سلام دوستان من چند روزی هست که سیتم جمع کردم ولی در ساکر 2009 هر جند ثانیه یه خط رد میشه
sapphire 4830 1GB
intel Q9400
RAM 4GB cuisual
P5Q
Power 535A Green
سلام دوستان من چند روزی هست که سیتم جمع کردم ولی در ساکر 2009 هر جند ثانیه یه خط رد میشه
sapphire 4830 1GB
intel Q9400
RAM 4GB cuisual
P5Q
Power 535A Green
[quote=MOHSEN KHALILI 9;3147229]فیس نیکبخت واحدی
-*-*-*-*-*
فیس کریم باقری
و اموزش وارد کردن فیس در بازی
آقا شرمنده من تو وارد کردن فیس از طریق کیت سرور مشکل دارم خواهشن کمک کنید
سلام ویبره رو نمیدونم فقط میدونم واسه حرکات تکنیکی باید دکمه زیر سرعتو با آنالوگ سمت چپ بگیری.
ستينگ خود بازي اين امكان رو داره مانيتور من 19 وايد اسكرين هست ميذارم روي 1440 در 900 در مورد اديت فايل هم بايد بگم شما اصلا مجبور به نصب پچ و اين جور چيزها نيستي فروم هاي خارجي زيادي هستند كه اصلاحيه ارائه دادن حتي من يه فايل متني درست كردم چند صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم اسمش لايسنسر بود شما با يه برنامه pes editor يا همون اديت داخل بازي ميتونيد خيلي راحت تغييرات اسامي رو انجام بديد
روي desktop راست كليك كن Propertis بعد display setting تب مانيتور رو انتخاب كن مانيورت رو روي 75 هرتز بذار ديگه اون خط نمياد
یه سوا داشتم من یک فصل رو در be a legend تموم کردم هم لیگ قهرمانان رو با تیم بتیس بردم هم جام حذفی هم لالیگا رو و هم آقای گل شدم و هم در پاس گل اول شدم میانگین نمراتم هم بالای 7.5 هست ولی بعد از تموم شدن فصل هیچ تیم مطرحی مثل بارسا و رئال ازم دعوت نکرده ؟؟؟؟؟
کسی خبر نداره kitserver واسه استادیوم که بشه تعداد زیاد استادیوم وارد کرد نمیاد؟
ممنون كه پاسخ داديد.
من اون قسمت رو توي ستينگ پيدا نكردم لطف ميكنيد يه مقدار دقيق تر توضيح بديد آخرين رزولوشن توي ليست من 1024*720 16:9 هست كه من روي بالائيش يعني 1024*728 4:3 گذاشتم...
در رابطه با فايل هم احتمالا منظور من رو اشتباه فهميديد منظور من اين بود يك PES2009_EDIT01.bin كه مربوط به هيچ پچي نباشه كه با لود كردن اون ترانسفرينگ انجام شده باشه مثلا بكام و شوچنكو توي ميلان باشن و از اين قبيل من هر PES2009_EDIT01.bin كه از گوگل پيدا كردم وقتي ريختم اول بازي ارور ميداد و موقع لود توي قسمت اديت بازي هم همينطور...
ممنون اگر فايل PES2009_EDIT01.bin داشتيد يه جا آپلود كنيد تا مني كه دايال آپ دارم بتونم استفاده كنم.
آقا لطفا یک اپشن فایل جدید که مربوط به هیچ پچی هم نباشه و جدید باشه معرفی کنید
سلام به همه دوستان .من يه سوال دارم چطوري ميشه در زمان تك به تك با مهاجم حريف از جلو آمدن دروازه بان خودداري كرد؟
وای که خداییش فوتبال خنده ی!!
عجب هوش مصنوعی ای داره من که کلا نصف بازی رو تو آفسایدم!!
گزارشگره هم معلوم نیست چی میگه واسه خودش!!!
صحنه ی آهسته ام که از ده قرن پیش نشون میده من گل زدم نشون میده که از وسط زمین توپ دو بار پاس داده شد بعدش سانتر شد و بعدش اون وسط یکی پاس داد سپس گل زد !!!!!!!!!
خیلی جالبه این دروازه بانا هم که خیلی راحت گل میخورن!!!
بازی بسیار آسونه!!!!!
و من تو هر بازی 2 تا قرمز رو حتمی میگیرم!!!
خیلی بدجور خطا میگیره یک خطای معمولی رو قرمز میده!!!!!!!!
میزنه توی پای یارو زرد!!!!!!
از کنار یارو رد میشی یک کخ میریزی پنالتی!!!!!!!!!
واقعا جالبه و خنده دار!!!
پنالتی که یا بیرون میره یا گل میشه امکان گرفتنش 2 درصده!!!!!!
تابحال ده بار زدم به طرف دروازه بانه همش گل شده ( توی پنالتی )
دریبلینگم که خود به خود میزنه برای خودش من دارم جهت ها رو تکون میدم ایشون دریبلینگ میزنه!!!
هنوزم هست عجب توری داره به به کلا من یک بازی توی تمرینی کنار تورش بود توره هیچ تکونی نمیخوره انگار نه انگار که بادی هست!!!
کناره ای زمینم که هیچ کس نیست نه توپ جمع کنی نه فیلم برداره و.....
گزارشگره بسیار خشک و بی احساس گزارشگری میکنه یعنی وقتی گل میزنم همینطوری برای خودشون دارن صحبت میکنن!!!
مثل اینکه مشکلات هم زیاد هست که براش پچم بیرون دادن!!!
اونم 3 تا!!!!!!!!!!
برای یک فوتبال بسیار زیاده!!
صد رحمت به gta !!!!!
در آخر هم بسیار بازیه مسخره ای بود ولی خداییش سبک سانتر کردن و ...... خوب بود.
و در آخر از همه که فقط فیفا و ea .
دروازبانا خیلی گیجن ! تو تک به تکا بیاریشون جلو فقط مستقیم حرکت میکنن ! یارو از چپ و راست بیاد تمومه دیگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)