تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 720 اولاول ... 151551601641647648649650651652653654655661701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

ممنون از پاسختون این اعداد و ارقام در عکس رو در چه سایتی اعلام کردند ادرس بدید لطفا
    من بیشتر میخوام فیلم فول اچدی ببینم سه بعدی هم دارم از این 10 گیگی ها گیرنده دیجیتال هم برای ایران
    امروز تونستم مدل 74000 رو در حالت روشن ببینم. کیفیتش خوب بود ولی بازهم باید برم ببینم تا نظر قطعی بدم..با فول اچ دی مشکل زیادی نداری مشکل اصلی همون شبکه های ملی هستش که با سورس 576 پیکسل پخش میشه.اگه

گیرنده ی دیجیتالت فلش میخوره حتمآ باهاش چند دقیقه از کانال های ملی بخصوص تماشا فیلم ضبط کن و روی تلویزیون مورد نظرت که میخوای بخری پخش کن تا کیفیت تصویرش رو ببینی.مثلا امشب شبکه تماشا ساعت 7 قسمت سوم

جنگ ستارگان رو میده وبهتره که چند تا از سکانس هاش رو ظبط کنی هم سکانس روشن و هم تاریک .سکانس تاریک از هر فیلمی گیر اوردی حتما بزار رو فلش . تو صحنه تاریک اگه تلویزیون جزییات رو به خوبی نشون بده تو خریدش شک

نکن.ولی هرکی تلویزیون فول اچ دی میگیره بعدش یه رسیورررر هم میگیره تا از کیفیت پنلش به خوبی استفاده کنه.راستی امروز تلویزیون ال ای دی پانا et5 رو کنار یک مدل سامسونگ سری 6 دیدم و هردوشون یک تصویر رو پخش میکردن.تصویر سامسونگ خیلی پرنورتر بود ولی تلویزیون پانا et5 رنگ هاش ملایم تر و جزییات رو بهتر نشون میداد.
    ادرس سایت مدل 86000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدل 74000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو همین سایت میتونی ریوویو های تلویزیون های دیگه رو ببینی. راسته یه فروشنده ی بانه مدل pfl8008 فیلیپس رو بهم پیشنهاد داد و گفت هم کیفیت دو بعدی بالای داره و هم اینکه رسیورررر سرخود هم داره.

2. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

تشکر به خاطر معرفی سایت یک سوالچجوری میشه تشخیص داد پلاسمای پاناسونیک که خریداری میشه اصل هست و تقلبی نیست.ورودی پی سی چه کاربردی داره؟چون بعضی مدلها ندارند

4. این کاربر از john3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

تشکر به خاطر معرفی سایت یک سوالچجوری میشه تشخیص داد پلاسمای پاناسونیک که خریداری میشه اصل هست و تقلبی نیست.ورودی پی سی چه کاربردی داره؟چون بعضی مدلها ندارند
    پی سی همون کامپیوتر هستش و این ورودی به ان معنیه که میتونی با کابل مخصوص کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنی و به عنوان یک مانیتور بزرگ ازش استفاده کنی.به نظر من که پورت مهمی نیست چون الان همه از وای-فای و غیره که بی سیم هستش استفاده میکنن.در مورد تشخیص اصل بودن که من زیاد اطلاع ندارم باید یه خورده تو نت سرچ کنم ببینم پلاسما ها رو خود ژاپن میزنه یا مثل بعضی شرکت ها برای تولید انبوه اون رو میده به چین یا مالزی و اگه رسیوررر داشته باشه که احتمالا باید مجارستان باشه که به نظرم بهترین سری پانا همین سری مجار هستش که برای اروپا میزنه ..اگه ژاپن باشه باید made in japan باشه که در اینصورت در مورد کیفیت قطعاتش شکی نیست .همچنین با بارکدی که روی محصول هستش میشه فهمید چون الان روی گوشی ها یک نرم افزار بارکد هست که اگه اعداد رو وارد کنی بهت میگه که متعلق به کدوم کشوره.در کل باید برای تشخیص اصل و تقلبی افراد باسابقه ای مثل اقا پونل و الوکاد که هردو ناظر انجمن هستن کمکت کنن چون اونها خودشون تلویزیون پانا مدل vt30 دارن.
    Last edited by bi poli; 02-12-2013 at 17:59.

6. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

حالا ورودی پی سی نداشته باشه با کابل hdmi میشه از خروجی کارت گرافیک وصل کرد به تی وی ؟
    تو سایت بانه زده

کشور سازنده :
    قطعات ژاپن مونتاژ تایلند
    توی این عکس یک چیزی شبیه ورودی ان*تن داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این افراد که معرفی کردید چجوری میتونم ازشون کمک بخوام ( اقا پونل و الوکاد....) که به بنده در این زمینه کمک کنند.
    Last edited by john3; 02-12-2013 at 21:25.

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

حالا ورودی پی سی نداشته باشه با کابل hdmi میشه از خروجی کارت گرافیک وصل کرد به تی وی ؟
    تو سایت بانه زده

کشور سازنده :
    قطعات ژاپن مونتاژ تایلند
    این افراد که معرفی کردید چجوری میتونم ازشون کمک بخوام ( اقا پونل و الوکاد....) که به بنده در این زمینه کمک کنند.
    همون طور که گفتم این پورت اصلا مهم نیست وبه نظر من یک پورت اضافی هستش. من که حاظر نیستم 10 متر کابل hdmiبگیرم که کلی قیمتشه تا پی سی رو به تی وی وصل کنم. اصلا چه فایده ای داره؟؟!!!!!. متاسفانه لینک خراب بود و نتونستم ببینم چیه و لی حدس میزنم مال چیه. اخه پاناسونیک روی تلویزون هاش رسیوررررر میزاره البته مدل های که پسوندE دارن این قابلیت رو دارن وگرنه سری Mکه سفارش کشورهای عربیه اون رو نداره و همچنین سری r که مخصوص ایران و به غیر از نداشتن ----- پشتیبانی هم نمیشه.در واقع اگه پانا گرفتی پسوندRرو نگیر (پسوند یک تلویزیون در سری های مختلف:ST50E---ST50M---ST50R)برای ارتباط با این دوستان کافیه تو همون قسمت تایپکها به جای ورود به تایپک پلاسماهای پانا ؛بری پایین تایپک ها ؛اونجا نوشته مدیر انجمن و زیر اون ها نوشته کاربران انلاینی که دارن تایپکها رو میخونن ؛خلاصه روی poonel والوکاد کلیک کن وبراشون پیام خصوصی بفرست.امیدوارم بهت پاسخ بدن.
    Last edited by bi poli; 02-12-2013 at 22:13.

9. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

عکس رو اینجا اپلود کردم ببخشید که لینک مشکل داشت
    بیشتر توضیحاتی که دیدم مربوط به این پسوند بوده B
    Panasonic Viera TX-P55ST50B
    اینم یک فایل پی دی اف از مشخصات پشت تی وی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مدل پلاسما x50 با x60 چه فرق هایی میکنه فکر میکنم یه چیزی در حدود 300 400 تومان اختلاف دارند ممنون.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تو سایت بانه زده

کشور سازنده :
    قطعات ژاپن مونتاژ تایلند
    سلام. کامپیوتر یا لپ تاپ یا هر وسیله که خروجی HDMI داشته باشه با اتصال کابل HDMI تصویرش رو توی تلویزیون دارید.
    چون محیط ویندوز علائم ثابتی داره (مثل Taskbar و منو بارهای نرم افزارهای مختلف) ، پلاسما گزینه مناسبی بعنوان مانیتور نیست.

50ST50 رو چون ندیدم نمیدونم اما VT30 خودم قطعاتش ژاپن و مونتاژ تایلنده. از سوراخ های پشت دستگاه اگه داخلش رو نگاه کنید پشت پنل باید زده باشه Made in Japan

ورودی آنتن ـه. تو سریهای اروپا E و بریتانیا B ، برای گیرنده فضایی ـه. تو ایران R گیرنده دیجیتال و سریهای عربی E گیرنده آنالوگ هست.
    Last edited by poonel; 03-12-2013 at 22:21.

13. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با تشکر از شما اقا پونل
    الان پلاسمای خودتون vt30 با قضیه burn in مشکلی نداره؟
    چه فرمتهایی رو با فلاش از طریق پورت یو اس بی پشتیبانی میکنه؟
    تله تکست فارسی رو پشتیبانی میکنه؟
    پنلش مشکل رفلکس نور نداره زیاد؟
    عینک هم داخل کارتنش بود یا جدا تهیه کرد؟قیمت عینکهاش چنده؟
    کیفیت سه بعدیش چطوره مشکل تاری تصویر یا پرش هم داره؟
    ببخشید سوالات زیاد شد.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با تشکر از شما اقا پونل
    الان پلاسمای خودتون vt30 با قضیه burn in مشکلی نداره؟
    چه فرمتهایی رو با فلاش از طریق پورت یو اس بی پشتیبانی میکنه؟
    تله تکست فارسی رو پشتیبانی میکنه؟
    پنلش مشکل رفلکس نور نداره زیاد؟
    عینک هم داخل کارتنش بود یا جدا تهیه کرد؟قیمت عینکهاش چنده؟
    کیفیت سه بعدیش چطوره مشکل تاری تصویر یا پرش هم داره؟
    ببخشید سوالات زیاد شد.
    1. نه. تو استفاده معمولی مشکلی نداره.
    2. فرمتهای MP3 وMP4 و JPG و MOV و TS و AVCHD و AVI و MKV و MPEG1 و MPEG2 و WMA و ACC.
    بنظر فرمتهای زیادی میاد اما هر کدوم از فرمت ها نیازمند کدک صدا و تصویر خاصی هستن تا پخش بشن.
    در عمل پلیرش چندان تعریفی نداره. در مقایسه با سامسونگ و ... نمیشه روش حساب کرد.
    3. روی ریموت کنترلش دکمه تله تکست هست که تا حالا استفاده نکردم.
    از تله تکست گیرنده فضاییم فقط استفاده کردم چون آنتن معمولی ندارم. تلویزیونهای اسمارت، تله تکست رو از رده خارج کرده
    4. بستگی به محیط داره. مثلاً اگه آباژور توی اتاق پذیراییم که روبروی تلویزیون هست روشن کنم تصویر آباژور راحت میفته توی تلویزیون یا وقتی جلوی تلویزیون دراز میکشم، تصویر مهتاب های سقف رو توی تلویزیون می بینم. واسه صفحه شیشه ای طبیعیه.
    5.دو تا عینک همراهش بود. قیمتشو ندارم.
    6. تاری و پرش ندیدم. سه بعدی چیز مهمی نیست که معیار انتخابتون باشه. اونقدر چشم رو اذیت میکنه و سردرد میاره که نمیشه یه فیلم حدود دو ساعته باش دید. سریع بی مزه میشه و کلاً چیز بیخودی هست. اصلاً فکرش رو نکن.
    Last edited by poonel; 04-12-2013 at 16:26.

16. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •