره پولم از دست نره نرم افزار خاصی دارید معرفی نمایید صمنا کامپیوتر ندارم با تشکر

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شکایت چیه دوست عزیز دلیلش سامانه 3090 باشگاه پرسپولیس استقلال یا تراکتورسازی هست که با ارسال پیامک به 3090 این سرویس براتون فعال شده و روزانه 200 تومن به حسابتون منظور میشه و تحت عنوانی که نام بردید تو قبضتون میاد برای غیر فعال کردنش هم از طریق 3090 اقدام کنید
    دوست عزیز من اصلا توی 3090 عضو نیستم
    از شماره زیر برای من توی پرینتم ثبت شده که 200 تومن هر روز میندازه
    700707123456789
    این شماره 3090 هست؟
    بعدم اگه 3090 بود که خوده 9990 میگفت بهم ولی اونا هم میگن هیچی نیست!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

ایا همراه اول اینترنت ساعتی شبانه نامحدود داره مثل ایرانسل ؟ کدام از این دوتا اپراتور انتنشون واسه 3g بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •