البته تضمینی وجود نداره که حتما سرعت پنج شنبه جمعه هر هفته شاتل بالا باشه
جدی میشه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ یا اینجا یا توی پیغام خصوصی؟
البته من پهنای باند به اندازه کافی دارم ولی برای اطلاعات عمومی بد نیست بدونم
البته تضمینی وجود نداره که حتما سرعت پنج شنبه جمعه هر هفته شاتل بالا باشه
جدی میشه؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟ یا اینجا یا توی پیغام خصوصی؟
البته من پهنای باند به اندازه کافی دارم ولی برای اطلاعات عمومی بد نیست بدونم
من از پارس انلاین استفاده میکنم
با 128 سرعت دانلودم 150 کلیو بایت هستش
با 512 سرعت دانلودم 220 ...........
هر دو سرویس را تجربه کردم و در دعات قبلی اشتراک گرفتم
در مورد بازکردن صفحات سرعتشون هیچ فرقی نداره و یه صفحه وب را با سرعت یکسان باز میکنه
در واقع برای 512 فقط هزینه بیشتری پرداخت میکنیم و در بازکردن صفحات هیچ توفیری نداره
بنابراین به جای پرداخت هزینه بیشتر برای سرعت بالاتر ، این هزینه را برای گیگا بایت بالاتر پرداخت کنیم بهتره
بنابراین بنابر تجربه خودم تصمیم گرفتم 128 را با گیگا بایت بیشتری خریداری کنم
Last edited by firefox7; 29-05-2010 at 17:23.
حالا اگر بستن گفتن كه ما توي قرار داد طي كرديم اونموقع چي كار كنم؟ اون كه نمي تونن هيچ غلطي بكنن يك چيز مسلمه من يك محكم تر مي خوام كه بهش تكيه كنم
ممنونART1 شاتل ماهی 28 تومن هست با سرعت 128 (که رو یک مگ بسته شده) و حجم 12 گیگ 5شنبه و جمعه ها و روز های دیگه 1 تا 7 شبانه رایگان داره که یکی از دوستان هم که همین سرویس رو داره 5 شنبه و جمعه روی هم تا 15~16 گیگ دانلود میکنه
اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه
سرعته متوسطش حدودا رو چه قدر هست؟ منظورم تو همین ساعات 1 تا 7 صبح
چون اینطوری من این سیستمم 24 ساعته روشنه و داره دانلود میکنه
اگر برق هم یارانش ورداشته بشه که دیگه هیچی!×!
مینیموم سرعتش چه قد هست؟البته تضمینی وجود نداره که حتما سرعت پنج شنبه جمعه هر هفته شاتل بالا باشه
مثلا برای 128 باید طرفای 16 داشته باشه ولی از این قد هم پایین تر میاد؟
برادر سرعته صفحه باز کردن که تقریبا از سرعته 128 به بالا یکی میشهمن از پارس انلاین استفاده میکنم
با 128 سرعت دانلودم 150 کلیو بایت هستش
با 512 سرعت دانلودم 220 ...........
هر دو سرویس را تجربه کردم و در دعات قبلی اشتراک گرفتم
در مورد بازکردن صفحات سرعتشون هیچ فرقی نداره و یه صفحه وب را با سرعت یکسان باز میکنه
در واقع برای 512 فقط هزینه بیشتری پرداخت میکنیم و در بازکردن صفحات هیچ توفیری نداره
بنابراین به جای پرداخت هزینه بیشتر برای سرعت بالاتر ، این هزینه را برای گیگا بایت بالاتر پرداخت کنیم بهتره
بنابراین بنابر تجربه خودم تصمیم گرفتم 128 را با گیگا بایت بیشتری خریداری کنم
چون باید هم از طرفه گیرنده سرعت خوب باشه هم از سرفه سروری که سایت روش هست تا اطلاعات رو بده
تفاوت اینا خوب تو سرعتشون هست دیگه
برای کسانیک ه محدودیت زمانی دارن سرعتشون بالاتر باشه بهتره
آرت 1 از امروز رفته روی 288 !
سرعت هم احتمالا حداکثر 35
یه سر به تایپیک شاتل بزن!
ممنون
اگر اینطوری باشه که خیلی خوبه
سرعته متوسطش حدودا رو چه قدر هست؟ منظورم تو همین ساعات 1 تا 7 صبح
چون اینطوری من این سیستمم 24 ساعته روشنه و داره دانلود میکنه
اگر برق هم یارانش ورداشته بشه که دیگه هیچی!×!
آرت1 اومده روی 288کیلوبیت به وضعیت سابق که 128 واقعی بود برنگشته ولی با پشتیبان که صحبت کردم میگفت احتمالا برمیگرده رو 1مگ مثه قبل !!!! خدا میدونه چی میشه
شاتل فعلا نیای بهتره فعلا صبر کن مشخص شه چه بلایی قراره سر آرت1 بیاد بعد اگه خوب شد کوچ کن به شاتل
اول به من بگو اون شرکت چه مودم هایی رو قبول داره؟
پارس آنلاين
زايكسل ، سيمفوني(كه من مودل اي ام 602 از همين مارك را دارم و مي خوام بفروشم وايرلس بخرم) ، ايسوس
سلام
داستان رایگان بودن از ساعت 1 تا 7 چیه یوزر و پسورد جدید میخواد؟
من دیشب با همون یوزر و پسورد امتحان کردم ولی ازحجم کم کرد
منم یک گیگ شارز کردم دو روز قبل ولی از حسابم کم کرده شارز نشده
سلام.
تازگی ها یه مشکلی واسه من پیش اومده ، وقتی فایل های در حال دانلود رو stop می کنم با هر نرم افزاری مخصوصاً IDM کانکشن رو که نگاه می کنم با حداکثر سرعت هنوز داره به دانلود ادامه می ده ولی فایل ها stop هست و نرم افزار هیچ کاری نمیکنه. حتی کلاً نرم افزار رو می بندم هنوز کانکشن دریافت داره تا موقعی که کانکشن رو disable نکنم این دریافت با نهایت سرعت وجود داره و از B/W اینترنتم کم میکنه.
و بعضی وقت ها هم که IDM مثلا داره به 60 کیلوبایت در ثانیه می گیره کانکشن رو که نگاه می کنی داره با 115 میگیره.
مشکل به نظر شما چیه ؟ احتمال داره مشکل ویندوز 7 باشه؟ یا isp ؟ و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)