تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 651 از 870 اولاول ... 151551601641647648649650651652653654655661701751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

عباس عليپور ،مدير روابط عمومي باشگاه پرسپولس در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از عملكرد عادل فردوسي‌پور در برنامه تلويزيوني انتقاد كرد و گفت: خبرنگاران برنامه 90 قصد داشتند وارد رختكن شده و تصويربرداري كنند كه با ممانعت تداركات تيم مواجه شدند. تداركات تيم به مسئولان 90 گفت قبل از ورود بايد با اعضاي كادر فني تيم هماهنگ شود.

وي ادامه داد: گزارشگر و تصويربردار برنامه 90 با ديدن اين صحنه شروع به تهديد كرده و با بيان اين جمله كه آيا مي‌دانيد با چه كساني صحبت مي‌كنيد و نشان دادن لوگوي برنامه 90 به سبك ميتوكوماني قصد ورود به رختكن داشتند‌ كه موفق نشدند.
    بدون کلام !

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

ای بابا !
    اصلا ارزشش رو نداشت تاپیک بزنی
    --------------------------------

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

فقط فارس ميتونه همچين خبري بزنه رو خروجيش )

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض عابدزاده در گفتگو با سايت گل: خودم را مديون مردم مي دانم

پروين و حجازي بزرگان فوتبال ايران هستند و سنبل محبوبيت و افتخارآفريني. من اصلا دوست ندارم خودم را با آنها مقايسه كنم و محبوبيت نيز هرچقدر زياد باشد مسئوليت آدم را سنگين تر مي كند.

سايت گل - احمد رضا عابدزاده كه در نظرسنجي برنامه نود با بيشترين آرا به عنوان محبوب ترين بازيكن سه دهه اخير فوتبال ايران انتخاب شده است، براي اينكه حاشيه ها و دلخوري هاي تازه اي برايش به وجود نيايد تمايل چنداني به مصاحبه كردن ندارد.

عابدزاده در گفتگو با خبرنگار سايت گل اما سعي كرد به گونه اي صحبت كند كه از حرف هايش استنباط منفي نشود. عابدزاده در اين باره گفت: «مردم لطف دارند و من در اين باره به جز تشكر از محبت آنها حرف ديگري ندارم.»

دروازه بان اسبق تيم ملي ايران كه در طول دوران ورزشي اش با خلق حماسه هايي شادي را به خانه مردم آورده و البته چهره جذابي هم دارد درباره اينكه چهره هاي سرشناسي مثل پروين، كريمي و حجازي پايين تر از او قرار گرفتند گفت: «پروين و حجازي بزرگان فوتبال ايران هستند و سنبل محبوبيت و افتخارآفريني. من اصلا دوست ندارم خودم را با آنها مقايسه كنم و محبوبيت نيز هرچقدر زياد باشد مسئوليت آدم را سنگين تر مي كند. من دست مردم را مي بوسم و علي آقا و ناصر خان را مربيان، معلمان و الگوهاي خودم در فوتبال مي دانم. علي دايي نيز سال هاي سال براي فوتبال ايران افتخارآفريني كرده و حضورش در محافل بين المللي فوتبال افتخاري براي فوتبال ايران و آسيا به حساب مي آيد. من سال ها با دايي همبازي بودم و مي دانم كه او چه روزهايي به داد تيم ملي ايران رسيده است. علي كريمي از دوستان خوب من است كه هميشه مردم را به وجد مي آورد.»
    عابدزاده در پايان گفت: «مردم در سخت ترين شرايط حامي فوتباليست ها هستند و من شخصا بدون هيچ تعارفي فوتبالم را مديون محبت هاي آنها مي دانم. هميشه با تشويق مردم روحيه گرفته ام آنها در سخت ترين شرايط از من حمايت مي كنند و من سلامتي خودم را مديون لطف خداوند و دعاهاي آنها مي دانم و نمي دانم چگونه بايد از اينهمه لطف و محبت سپاسگذاري كنم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/10/27

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

از بام تا شام فقط دروغ و مزخرف...

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من کاری به فارس و دروغ و راستش ندارم . ولی 90 و دارودستش یکی از اضلاع مافیای فوتبالن که مثل اون قدرتای دیگه برا خودشون خط میدن - برکنار میکنن - سرکار میارن -به لجن میکشن - به عرش میرسونن - له میکنن - و ...
    وگرنه یهو ناغافل !! بعد دو سه تا برد پرسپولیس و کم شدن بحران و این مسایل چطور یاد زمین تمرین پرسپولیس و نمیدونم دعوای کاشانی و انصاریفرد و اینا افتادن ؟؟؟
    اینا همش از اتفاقات پشت پرده که من و شما نمیدونیم سرچشمه میگیره .
    به نظر باج خواهی و اینا تندرویه ولی همچین بی دلیل هم نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اولا تمام خبرگزاریهای ایران و جهان دروغ پرداز هستن نه فقط فارس...منتها یه سری تابلوتر کار میکنن!!

ثانیا برنامه نود بدش نمیاد برای پیروزی حاشیه سازی کنه ...دلیلش هم بر آگاهان پوشیده نیست!
    ...حالام با اومدن کاشانی, عادل ترسیده پرسپولیس یه سر و سامونی بگیره دست به دامن انصاری فرد شده, ولی خوشم اومد کاشانی اصلا بهانه دستش نداد ( تیر عادل به سنگ خورد)
    معمولا توی هر برنامه هم باید یکی دو تیکه به این قطبی بندازه (بخاطر علاقه وافری که به ایشون داره!
    )

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

حالم از این خبرگذاری با صاحبانش بهم میخوره

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

بهترین خبر گزاری شد !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله با اون پشتیبانی که زمان انتخابت از ... کرد معلومه بهترین خبر گزاری میشه ولی خوب تو این ممکلت همه میدونن همچی برعکسه، یعنی بهترین همیشه بدترینه و اگر گفتن این چیز بده بدونید خوبه.
    در مورد این خبر هم واقعاً آدم باید ببینه چه اتفاقی افتاده به این خبرگزاری که اعتمادی نیست باید دید واقعاً قضیه چی بوده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •