بچه ها بجز تخته سياه كتاب ديگه براي ژنتيك لامه ؟
بچه ها بجز تخته سياه كتاب ديگه براي ژنتيك لامه ؟
ژنتیک خیلی سبز نیومد ؟بچه ها بجز تخته سياه كتاب ديگه براي ژنتيك لامه ؟
salam belakhare ye tajrobiam omad injaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doste aziz va bachehaye gole tajrobi man ghablantara ham beheton gofte bodaam ke genetic e takhte siah alieeeeeeee bod ama TA GHABL AZ CHAPE IN SHAHKARE RAMZINE vaghean hich ketabi ro dastesh nist fogholade kamel o por mohtava o ravvvvvvvvvvvvvvvvvooooooooooooon neveshte shode plz berid aval pdf e in ketab o ya khodesho bebinin to ketabforoshy bad entekhab konin
taze alave bar mitoz o mioz o dna o hale masael e ziste 2 hame masaele genetic e jamiatha ro ham dare ba ye raveshe tooooooooooooooooop
baghiye zistasham ke mishe zist 1 o 2 hatman bebin
dr pedram e farhadian mikhamettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttt
age khondi o kaf kardi ham nazar bede ham be baghie moarefi kon ham bego dast marizad farhadian
boro genetic e ramzina ro begir taze mifahmi zist o genetic chyeeeeee
اونایی که ازمون نمیرن میتونن برن تو سایت راه اندیشه کنکور اینترنتی برنامه گذاشته خودش واسه ازمونا سوالم طرح کرده کارنامه هم میده طراحاشام خوبن دیف رضوی دینی شبقره فیزیک استاد عربشاهی و... کلا" فکر کنم خوب باشه یه نگاهی بندازید بدنیست رایگانه دیگه
raheandishe.com
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
اونایی که ازمون نمیرن میتونن برن تو سایت راه اندیشه کنکور اینترنتی برنامه گذاشته خودش واسه ازمونا سوالم طرح کرده کارنامه هم میده طراحاشام خوبن دیف رضوی دینی شبقره فیزیک استاد عربشاهی و... کلا" فکر کنم خوب باشه یه نگاهی بندازید بدنیست رایگانه دیگه
raheandishe.com
سينا جان چرا تو نظر سنجي همگامان نيست؟ كانون فرهنگي اموزش ايهام داره![]()
حالتون چطوره!
نظرتون درباره این کتاب اموزش گسسته انتشارات فار چیه ؟ روی جلدش نوشته اموزش ولی تو مقدمش گفته اموزشی نیست باید از روی یک کتاب دیگه بخونیم بعد بیایم تستهای این کتاب رو بزنیم البته جواب تشریحیش عالیه.درسنامه خلاصه هم داره.
در مراحل پایانی تالیف است![]()
سلام
بچه ها راسته که ترم اول سال سوم نهاییه؟ تو کنکور تاثیر داره؟
من دارمش کتاب خوبیه. مولفاش عطاا.. صادقی (یکی ازمولفان کتاب جبر مبتکران) و احسان موسوی هستند.
اموزش داره بعد تست داره. خیلی کتاب حجیمیه چون جبر و احتمال هم توش هست. باید سوالایی که شماره شون تو پره رو اول بزنی. ولی اولویت من برای گسسته ،گاج سفیده.به نظر من از فار بهتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)