تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 773 اولاول ... 151551601641647648649650651652653654655661701751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

12

دوست عزیز بابت راهنمایی واقعاً ممنون ...
    دیروز هم که با خانواده مشورت میکردم اصرار داشتن که اگه قراره تفاوت آنچنانی در کار نباشه همین LCD سامسونگ رو حفظ کنیم و فعلاً سراغ خرید مدل دیگه نریم ... منم اصرار دارم که حتماً یا VT30 50 بگیریم یا بی خیال بشیم ... راستی مگه پایونیر تو ایران خدمات پس از فروش داره ؟

در نهایت تصمیم گرفتیم برای استفاده برادرم و البته خودم (بعضی اوقات) و بیشتر برای اتصال X360 و Kinect یه پلاسما 42 دیگه بگیریم که آنچنانی هم نباشه ... حالا با توجه به این موضوع انتخابمون محدود میشه به مدل های سطح پایین تر برندهای مختلف و مخصوصاً پاناسونیک ...

مثلاً از پاناسونیک سری U یا X و از الجی سری PW3500 و PK760 ...
    سوال من اینه که حتی در این محدوده هم باز پاناسونیک بهتره یا سایر برندها بهتر عمل کردن ؟
    یکی از دوستان عزیز تو همین فروم گفتن که تو محدوده ارزون قیمت ها سامسونگ موارد بهتری رو ارایه میکنه ...

یا مثلاً کنتراست دو سری U و X پاناسونیک 2000 هست در حالی که الجی 3000 و البته از لحاظ قیمتی ارزون تر ...
    از طرفی اگه قرار باشه ما فقط به این TV ورودی مثل DVD و X360 وصل کنیم در اکثر مواقع کیفیت 480P و حداکثر 720P رو خواهیم داشت ... آیا باز در این شرایط خرید یه Full HD TV معقوله و دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه ؟
    مثلاً از یکی از نمایندگی های پاناسونیک شنیدم که پردازش تصویر Full HD ها چون 1080 هست ، روی کیفیت SD و HD هم تاثیر داره و از تصویر همونا روی یه HD TV بهتره ... که البته این حرف بیش از اندازه بازاری به نظر میاد !!!

از طرف دیگه غیر از کیفیت بهتر تصویر نهایی پلاسما ها نسبت به LCD ها ... قیمت پلاسما ها تو اینچ های بالاتر از 32 هم نسبت به LCD های معقول تر به نظر میاد ... اینطور نیست ؟

خلاصه اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ، ممنون میشم ...
    سلام.

نمایندگیه Pioneer در راستای قطر پاساژ علاالدینه یعنی ضلع شمالشرقی ، حالا خدمات پس از فروششو نمیدونم .
    بازم میگم پانی ولی اگر برند دیگه ای هم خواستی نظرم اینه که سامسونگ بگیری و البته با ال جی هم زیاد فرقی نمیکنن ، در کل توو یه سطحن و برایتنسشون نسبت به پانی ضعیفتره . و باز البته این نظره منه که خودم یا چیزی نمیگیرم یا اگه بگیرم سعی میکنم خوبشو بگیرم ، در نتیجه بازم پیشنهاد میکنم صبر کنی و بودجتو تقویت کنی که اینجوری کاملا یه سودته .
    وقتی که داری پول خرج میکنی یه Full بگیر که بعدا هم که اگه خواستی فیلم فول باهاش ببینی ضرر نکنی .وحتی خوده Xbox رو با 1080P ازش تصویر بگیر و یا یه HD media player هم بگیر 130 تومن که همه کاری برات میکنه و Full HD هم نشونت میده . این حرفه نمایندگیها چرتو پرته وبهشون گوش نده ، کلا اوونا همشون بیسوادن فقط منتظرن تا یه مشتریه ناوارد هم به پستشون بخوره و جنساشونو بندازن .

2. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یک نکته هم قابل توجه دوستایی که منتظر پائین اومدن قیمت تی وی هستند دلار امروز تو بازار آزاد 1340 تومان بود و در حال افزایش قیمت... تا 1500 تومن که مثل آب خوردن میرسه منتظر انفجار قیمتها باشید.

4. 6 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

یک نکته هم قابل توجه دوستایی که منتظر پائین اومدن قیمت تی وی هستند دلار امروز تو بازار آزاد 1340 تومان بود و در حال افزایش قیمت... تا 1500 تومن که مثل آب خوردن میرسه منتظر انفجار قیمتها باشید.
    طبق اون چیزایی که تو روزنامه ها خوندمه خیلی از کالاهای خارجی بخصوص کره ای با دلار خریداری نمیشه.
    بخاطر تحریم هایی که رو ایران هست و ممنوعیت تجارت بالای 20 میلیون دلار با ایران، بطور مثال شرکت های کره ای فعال تو ایران کالاهاشون رو به پول خودشون به ما می فروشن تا تحریم ها رو دور بزنند.
    این قضیه هم ابداع خودشونه، نه ما.
    چون فروش تو بازار ایران برای کره ای ها خیلی پرسود بوده این روش رو ابداع کرده اند.
    این نوع معامله رو در مورد کالاهای ژاپنی مطمئن نیستم اما در مورد کره ایها مطمئن باشید همینه که عرض کردم.

Last edited by poonel; 02-11-2011 at 14:15.

6. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام درسته ولی من دلار رو به ریال به عنوان شاخص عرض کردم این مسئله گرون شدن ارز سرچشمش ضعیف شدن ارزش ریال به خاطر تورم افسار گسیخته سالی 30 تا 40 درصدی هست و در مورد بقیه ارزها هم همینطوره الان درهم گرون شده پوند گرون شده یورو گرون شده (با اینکه ارزش جهانیش سقوط کرده) دنبال اون ین گرون میشه و ....

8. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M8CRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام درسته ولی من دلار رو به ریال به عنوان شاخص عرض کردم این مسئله گرون شدن ارز سرچشمش ضعیف شدن ارزش ریال به خاطر تورم افسار گسیخته سالی 30 تا 40 درصدی هست و در مورد بقیه ارزها هم همینطوره الان درهم گرون شده پوند گرون شده یورو گرون شده (با اینکه ارزش جهانیش سقوط کرده) دنبال اون ین گرون میشه و ....
    تحلیل خیلی جالبی بود ... این نکته واقعاً خیلی ناامید کنندس که با وجود بحران اقتصادی مبنایی که علت اساسیش بی اعتباری پشتوانه پولی دلار و کمی غیر مستقیم تر یوروئه ... و دلار و یورو دارن بیشترین ضربه رو از بازار میخورن ... روند رفتاری بازار و ارض تو ایران معکوسه ... این شرایط باید بهترین فرصت رو برای ایران فراهم میکرد اما با این تورم تحریمی دولت بر اقتصاد اونم فقط برای خوش کردن دل بعضی از مردم برای دوره بعدی انتخابات،یواش یواش داره چنان بلایی سر ارزش پول ملی میاد که تو چنین وضعیتی حتی با روند نزولی ارزش دلار ، تو ایران روند سعودی رو شاهدیم که نه بخاطر افزایش ارزش دلار بلکه بخاطر کاهش ارزش پولیه که قراره بهش تبدیل بشه ... تا جایی که بانک مرکزی غیر از انکار و تثبیت مجازی قیمت با استراتژی فرمایشی کار دیگه ای از پسش برنمیاد ...

سلام.

نمایندگیه Pioneer در راستای قطر پاساژ علاالدینه یعنی ضلع شمالشرقی ، حالا خدمات پس از فروششو نمیدونم .
    بازم میگم پانی ولی اگر برند دیگه ای هم خواستی نظرم اینه که سامسونگ بگیری و البته با ال جی هم زیاد فرقی نمیکنن ، در کل توو یه سطحن و برایتنسشون نسبت به پانی ضعیفتره . و باز البته این نظره منه که خودم یا چیزی نمیگیرم یا اگه بگیرم سعی میکنم خوبشو بگیرم ، در نتیجه بازم پیشنهاد میکنم صبر کنی و بودجتو تقویت کنی که اینجوری کاملا یه سودته .
    وقتی که داری پول خرج میکنی یه Full بگیر که بعدا هم که اگه خواستی فیلم فول باهاش ببینی ضرر نکنی .وحتی خوده Xbox رو با 1080P ازش تصویر بگیر و یا یه HD media player هم بگیر 130 تومن که همه کاری برات میکنه و Full HD هم نشونت میده . این حرفه نمایندگیها چرتو پرته وبهشون گوش نده ، کلا اوونا همشون بیسوادن فقط منتظرن تا یه مشتریه ناوارد هم به پستشون بخوره و جنساشونو بندازن .
    دوست عزیز ، مسلماً حق با شماست ... منم به هیچ وجه راضی نمیشم به بهای کمتر جنس بدتر بخرم ... اصلاً من یه جورایی تو فامیل معروفم به وسواس بیمارگونه موقع خرید ... منظورم این بود که دیگه با توضیحاتی که من از شما اساتید گرفتم و بررسی های آماتوری ای که خودم کردم دیگه نمیتونم راضی بشم برای غیر از VT30 اونم 50 اینچ هزینه کنم ... با مشورتی هم که با خانواده کردیم قرار شد کمی بیشتر برای عرضه شرن VT30 به بازار صبر کنیم و همونو تهیه کنیم ... از طرفی قول همین LCD سامسونگ رو به یکی از اقوام دادیم و قرار اون جای گزین TV اصلی خونه کنیم ...

حالا قرار شد یه TV ارزون قیمت و البته خوب ولی سایز پایین که همون 42 باشه به عنوان TV دوم بگیرم که میره تو اتاق خواب برادرم و معمولاً X360 و البته به زودی PS3 بهش وصل میشه ... این تصمیم هم بخاطر این گرفتیم که معمولاً TV اصلی خونه تحت تسلط تمام وقت برادرمه و یه جورایی تصمیم گرفتیم مستقل باشه تا دیگران هم بتونن از TV استفاده کنن ... البته قرار بود مانیتور PC خودم رو که AOC 21 هست بدم بهش و برای خودم یه َAsus (متعلق به یکی از دوستان گرمابه و گلستان) رو بگیرم که نشد ...

حالا با نگاهی که خودم به سایت های فروش داخلی و نمایندگی ها انداختم این مدلارو رو انتخاب کردم که اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که کدوم میتونه بهتر باشه ، ممنون میشم ...

سری 400 سامسونگ مثل D455 که HDـه و اونطور که معلومه از مدلهای سال 2009ـه !!! و البته سه بعدی هم نیست ... قیمتشم 850 تومنه ... البته هر کجارو نگاه کردم خبری از کنتراستش نبود و کلاً مجهوله ... برایتنس هم که از اون بدتر ...

سری PW3500 ال جی که اونم HD و مثلاً 3D ! قیمتشم 900 تومنه تقریباً ... کنتراستشو زده 3000 و برایتنس 1500 ...

بعدشم پاناسونیک خودمونه سری X که کنتراستشو 2000 زده و برایتنسو نگفته بود ... قیمتشم 995 تومن !

بین همه اینا فقط سامسونگه که رزولوشنش 1365 در 720 بود اگه اشتباه نکنم ... دوتای دیگه 1024 در 768 که میشه نسبت 4 در 3 مربعی !

یه مدل دیگه هم هست که خیلی پیشنهاد میشه ولی انگار چیز خاصیه نسبت به قیمتش اونم PK760 ال جیه که الان اگه پیدا بشه 50 اینچش هست ... خوبیشم فقط اینه که Full HDـه ... ولی فکر کنم برای اتاق خواب زیادی بزرگ بشه ...

راستی این برایتنس پنل های پاناسونیک نسبت به برند های دیگه خیلی مشهوده ؟ ... مثلاً همین سری X خیلی با بقیه فرق دارن چون پاناسونیکه ؟ یا نه ، تو این محدوده مثلاً سامسونگ بهتره ؟! چون همه تقریباً هم قیمتن ... مگه مدلهای خاصی مثل اون LG فول اچدیه که آخر از همه لیست کردم ...

ممنون میشم برای این خرید هم راهنمایی کنید ... بگیریم اینو دیگه فعلاً خلاص بشیم ، تکلیف VT30 هم که مشخصه ، اومد میگیرمش ، البته هنوز سر با ضمانت و بی ضمانتش مرددم ، از فکر St30 هم اومدم بیرون ... قبلاً میخواستم 42ـشو بگیرم ...
    باید ببینیم موقع عرضه تو ایران میخوان با چه قیمتی مردومو مجاب کنن ... البته فکر کنم تا اون زمان اخبار سری 2012 های پاناسونیک برسه که اگه خیلی انقلابی باشن بازم خرید سخت میشه و البته انتظار برای اونا سخت تر ...
    Last edited by M8CRX; 03-11-2011 at 03:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظرم برای اتاق خواب برادرتون 42u30 مناسبه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بانه بدون گارانتی 850 تومنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

با سلام
    اگه ممکنه راهنمایی بفرمایی از بین مدلهای زیر کدوم رو بگیرم
    ال سی دی سونی cx520
    ال سی دی سونی ex500
    ال ای دی سونی ex 520
    پلاسما پاناسونیک u30
    پلاسما پاناسونیک v20
    پلاسما پاناسونیک st30

ممنونم

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    اگه ممکنه راهنمایی بفرمایی از بین مدلهای زیر کدوم رو بگیرم
    ال سی دی سونی cx520
    ال سی دی سونی ex500
    ال ای دی سونی ex 520
    پلاسما پاناسونیک u30
    پلاسما پاناسونیک v20
    پلاسما پاناسونیک st30

ممنونم
    سلام. در مورد مدلای سونی نمی دونم اما در مورد پاناسونیک u30 باید بگم upscaling خوبی داره اما تصاویر خیلی کدر و کثیف نمایش داده می شه و اصلا شفاف نیست.رنگ های سفید که کلا بیشتر خاکستری هست تا سفید.نمی دونم v20 و st30 هم همینطور هست یا نه . اما نظر من اینه که u30 اصلا نگیر.البته نظر من هست.

13. این کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان یکی از آشناهامون بین led d7770 ساموسنگ و vt30 پاناسونیک مونده منم واقعآ از نظر خودم پانا بهتره اما خوب بخاطر مشکل ir می ترسم بهش بگم 100% خوبه و بره بگیره حالا نظر شما چی هستش؟!

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تحلیل خیلی جالبی بود ... این نکته واقعاً خیلی ناامید کنندس که با وجود بحران اقتصادی مبنایی که علت اساسیش بی اعتباری پشتوانه پولی دلار و کمی غیر مستقیم تر یوروئه ... و دلار و یورو دارن بیشترین ضربه رو از بازار میخورن ... روند رفتاری بازار و ارض تو ایران معکوسه ... این شرایط باید بهترین فرصت رو برای ایران فراهم میکرد اما با این تورم تحریمی دولت بر اقتصاد اونم فقط برای خوش کردن دل بعضی از مردم برای دوره بعدی انتخابات،یواش یواش داره چنان بلایی سر ارزش پول ملی میاد که تو چنین وضعیتی حتی با روند نزولی ارزش دلار ، تو ایران روند سعودی رو شاهدیم که نه بخاطر افزایش ارزش دلار بلکه بخاطر کاهش ارزش پولیه که قراره بهش تبدیل بشه ... تا جایی که بانک مرکزی غیر از انکار و تثبیت مجازی قیمت با استراتژی فرمایشی کار دیگه ای از پسش برنمیاد ...

سلام.

دوست عزیز ، مسلماً حق با شماست ... منم به هیچ وجه راضی نمیشم به بهای کمتر جنس بدتر بخرم ... اصلاً من یه جورایی تو فامیل معروفم به وسواس بیمارگونه موقع خرید ... منظورم این بود که دیگه با توضیحاتی که من از شما اساتید گرفتم و بررسی های آماتوری ای که خودم کردم دیگه نمیتونم راضی بشم برای غیر از VT30 اونم 50 اینچ هزینه کنم ... با مشورتی هم که با خانواده کردیم قرار شد کمی بیشتر برای عرضه شرن VT30 به بازار صبر کنیم و همونو تهیه کنیم ... از طرفی قول همین LCD سامسونگ رو به یکی از اقوام دادیم و قرار اون جای گزین TV اصلی خونه کنیم ...

حالا قرار شد یه TV ارزون قیمت و البته خوب ولی سایز پایین که همون 42 باشه به عنوان TV دوم بگیرم که میره تو اتاق خواب برادرم و معمولاً X360 و البته به زودی PS3 بهش وصل میشه ... این تصمیم هم بخاطر این گرفتیم که معمولاً TV اصلی خونه تحت تسلط تمام وقت برادرمه و یه جورایی تصمیم گرفتیم مستقل باشه تا دیگران هم بتونن از TV استفاده کنن ... البته قرار بود مانیتور PC خودم رو که AOC 21 هست بدم بهش و برای خودم یه َAsus (متعلق به یکی از دوستان گرمابه و گلستان) رو بگیرم که نشد ...

حالا با نگاهی که خودم به سایت های فروش داخلی و نمایندگی ها انداختم این مدلارو رو انتخاب کردم که اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که کدوم میتونه بهتر باشه ، ممنون میشم ...

سری 400 سامسونگ مثل D455 که HDـه و اونطور که معلومه از مدلهای سال 2009ـه !!! و البته سه بعدی هم نیست ... قیمتشم 850 تومنه ... البته هر کجارو نگاه کردم خبری از کنتراستش نبود و کلاً مجهوله ... برایتنس هم که از اون بدتر ...

سری PW3500 ال جی که اونم HD و مثلاً 3D ! قیمتشم 900 تومنه تقریباً ... کنتراستشو زده 3000 و برایتنس 1500 ...

بعدشم پاناسونیک خودمونه سری X که کنتراستشو 2000 زده و برایتنسو نگفته بود ... قیمتشم 995 تومن !

بین همه اینا فقط سامسونگه که رزولوشنش 1365 در 720 بود اگه اشتباه نکنم ... دوتای دیگه 1024 در 768 که میشه نسبت 4 در 3 مربعی !

یه مدل دیگه هم هست که خیلی پیشنهاد میشه ولی انگار چیز خاصیه نسبت به قیمتش اونم PK760 ال جیه که الان اگه پیدا بشه 50 اینچش هست ... خوبیشم فقط اینه که Full HDـه ... ولی فکر کنم برای اتاق خواب زیادی بزرگ بشه ...

راستی این برایتنس پنل های پاناسونیک نسبت به برند های دیگه خیلی مشهوده ؟ ... مثلاً همین سری X خیلی با بقیه فرق دارن چون پاناسونیکه ؟ یا نه ، تو این محدوده مثلاً سامسونگ بهتره ؟! چون همه تقریباً هم قیمتن ... مگه مدلهای خاصی مثل اون LG فول اچدیه که آخر از همه لیست کردم ...

ممنون میشم برای این خرید هم راهنمایی کنید ... بگیریم اینو دیگه فعلاً خلاص بشیم ، تکلیف VT30 هم که مشخصه ، اومد میگیرمش ، البته هنوز سر با ضمانت و بی ضمانتش مرددم ، از فکر St30 هم اومدم بیرون ... قبلاً میخواستم 42ـشو بگیرم ...
    باید ببینیم موقع عرضه تو ایران میخوان با چه قیمتی مردومو مجاب کنن ... البته فکر کنم تا اون زمان اخبار سری 2012 های پاناسونیک برسه که اگه خیلی انقلابی باشن بازم خرید سخت میشه و البته انتظار برای اونا سخت تر ...

در هر صورت دوست عزیز توو پلاسما ها اگر پوله خوب بدی پلاسمای خیلی خوب گیرت میاد ولی پلاسماهای ارزون قیمت کلا اوونجوری که باید به دل نمیشینن ، برایتنسشون خیلی کمه چون Neo PDP نیستن .
    در مورد Lg PK760 هم شنیدم که TVی خوبیه
    در هر صورت نهایتا خودت باید تصمیم بگیری و با بودجت تنظیمش کنی .

16. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •