تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 651 از 691 اولاول ... 151551601641647648649650651652653654655661 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

یعنی من دوتا خونه میخوام داشته باشم. توی real state قسمت سومی نوشته vacation homes که معنی داشتن یک محلی یا خونه ای برای تعطیلات هست! چطوری میتونم یکی از اونا رو بخرم؟ درواقع یه زمین خصوصی غیر از زمین خونه سیمم.
    من تا حالا ندیدم بشه دو تا خونه خرید!
    خونه ی تعطیلات باید تویه کشور دیگه باشه مگه نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من انقد سیمز بازی کردم ازش خسته شدم دیگه.کلی گشتم ولی کرک پیدا نکردم

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من تا حالا ندیدم بشه دو تا خونه خرید!
    خونه ی تعطیلات باید تویه کشور دیگه باشه مگه نه؟
    نمیدونم! یعنی نمیشه یک زمین خصوصی خرید که تبدیلش کرد به باغ یا استخر یا هر چیزه دیگه؟ یه زمین دیگه میخوام که فقط ماله خودم باشه و کسی هم واردش نشه.

داره خودمونی میشه soltan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه من الان نسخه اصلی سیمزم 1.42.130 هستش! میخوام چندتا پک دانلود کنم که گفتن باید حداقل آپدیت 1.50 رو داشته باشین برای نصبش،میخواستم ببینم آپدیتی هست که کلی(مثلا از 1.30 به بالا یکدفعه به 1.50 ) ورژن بازی رو ارتقا بده یا نه؟ اگه نه ممنون میشم اگه کسی بتونه آپدیتهای تک تک رو برام بذاره...پیشاپیش ممنون.

داره خودمونی میشه soltan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نمیدونم! یعنی نمیشه یک زمین خصوصی خرید که تبدیلش کرد به باغ یا استخر یا هر چیزه دیگه؟ یه زمین دیگه میخوام که فقط ماله خودم باشه و کسی هم واردش نشه.
    شما میتونین توی پک Late Night یکی از این کلاب ها یا هر ساختمونی خواستین بخرین! یا حتی آپارتمان خودتونو! بعدش با یک کد تقلب که میزنین میتونی ویرایش کنین توش عین خونه خودتون(چون در حالت پیش فرض روی ساختمونای شهر نمیتونین کاری انجام بدین)

6. این کاربر از soltan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

سلام دوستان،من کل عمرم رو سیمز بازی کردم.از 1 تا 3 اکثر کالکشن ها رو هم داشتم.ولی این سیمز 3 رو کالکشنش رو از همین پی سی ورد چند سال پیش خریدم که بعضی پک ها رو موفق به نصب نشدم و چون فاصله خریدم تا نصب کردنم زیاد بود زیاد نتونستم از پشتیبانی کمک بگیرم.اگه جایی رو میشناسید که کالکشن جدید با پکهای جدید و قدیمی رو بفروشه یا کسی بین خودتون میفروشه خریدارم.تو سیمز 3 اکثر رمز و رموز بازی رو میدونم سوال دارین بپرسین
    به اون دوستمون پیشنهاد میکنم بی خیال
    sims medieval شه چون خیلی مزخرفه! کلا یک روز هم حوصله ش رو نداشتم ریختمش دور آچغال بودااااا!!!!

8. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

14 سوال

سلام کسی هست که اینجا سیمز3 نسخه اندروید رو داشته باشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام من یه سری فایل که واسه آپدیت کردن بود دانلود و نصب کردم سیمزم آپدیت نشد که هیچ زبان بازی هم عوض شد نمیدونم اسپانیاییه یا هرچی حالا آپدیت نخاستم ولی کسی می دونه چطوری زبان بازیمو به انگلیسی برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلیم تو بازیم پیش رفته بودم نمیخوام دوباره نصبش کنم که همه چی بپره..

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام من یه سری فایل که واسه آپدیت کردن بود دانلود و نصب کردم سیمزم آپدیت نشد که هیچ زبان بازی هم عوض شد نمیدونم اسپانیاییه یا هرچی حالا آپدیت نخاستم ولی کسی می دونه چطوری زبان بازیمو به انگلیسی برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلیم تو بازیم پیش رفته بودم نمیخوام دوباره نصبش کنم که همه چی بپره..
    زبان رو كمكي ازم بر نمياد ولي ميتوني بازيت رو پاك كني منتها موقع پاك كردن يه جا ازت سوال ميكنه كه كامل پاك كنم يا يه همچين چيزي يا سيو ها رو پاك كنم اونجا اگه بگي پاك نكن سيو هات رو پاك نمي كنه
    يه سر برو تو اد ريمو پروگرم شايد اونجا اون آپديتي كه نصب كردي برنامه آن اينستال ش باشه

12. این کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

زبان رو كمكي ازم بر نمياد ولي ميتوني بازيت رو پاك كني منتها موقع پاك كردن يه جا ازت سوال ميكنه كه كامل پاك كنم يا يه همچين چيزي يا سيو ها رو پاك كنم اونجا اگه بگي پاك نكن سيو هات رو پاك نمي كنه
    يه سر برو تو اد ريمو پروگرم شايد اونجا اون آپديتي كه نصب كردي برنامه آن اينستال ش باشه
    سلام مرسی باشه امتحانش می کنم امیدوارم عمل کنهولی به هرحال اعصابمو خورد کرد(شکلک عصبانی نداره چرا؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •