بچه ها توی بازی pc چهجوری میشه راهنما زد توی ماشین ؟
بچه ها توی بازی pc چهجوری میشه راهنما زد توی ماشین ؟
اگه میدونی که save ها کجا میرن بگو تا برات بذارمش. البته من 3-4 مرحله بعد از Clean Gateaway هستم!
سلام
من سیویهای خودم را بردم برای پسر عموم بعد که توی مسیر مورد نظر کپی کردم سیویها عمل نکرد؟چه کار کنم/
من هم پوشه ی game saves و همxlive را بردم / چه کار کنم؟
ممنون
منظورتون از لامبورگینی اینه دیگه ؟ اینو پشت خونه بچه سوسوله یافتم
از اینا تو خیابون ریخته ، پره از اینا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم نمایندگی فروشش شعبه غربه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 04-03-2009 at 17:08.
من رمز پول میخواااااااااام ... کسی بلد نیست ؟ ؟ ؟ ؟
یکی بدادم برسه من سیستم خوبی دارم اما نمیتونم راحت بازی کنم مجبور شدم تمام تنظیمات بازیرو بزارم روی low یکی بگه چیکار کنم
Cpu: intel Core2 Due 2.60
MB: asus p5q pro
Ram: 2*2 DDr2 800
VGA: 8500 GT 512
این تاینی پیک ف ی ل ت ر ه ندیدم چی بود
همونی رو میگم که درش به سمت بالا وا میشه![]()
ببین اینا میشه :
دو تا لینک اول کلکسیونه :d
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 04-03-2009 at 17:58.
یه مرحله رسیدم
old hospital
باید میرفتم به این بیمارستان و یه بسته رو میگرفتم
10-15 نفرو کشتم بسته رو برداشتم یه دفه هرچی پلیس بود به من حمله کرد و مثه آبکش سوراخ سوراخم کردن
با ماشین که میخواستم فرار کنم از جلو و عقب و چپ و راست بهم حمله کردن این پلیسا...
ببینم از کجا شماها فرار میکنین؟؟؟(البته فکر کنم یه بار دیگه برم ردش میکنم...این بار هم باید از دستشون میتونستم فرار کنم ولی تایر ماشینم در اومده بود تعادل نداشت نمیشد حرکت کرد درست وگرنه دفه بعد دهنه این پلیسا رو سرویس میکنم)
پلیسایی که جلو راهت هستن بکش و سریع سوار ماشین شو .
تازه این هیچی نیست یه مرحله داره که با پکی میری یه بانک را میزنی دیگه اونجا اصلا ن هیچی از زمین آسمون پلیس میریزه سرت من هنوز اونجا گیر کردم/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)