تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 940 اولاول ... 151551601641647648649650651652653654655661701751 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من چند روزی هست که سیتم جمع کردم ولی در ساکر 2009 هر جند ثانیه یه خط رد میشه
    sapphire 4830 1GB
    intel Q9400
    RAM 4GB cuisual
    P5Q
    Power 535A Green

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

[quote=MOHSEN KHALILI 9;3147229]فیس نیکبخت واحدی

-*-*-*-*-*

فیس کریم باقری

و اموزش وارد کردن فیس در بازی

آقا شرمنده من تو وارد کردن فیس از طریق کیت سرور مشکل دارم خواهشن کمک کنید

سلام ویبره رو نمیدونم فقط میدونم واسه حرکات تکنیکی باید دکمه زیر سرعتو با آنالوگ سمت چپ بگیری.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا ستينگي هست كه بشه رزولوشن رو مثل 2008 درست كرد؟
    يادمه يه فيكس رزولوشن بود كه مثلا مانيتور من كه 17 هست رو با آخرين رزو درست ميكرد...

راستي از بين اين همه پرو بازي كه اينجا هست هيچكي adsl نداره يه اديت فايلي كه بدون نياز به پچ باشه لطف كنه بزاره تا ترانسفرينگ انجام شده باشه...؟
    ستينگ خود بازي اين امكان رو داره مانيتور من 19 وايد اسكرين هست ميذارم روي 1440 در 900 در مورد اديت فايل هم بايد بگم شما اصلا مجبور به نصب پچ و اين جور چيزها نيستي فروم هاي خارجي زيادي هستند كه اصلاحيه ارائه دادن حتي من يه فايل متني درست كردم چند صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم اسمش لايسنسر بود شما با يه برنامه pes editor يا همون اديت داخل بازي ميتونيد خيلي راحت تغييرات اسامي رو انجام بديد

سلام دوستان من چند روزی هست که سیتم جمع کردم ولی در ساکر 2009 هر جند ثانیه یه خط رد میشه
    sapphire 4830 1GB
    intel Q9400
    RAM 4GB cuisual
    P5Q
    Power 535A Green
    روي desktop راست كليك كن Propertis بعد display setting تب مانيتور رو انتخاب كن مانيورت رو روي 75 هرتز بذار ديگه اون خط نمياد

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سوا داشتم من یک فصل رو در be a legend تموم کردم هم لیگ قهرمانان رو با تیم بتیس بردم هم جام حذفی هم لالیگا رو و هم آقای گل شدم و هم در پاس گل اول شدم میانگین نمراتم هم بالای 7.5 هست ولی بعد از تموم شدن فصل هیچ تیم مطرحی مثل بارسا و رئال ازم دعوت نکرده ؟؟؟؟؟

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

کسی خبر نداره kitserver واسه استادیوم که بشه تعداد زیاد استادیوم وارد کرد نمیاد؟

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ستينگ خود بازي اين امكان رو داره مانيتور من 19 وايد اسكرين هست ميذارم روي 1440 در 900 در مورد اديت فايل هم بايد بگم شما اصلا مجبور به نصب پچ و اين جور چيزها نيستي فروم هاي خارجي زيادي هستند كه اصلاحيه ارائه دادن حتي من يه فايل متني درست كردم چند صفحه پيش هم لينكش رو گذاشتم اسمش لايسنسر بود شما با يه برنامه pes editor يا همون اديت داخل بازي ميتونيد خيلي راحت تغييرات اسامي رو انجام بديد

روي desktop راست كليك كن Propertis بعد display setting تب مانيتور رو انتخاب كن مانيورت رو روي 75 هرتز بذار ديگه اون خط نمياد
    ممنون كه پاسخ داديد.
    من اون قسمت رو توي ستينگ پيدا نكردم لطف ميكنيد يه مقدار دقيق تر توضيح بديد آخرين رزولوشن توي ليست من 1024*720 16:9 هست كه من روي بالائيش يعني 1024*728 4:3 گذاشتم...

در رابطه با فايل هم احتمالا منظور من رو اشتباه فهميديد منظور من اين بود يك PES2009_EDIT01.bin كه مربوط به هيچ پچي نباشه كه با لود كردن اون ترانسفرينگ انجام شده باشه مثلا بكام و شوچنكو توي ميلان باشن و از اين قبيل من هر PES2009_EDIT01.bin كه از گوگل پيدا كردم وقتي ريختم اول بازي ارور ميداد و موقع لود توي قسمت اديت بازي هم همينطور...

ممنون اگر فايل PES2009_EDIT01.bin داشتيد يه جا آپلود كنيد تا مني كه دايال آپ دارم بتونم استفاده كنم.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا لطفا یک اپشن فایل جدید که مربوط به هیچ پچی هم نباشه و جدید باشه معرفی کنید

در آغاز فعالیت unreal_s2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان .من يه سوال دارم چطوري ميشه در زمان تك به تك با مهاجم حريف از جلو آمدن دروازه بان خودداري كرد؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

وای که خداییش فوتبال خنده ی!!
    عجب هوش مصنوعی ای داره من که کلا نصف بازی رو تو آفسایدم!!
    گزارشگره هم معلوم نیست چی میگه واسه خودش!!!
    صحنه ی آهسته ام که از ده قرن پیش نشون میده من گل زدم نشون میده که از وسط زمین توپ دو بار پاس داده شد بعدش سانتر شد و بعدش اون وسط یکی پاس داد سپس گل زد !!!!!!!!!
    خیلی جالبه این دروازه بانا هم که خیلی راحت گل میخورن!!!
    بازی بسیار آسونه!!!!!
    و من تو هر بازی 2 تا قرمز رو حتمی میگیرم!!!
    خیلی بدجور خطا میگیره یک خطای معمولی رو قرمز میده!!!!!!!!
    میزنه توی پای یارو زرد!!!!!!
    از کنار یارو رد میشی یک کخ میریزی پنالتی!!!!!!!!!
    واقعا جالبه و خنده دار!!!
    پنالتی که یا بیرون میره یا گل میشه امکان گرفتنش 2 درصده!!!!!!
    تابحال ده بار زدم به طرف دروازه بانه همش گل شده ( توی پنالتی )
    دریبلینگم که خود به خود میزنه برای خودش من دارم جهت ها رو تکون میدم ایشون دریبلینگ میزنه!!!
    هنوزم هست عجب توری داره به به کلا من یک بازی توی تمرینی کنار تورش بود توره هیچ تکونی نمیخوره انگار نه انگار که بادی هست!!!
    کناره ای زمینم که هیچ کس نیست نه توپ جمع کنی نه فیلم برداره و.....
    گزارشگره بسیار خشک و بی احساس گزارشگری میکنه یعنی وقتی گل میزنم همینطوری برای خودشون دارن صحبت میکنن!!!
    مثل اینکه مشکلات هم زیاد هست که براش پچم بیرون دادن!!!
    اونم 3 تا!!!!!!!!!!
    برای یک فوتبال بسیار زیاده!!
    صد رحمت به gta !!!!!
    در آخر هم بسیار بازیه مسخره ای بود ولی خداییش سبک سانتر کردن و ...... خوب بود.
    و در آخر از همه که فقط فیفا و ea .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروازبانا خیلی گیجن ! تو تک به تکا بیاریشون جلو فقط مستقیم حرکت میکنن ! یارو از چپ و راست بیاد تمومه دیگه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •