پروين و حجازي بزرگان فوتبال ايران هستند و سنبل محبوبيت و افتخارآفريني. من اصلا دوست ندارم خودم را با آنها مقايسه كنم و محبوبيت نيز هرچقدر زياد باشد مسئوليت آدم را سنگين تر مي كند.

سايت گل - احمد رضا عابدزاده كه در نظرسنجي برنامه نود با بيشترين آرا به عنوان محبوب ترين بازيكن سه دهه اخير فوتبال ايران انتخاب شده است، براي اينكه حاشيه ها و دلخوري هاي تازه اي برايش به وجود نيايد تمايل چنداني به مصاحبه كردن ندارد.
عابدزاده در گفتگو با خبرنگار سايت گل اما سعي كرد به گونه اي صحبت كند كه از حرف هايش استنباط منفي نشود. عابدزاده در اين باره گفت: «مردم لطف دارند و من در اين باره به جز تشكر از محبت آنها حرف ديگري ندارم.»
دروازه بان اسبق تيم ملي ايران كه در طول دوران ورزشي اش با خلق حماسه هايي شادي را به خانه مردم آورده و البته چهره جذابي هم دارد درباره اينكه چهره هاي سرشناسي مثل پروين، كريمي و حجازي پايين تر از او قرار گرفتند گفت: «پروين و حجازي بزرگان فوتبال ايران هستند و سنبل محبوبيت و افتخارآفريني. من اصلا دوست ندارم خودم را با آنها مقايسه كنم و محبوبيت نيز هرچقدر زياد باشد مسئوليت آدم را سنگين تر مي كند. من دست مردم را مي بوسم و علي آقا و ناصر خان را مربيان، معلمان و الگوهاي خودم در فوتبال مي دانم. علي دايي نيز سال هاي سال براي فوتبال ايران افتخارآفريني كرده و حضورش در محافل بين المللي فوتبال افتخاري براي فوتبال ايران و آسيا به حساب مي آيد. من سال ها با دايي همبازي بودم و مي دانم كه او چه روزهايي به داد تيم ملي ايران رسيده است. علي كريمي از دوستان خوب من است كه هميشه مردم را به وجد مي آورد.»
عابدزاده در پايان گفت: «مردم در سخت ترين شرايط حامي فوتباليست ها هستند و من شخصا بدون هيچ تعارفي فوتبالم را مديون محبت هاي آنها مي دانم. هميشه با تشويق مردم روحيه گرفته ام آنها در سخت ترين شرايط از من حمايت مي كنند و من سلامتي خودم را مديون لطف خداوند و دعاهاي آنها مي دانم و نمي دانم چگونه بايد از اينهمه لطف و محبت سپاسگذاري كنم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2009/10/27