تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 1805 اولاول ... 15155160164164764864965065165265365465566170175111511651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقای ملک جعفریان مدیر عامل مخابرات مشهد اگر شما هم هم سن ما بودی و یک فایل آموزشی از شرکت لیندا،یوتوب می خواستی دانلود کنی میامدی بازم از مخابرات (هر چی دوستان صلاح می دونند می توانند اینجا بزارند) سرویس بگیری.اونم چه سرویس هایی که پول باباشون رو از شما می گرفتن و یک اینترنت زپرتی آن هم بعد از دو روز تغییر ترح میدانند بدون آن که بهتون بگن و بعد ازتون شرژ کش میرفتن و ریز کارکرد ها هم که مانند طرح توسعه خود اینترنت در ایران می بود که فقط هزینه کسر میکنه در حالی که ما اصلا استفاده نکردیم.تازه 2 هفته قطع هیچی هم بهت نمی گن.غیر از این که گو خوردی از مخابرات اینترنت گرفتی می خواستی نگیری حالا بکش.
    بهد تازه چند تا مدیر گردن کلف مردم را به مرگ بگیرند تا به این اینترنت های الکی رازی شوند و صداشون هم در نیاد.
    البته تمام ISP های دیگه سرعت دانلود از سرور های ایرانی بالای 500 ولی مخابرات چون شما را دوست دارد از 32 بالا تر نمب گذارد بروید.
    بله از حرام خوری های دیگر که شارژ که رفته دست شما هم هیچی نیست و چون شما ایرانی هستی بببن فکو تا همین رو ازت نگرفتن.
    البته بعد از 20 روز بهت میگن شبانه همین طرح هم می خوان بردارند.تازه یادت می یوفته که چرا می گفتن مودم رایگان و قرار داد یک ساله بدون کنسلی.یعنی بخوای نخوای باید به مخابرات بدی.آن هم از طریق قانونی وشرعی.

بله آقای جعفریان این اوضاعی است که در دوران شما به وجود آمده

هی میخوام فوحش ندم نمی تونم.میگم سید
    ماکه واگذار کردیم به خدا البته با رگ و پیشه پیامبر وامام کسی اگر گناه کنه اون دنیا چندید برابر باید جواب بده

اگر دنبالم بودین(از یکی از بچه ها شنیدم که می خواستین طرف رو پیدا کنین) و میخواستین بدونین که کدوم کاربر هستم.یک ایمیل بزنید خودم میام مخابرات مرکزی نمی خواد به اون کارمندای بی سواد بگید یکی رو شانسی بگیرید تا مردم فکر نکنند ما نمی تونیم.pranc14@gmail.com

در توبه بازه،هر چه زود تر بهتر.

2. 2 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

طلایی کمپین موقع خرید گفتن حجم میره ماه بعدی الان با کما پررویی میگه نمیره و حجم میسوزه و درست بشو هم نیست. ای خدااااااااااااااااااااااا ااااا! حتی من با تاکید موقع خرید پرسیدم چند بارم پرسیدم چون طرح post-paid بود. الان میزنن زیرش. اماه هدیه ام میگه بدردت نمیخوره چون طرحت 1 ساله است. میگم اضافه کن بشه 13 ماه میگه نه. حق فسخم ندارم. یک سال رفت تو پاچم. بد دل پری از این مخابرات دارم. دزد، دروغگو.........

4. 7 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقاي ملك جعفريان همين جوري الكي روزي 50 تا 60 مگ داره از حجم من خورده ميشه
    تو ريزكاركرد هم نيس مرتب زنگ ميزنم پشتيباني ميگه بررسي ميشه فردا تماس بگيرين
    درحالي كه هيچي هرگز بررسي نميشه تا حالا شده حدود 900 مگ كه تازه من خبر دارم
    اونايي كه خبرشو ندارم كه هيچي چون ماشالله دانلود شبانه و روزانه رو يه جا مينويسه
    كه نفهمي چي به چيه ولي از روزاي قبل عكس دارم كه دانلود شبانه منو ازم حجم كم كردين
    گفتين برميگرده ولي برنگشت
    سرعت دانلود هم كه شبها با طرح طلايي شده 90
    من يكي كه يه قرون از پولم رو حلال نميكنم اون دنيايي هم هست
    ضمنا اينم بهتون بگم اگه دانلود شبانه رو بردارين با وجوديكه اينترنت رو خطوط فيبر انحصاري كردين
    بازم ملت شده خونشون رو عوض ميكنن و فقط براي وب گردي اين همه پولشون رو دور نميريزن
    و هي بيان حرص بخورن ببينن امروز چه قدر ازشون دزديده شده

6. 4 کاربر از ataearmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه من 14 ترابابت حجم داشتم پس حجمم کجا رفته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالبه من 14 ترابابت حجم داشتم پس حجمم کجا رفته؟
    این طوری ترول کردن قضیه خوب نیست. خیلی ها از جمله خودم حجم از دست دادیم. این شوخی شما مث این میمونه که همه دارن شوخی میکنن اینجا!

9. 2 کاربر از hamed_yazdani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینایی که همش میان میگن 5-6 گیگ از ما کم کرده اینا همونان که اون روزا که فکر میکردن حجم کم نمیکنه همینقدر یا خیلی بیشتر دانلود کردن حالام کلی شاکین که چرا کم شده!
    آره داداش ما خودمون دستمون تو کاسه هست میدونیم چه خبره!
    اون روزا هم مخابرات حجم حساب میکرده ماییم که فکر کردیم داریم از مخابرات میکنیم.
    همه اون دانلودارو یه جوری کم میکنه این خط و این نشون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اینایی که همش میان میگن 5-6 گیگ از ما کم کرده اینا همونان که اون روزا که فکر میکردن حجم کم نمیکنه همینقدر یا خیلی بیشتر دانلود کردن حالام کلی شاکین که چرا کم شده!
    نه عزیز من . من این چند روز اصلا نبودم که بخوام دانلود کنم اما الان تو سایت از 22 واسم شبانه ها رو حساب کرده و 8 گیگم پریده . الانم که شبانه کلا محاسبه میشه . ربطی یه اون چند روز نداره

12. 3 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این طوری ترول کردن قضیه خوب نیست. خیلی ها از جمله خودم حجم از دست دادیم. این شوخی شما مث این میمونه که همه دارن شوخی میکنن اینجا!
    عزیزم از خودمم 8.4 گیگ دزدیدن!

14. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

جالبه !
    من 800 مگ داشتم دیروز کلاً 791 مگ دانلود کردم الان 600 مگ دارم !
    الان قضیه چطوریه ؟!

16. این کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دستت تو کاسه هست ولی مواظب باش مار تو کاسه نباشه.پس منم ک یک ماه اعتبار روزانه به سرویسم افزایش دادم (حجم نه اعتبار روزانه) و همچنان نتم قطعه به نظرت من اعتبار روزانمو دانلود کردم؟یا زمان وایستاد یا روزها دوتا دوتا حساب شد؟ نه عزیز من مخابرات همچنان دزده

18. 4 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •