رشته انتخابی رو نمیشه عوض کرد
از 16 دی شروع و تا 9 بهمن ادامه داره
یعنی تعهدنامه رو باید ببری محضر و ثبت کنی با امضای ضامن معتبر که همین یه تعهدنامه واسه کل ترمهایی که میخوای وام بگیری کافیه
.
رشته انتخابی رو نمیشه عوض کرد
از 16 دی شروع و تا 9 بهمن ادامه داره
یعنی تعهدنامه رو باید ببری محضر و ثبت کنی با امضای ضامن معتبر که همین یه تعهدنامه واسه کل ترمهایی که میخوای وام بگیری کافیه
.
ممنون ولی برنامه شو ندارید ؟
من قبلن داشتم ولی گم کردم
بله
بفرمایید ::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می شه در رشته ای در دانشگاه استان همجواری که زندگی می کنی امتحان فراگیر بدی و در صورت قبولی رشته رو بخوانی ؟
دوستان اگه ترم اول درسی رو قبول نشی باز باید ترم بعد همون درس رو برداری؟
بعد نمره قبولی بالای 12 هست یا معدل قبولی؟؟
بله
مشکلش چیه؟
بله باید برداری
در مقطع کارشناسی نمره قبولی 10 و معدل قبولی 12
در مقطع ارشد نمره قبولی 12 و معدل قبولی 14
.
دوستان درس هایی که پیش نیاز ، هم نیاز هستند ... مثل فیزیک و آزمایشگار فیزیک ... اگه مثلا ترم 1 فیزیک رو بگیری . بعد ترم 2 ازمایشگاه رو نگیری بندازی ترم سه ... مشکلی پیش میاد ؟ ... رعایت قوانین میشه ؟ ... یه ترم بینشون فاصله افتاد ...
سلام
نه مشكلي پيش نمياد...
من خودم اول هر دو فيزيك 1 و2 رو پاس كردم بعدش از مايشگاه هاشون رو برداشتم...
ولي بهتره به چارتتون نگاه كنيد و ببينيد ازمايشگاه براي درسهاي ديگه پيش نياز نباشه.
سلام
امروز متوجه شدم که دفترچه مرحله 12 کارشناسی ارشد تغییراتی داشته .
تو دفترچه برای بهمن 91 ومهر 92 پذیرش کرده که قبلا فقط برای یک مرحله ثبت نام میکردن. متاسفانه من به دلیل خدمت سربازی نمیتونستم بهمن ثبت نام کنم و از اونجا که برای مهر 92 ثبت نامش الان بوده ازاونم مثل اینکه جاموندم.
خبری نیست برای مهر 92 یک بار دیگه ثبت نام داشته باشن؟
شرایط تغییر رشته چی هستش ؟
من در دانشگاهم می خوام از یه رشته به یه رشته دیگه که هر دو در یک گروه و دریک دانشگاه هستش می خوام تغییر رشته بدم . ایا اگر شرایطش را براورده کنم موافقت می کنند یا اینکه می دانن بازی در بیارن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)