تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 946 اولاول ... 151551601641647648649650651652653654655661701751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

سلام

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

تذکر : از قرار دادن لینکها در انجمن جداً خودداری کنید.فقط شماره لینکها رو در پستهای خودتون درج کنید.
    باتشکر.
      محتوای مخفی: ESET Smart Security 5 
    1.

2.

3.
    کاری باهاش نداشت...

4.

5.

6. Not found

7.

8.

9.

10.

Last edited by I-Tech; 17-07-2012 at 23:55.

2. 11 کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

واقعا روم نمیشه بگم . آنتی ویروس ماکروسافت فقط 1 مورد رو شناسایی کرد همون فایل جاوا که فکر میکنم یا مورد 8 و یا 9 بود.

4. 7 کاربر از mrk74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

واقعا روم نمیشه بگم . آنتی ویروس ماکروسافت فقط 1 مورد رو شناسایی کرد همون فایل جاوا که فکر میکنم یا مورد 8 و یا 9 بود.
    سلام

جای تعجب نداره عزیز

امسی سافت هیچ کدوم را بلاک نکرد و البته ویروسی هم وارد سیستم من نشده بعد از 1 2 روز و ویندوز فعالیت عادی خود را داره

ولی توی تست اخیری که داخل تاپیکه مربوطه هم گذاشته شده امسی سافت همه موارد را پاس کرده و 100 درصد بوده عملکردش و در واقع تست داینامیک را عالی پشت سر گذاشته است بدون حتی رد یک مورد

در نتیجه امسی سافت یا آنتی مایکروسافت میشه گفت اگر بخواد ویروسی انتقال پیدا کنه جلوگیری میکنه و دامین و ترافیک را نمی بنده ( البته من در مورد مایکروسافت نمیتونم به جرات بگم )

شاید صحبت هام اشتباه باشه اگر اشتباه هست دوستان اصلاح کنند

موفق باشید
    Last edited by xman681; 18-07-2012 at 22:38.

6. 2 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بدافزار مهدی

در روز
    سه شنبه ۲۷ تیرماه خبری مبنی بر انتشار یك ویروس جدید در خاورمیانه توسط رسانه‌ها منتشر شد.
    این خبر كه اولین بار توسط كسپرسكی اعلام شده، ادعا می‌كند كه این تروجان بیش از
    ۸۰۰ كامپیوتر را كه بیشتر آنها در ایران و اسرائیل قرار دارند آلوده نموده است و بیش از ۸ ماه از شروع فعالیت آن می‌گذرد.

اهم فعالیت‌های این بدافزار به شرح ذیل است:
    · ثبت اطلاعات صفحه كلید
    · عكس گرفتن از صفحه مانیتور در فواصل مشخص
    · عكس گرفتن در صورت استفاده از ابزارهای ارتباطی از قبیل
    facebook، skype و یا Gmail
    · ایجاد درهای پشتی جهت نفوذ و دسترسی مهاجم
    · ضبط، ذخیره و ارسال فایل‌های صوتی

این تروجان توسط آزمایشگاه كسپرسكی به نام مهدی "
    Mahdi" یا "Madi" نامگذاری شده به این دلیل كه این بدافزار فایلی به نام Mahdi.txt روی سیستم قربانی ایجاد می‌كند.
    همچنین ادعا شده كه در كد این برنامه
    عبارات فارسی و نیز تاریخ‌هایی با فرمت تقویم ایرانی مشاهده شده است.

بررسی‌های صورت گرفته بر روی نمونه بدافزار توسط مركز ماهر نتایج ذیل را بدست می‌دهد:

· منبع اولیه شناسایی و اعلام این بدافزار شركتی با عنوان
    seculert است كه یك شركت امنیت فناوری اطلاعات اسرائیلی است.
    · بررسی‌های به عمل آمده بر روی نمونه‌های بدافزار نشان می‌دهد كه این یك بدافزار ساده و كم‌هزینه است. همچنین در این بدافزار از هیچ آسیب‌پذیری خاصی جهت انتشار و آسیب‌رسانی به سیستم‌ها استفاده نشده است. لذا بر خلاف ادعاهای صورت گرفته مبنی بر مقایسه این بدافزار با تهدیداتی نظیر
    flame و در نظر گرفتن آن به عنوان یك تهدید هدفمند سایبری دور از ذهن بنظر می‌رسد.
    · با یك جست‌وجوی ساده در اینترنت به راحتی می توان فهمید كه این بدافزار از مدتها پیش شناسایی شده است. شركت ضدبدافزار
    Sophos حدود ۵ ماه پیش (۲۸ بهمن ۱۳۹۰) طی گزارشی به تشریح عملكرد این بدافزار پرداخته است.

به طور كلی مشخص نیست چرا یك بدافزار ساده كه از مدت‌ها قبل توسط شركت‌های معتبر آنتی ویروس شناسایی شده بوده است، اكنون به طور گسترده تحت پوشش خبری قرار می‌گیرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امروز یکی از کارشناس ها در مقایسه ی این بدافزار با استاکسنت گفت " اگر استاکسنت رو یک کلاهک هسته ای در نظر بگییریم، بدافزار مهدی حکم یک تیرکمون ساده رو خواهد داشت "

8. 10 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

این کسپر اول از همه ویروسهارو شناسایی مینکه ها

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

جای تعجب نداره عزیز

امسی سافت هیچ کدوم را بلاک نکرد و البته ویروسی هم وارد سیستم من نشده بعد از 1 2 روز و ویندوز فعالیت عادی خود را داره

ولی توی تست اخیری که داخل تاپیکه مربوطه هم گذاشته شده امسی سافت همه موارد را پاس کرده و 100 درصد بوده عملکردش و در واقع تست داینامیک را عالی پشت سر گذاشته است بدون حتی رد یک مورد

در نتیجه امسی سافت یا آنتی مایکروسافت میشه گفت اگر بخواد ویروسی انتقال پیدا کنه جلوگیری میکنه و دامین و ترافیک را نمی بنده ( البته من در مورد مایکروسافت نمیتونم به جرات بگم )

شاید صحبت هام اشتباه باشه اگر اشتباه هست دوستان اصلاح کنند

موفق باشید
    سلام عزیز اینکه امسی سافت هشدار نداده یه کم عجیبه معمولا انتی ویروسها اگه با سایت مشکوکی روبرو بشن هشداری مبنی بر الوده بودن به کاربر میدن اما دقیقا نمیدونم این در مورد امسی سافت صدق میکنه یا نه ؟

احتمال الوده بودن سیستم شما هست پیشنهاد میکنم با انتی ویروس بیت دیفندر و یا انتی ویروس اپدیت شده دیگه سیستم خودتون اسکن کنید

اگه در مورد هشدار هاو گزینه هایی که امسی سافت در مقابل سایتهای الوده به کاربر نمایش میده بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

موفق باشید .

11. 2 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کلا انتی ویروس هایی مثل COMODO ، EMSISOFT ، MSE در تست های دینامیکی ضعیفا چون site blocking ندارن...
    با کمودو هم تست کردم اما ضعیف عمل کرد.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

کلا انتی ویروس هایی مثل COMODO ، EMSISOFT ، MSE در تست های دینامیکی ضعیفا چون site blocking ندارن...
    با سلام
    اگر منظورتان از site blocking همان web antivirus است باید بگم، کومودو به جای web antivirus از secure dns استفاده می کند که هم سرعت بیشتری نسبت به wen antiviruse دارد و هم نیازی به update ندارد.
    با تشکر

14. 4 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام

امسی سافت ضعیفه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

سلام عزیز اینکه امسی سافت هشدار نداده یه کم عجیبه معمولا انتی ویروسها اگه با سایت مشکوکی روبرو بشن هشداری مبنی بر الوده بودن به کاربر میدن اما دقیقا نمیدونم این در مورد امسی سافت صدق میکنه یا نه ؟

احتمال الوده بودن سیستم شما هست پیشنهاد میکنم با انتی ویروس بیت دیفندر و یا انتی ویروس اپدیت شده دیگه سیستم خودتون اسکن کنید

اگه در مورد هشدار هاو گزینه هایی که امسی سافت در مقابل سایتهای الوده به کاربر نمایش میده بیشتر توضیح بدید ممنون میشم

موفق باشید .
    سلام هم با خود آنتی و هم با بیت دیفندر سیستم را اسکن کردم تمیز تمیز بود

در مورد هشدار ها متاسفانه الان شاتی در دسترس نداشتم

نسبت به نسخه قبل محافظ Web Sheild امسی خیلی خیلی کم هشدار میده

قبلا حتی برای سایت پی سی ورلد و سایت های دانلود هشدار داشت ولی الان دیگه هشدار ها خیلی کم شده

من اون دامین ها را شاید نزدیک به 3 4 بار تست کردم و بازشون کردم بصورت کامل ولی سیستمم هیچ گونه تغییر نداشتی و اسکن با امسی و بیت دیفندر هم تمیز بودن سیستم را نشون میده

حالا قضیه چیه من هم خودم موندم شاید همان صحبت قبلی ...

هشدار که میداد اعلام میکرد سایت چه مشکلی داره و همون جا کاربر انتخاب میکرد که مسدود بشه دامین یا اینکه مجاز باشه الان هر چی سایت باز کردم نیومد که نیومد از شانس ما
    Last edited by xman681; 19-07-2012 at 11:03.

16. این کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البته به نظر من Secure Dns نمیتونه جای Web Av رو بگیره ، فرض کنید به صفحه آلوده ای که تو بانک dns سرو نیست مراجعه کنید ، Secure Dns هیچ کاری نمیتونه کنه ولی web av میتونه block کنه ... ترکیبشون خیلی بهتره .

18. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •