تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 1185 اولاول ... 1515516016416476486496506516526536546556617017511151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بربری تاچ بدرد الان نمیخوره به نظرم.

تستر مزیتی که داره ارزونتره.ولی جدیدا تقلبیش خیلی زیاد شده.یه زمانی تستر نماد اصل بودن بود.ولی الان نه.
    یعنی چی به درد الان نمیخوره؟ به درد کی میخوره؟

برای رایحه هایی مشابه باربری تاچ میتونید تستی بر ادکلنهای بادی کروس از ایو سنت لورن و آرمند بازی پور هوم داشته باشید که گزینه های مناسبی هستند و شاید هم بهتر!
    ممکنه این اسمها رو به انگلیسی هم بنویسید؟
    ممنون میشم

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

دوستان عزیز من خیلی سر در نمیارم که بخوام حضوری بخرم . نمتونم تشخیص بدم اصلی رو از تقلبی . اونم تو مشهد که ماشاءالله همه....

اگه میشه یک سایت که معتبر باشه معرفی کنید بهم . حالا گرون فروش باشه اما اصل باشه جنساش.
    خیلی ممنون .

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان عزیز من خیلی سر در نمیارم که بخوام حضوری بخرم . نمتونم تشخیص بدم اصلی رو از تقلبی . اونم تو مشهد که ماشاءالله همه....

اگه میشه یک سایت که معتبر باشه معرفی کنید بهم . حالا گرون فروش باشه اما اصل باشه جنساش.
    خیلی ممنون .
    گفتم که عطر و ادکلن خرید اینترنتیش پیشنهاد نمیشه حتی اگر خیلی هم حرفه ای نباشید حداقل بوی الکل رو میتونید تشخیص بدید!

اما اگر دوست دارید مجازی خرید کنید من فروشگاه چاره رو پیشنهاد میکنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

75 میلش 55 تومان قیمتشه الان محصولات اماراتی 37 38 پیدا نمیشه
    من فردا میرم دوباره قیمت جفتشو میگیرم.....یه تست هم از عربین نایت میگیرم ببینم چطوره.
    موندگاری آیکان چطوره ؟ اون زمون که میخواستم سیلور سنت بگیرم تست کردم بوش یادم رفته

6. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

8. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کارای شرکت sapil همون چی چی و نایس فیلینگ پخش بو و ماندگاریشون چه طوره؟
    اگه میخوای از شرکت sapil بگیری به نظر من یا کار سولید(solid) رو از این شرکت بگیر یا کار ریج (rage) این دو تا ادکلنش از بقیه شون خیلی بهترن

10. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مبارک باشه عزیز چند وقت پیش هم جناب سویل اینو بهم پیشنهاد کردن اما من تستش نکردم از نوت هاش واسم بگو و اینکه واقعا عربین هست!؟ اینقدر که از این عربا بد شنیدیم از هیچیشون خوشمون نمیاد....راستی من بعد کار jovan s3x appeal عاشق نوت های شرقی ادویه ای شدم شما بی زحمت یه تست از دوام و پخش بوی این بوگارت بده اگه خوب بود بریم بخریم.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    مخلصیم دادش...قابل شمارو نداره..

این ادکلن بوگارت درسته اسمش عربین داره اما اصلا آدمو یاد بوهای عربی نمیندازه...یک بوی گلی مشکی بسیار خاص و شیک و رومانتیک مردونه داره و موندگاریش هم طبق معمول بقیه کارای بوگارت شگفت انگیز و عالیه...به نظر من که صد در صد ارزش خرید داره...حتی همون 50 تومنی که من خریدم بازم پشیمون نیستم و به نظرم ارزششو داره...بوش خیلی خوبه مطمئن باش...اولین باری که بری تستش کنی عاشقش خواهی شد

12. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من فردا میرم دوباره قیمت جفتشو میگیرم.....یه تست هم از عربین نایت میگیرم ببینم چطوره.
    موندگاری آیکان چطوره ؟ اون زمون که میخواستم سیلور سنت بگیرم تست کردم بوش یادم رفته
    آیکان بوی خوبی داره ولی موندگاریش تعطیله...در حد آدیداس موندگاری داره...اما عربین مثل سیلور سنت و بقیه کارای بوگارت موندگاری وحشتناک داره

14. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

آیکان بوی خوبی داره ولی موندگاریش تعطیله...در حد آدیداس موندگاری داره...اما عربین مثل سیلور سنت و بقیه کارای بوگارت موندگاری وحشتناک داره
    اتفاقا همون موقع که سیلور رو گرفتم آیکان هم تست کردم همون موقع فهمیدم از اون بوهاست که ده دقیقه میمونه.

مخلصیم دادش...قابل شمارو نداره..

این ادکلن بوگارت درسته اسمش عربین داره اما اصلا آدمو یاد بوهای عربی نمیندازه...یک بوی گلی مشکی بسیار خاص و شیک و رومانتیک مردونه داره و موندگاریش هم طبق معمول بقیه کارای بوگارت شگفت انگیز و عالیه...به نظر من که صد در صد ارزش خرید داره...حتی همون 50 تومنی که من خریدم بازم پشیمون نیستم و به نظرم ارزششو داره...بوش خیلی خوبه مطمئن باش...اولین باری که بری تستش کنی عاشقش خواهی شد
    آقایی عزیز....فردا تست میکنیم ببینیم چیه....

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اصلا اینطور نیست ایکون موندگاری خوبی داره مثل مارلی پگاسس نیست اما مقایسش با آدیداس بی انصافیه در ضمن مقایسه یه کار خنک با تلخ از نظر موندگاری اشتباهه اکثر کارهای بوگارت تلخ و چرمی یا ادویه ای هستن به همین دلیل موندگاری و بوی زیادی دارند

مثلا من سیلورسنت اینتنس رو میزنم گاهی اوقات سردرد میگیرم که نشون از نرمال نبودن بوی این کاره

17. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •