منظورت چیه در مورد شهر زود قضاوت نکنیم؟
راستی میشه به این شرکت سازنده بازی ایمیل زد و راهنمای کامل بازی رو گرفت که همه چیزو توش نوشته باشه؟
منظورت چیه در مورد شهر زود قضاوت نکنیم؟
راستی میشه به این شرکت سازنده بازی ایمیل زد و راهنمای کامل بازی رو گرفت که همه چیزو توش نوشته باشه؟
دوستان فقط من یه سوال داشتم ازتون . من قبلا دو سال و نیم از این بازی رو گذروندم . این ماه های پرینت شده که میگین چیه ؟ کجا پیدا میشه ؟ من که فقط اون توت فرنگی های انرژی یادمه![]()
خب من نمیخواستم نظرمو راجبه شهر بگم و بعضیارو عصبی کنم ولی شهر به احتمال 99% تو این بازی وجود داره دوستانی که با من مخالفن ببخشن من فقط نظر شخصیمو گفتم همین.
نظر شما برای همه ما محترمه
ولی من یک آدم منطقی هستم و تا الان از هیچ فردی نشنیدم که به شهر برسه.
ولی اینکه ما به شهر نمیرسیم دلیل این نیست که وجود نداره
من به خیلی چیزهای بازی اعتقاد دارم.مثل قلاب سوم.الهه سوم(محبت)توپ زرد و مرد دوره گرد که شکلات و کاکائو میفروشه و ... اما به شهر امیدی ندارم.البته به هیچ کدوم از اینا دست نیافتم![]()
کاغذ پرینت شده همون عکس انواع ماهی هاست که وقتی start رو بزنی پایین صفحه سمت راست جایگاه اوناست.
همشون با ماهیگیری بدست میان
در اسکله و دریاچه و حوزچه معدن مخفی و شاید از آبشار
اقلب با قلاب دوم
بیشتر مواقع در زمستان
---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
عزیزان لطفا به سوالات من هم ج بدید؟
من نمیتونم توتفرنگی قدرتی رو از اسکله بگیرم.
زمان خاص باید ماهیگیری کنم یا با قلاب دوم؟
چه جوری بگیرم؟
توی راهنمایی که من دارم تهیه میکنم و ایشالا تا یکی دو هفته بصورت فایل PDF اینجا میذارم و فکر کنم کامل ترین راهنمای فارسی این بازی باشه و چیزی رو از قلم ننداختم ، نوشته که گرفتن توت فرنگی انرژی از اسکله ، بصورت تصادفی هست ( زمان خاصی نداره ) و با قلا ب معمولی هم گرفته میشه .![]()
![]()
من زمستان سال سوم تونستم بگیرم.
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
صفحه شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه از اسكله هم توت فرنگي قدرتي مي گيره؟؟
منظورت همونه كه وقتي تو مسابقه شنا برنده ميشه ميگيره؟؟
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
اون ليست ماهي هاي sanka صفحه 262 هستش
نه توت فرنگی مسابقه شنا از توت فرنگی اسکله جداس .نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یک میوه قدرتی رو از برنده شدن در مسابقه شنا میگیری و یکیشم با کمان ماهیگیری fishing pole از اسکله.اگه برای دومین بار در مسابقه شنا برنده شی500 قطعه چوب lumber هدیه میگیری
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)