ببخشید ولی همراه اینترنت سیکوریتی آنتی ویروس هم هست
ببخشید ولی همراه اینترنت سیکوریتی آنتی ویروس هم هست
تصوير شماره 1 كه گوياي چيز خاصي نيست.
تصوير شماره 2 :تنظيم مربوط به پوشه محتوي فايلهاي آپديت است كه درست انجام شده.
تصوير3:شما فايلهاي آپديت اينترنت سكيوريتي كاسپر را از كجا دانلود كرده ايد؟لينك دقيق را بفرماييد.چرا كه فايلهاي آپديت آنتي ويروس و اينترنت سكوريتي كاسپر براي يكديگر قابل استفاده نيستند.
تصوير4: لطفا تيك Use Proxy و همينطور تيك گزينه آخر يعني Bypass را برداشته و كليه پنجره ها را Apply و Ok كنيد.
سلام
من بالاخره تونستم اپدیت کنم
من این آپدیت رو از سایت تبیان گرفتم دیتابیس هم مربوط به 12/5/2010(mm-dd-yy)
کلام مشکل حل شد
اما امروز داشتم به طور معمولی با ذغال آپ کاسپر رو از سایت اصلیش آپدیت میکردم تقریبا کل حجم فایلش 10-11 مگ بود
وسط آپدیت یهو قطع شد اون 4 مگی که به خاطرش 35 دقیقه الاف شدم هم پرید!
میخوام بدونم راهی نیست مثلا این فایل آپدیت رو به طور دستی با منیجر دان کنیم؟که اگر قطع شد بتونیم ادامه بدیم
چرا در نسخه 10 حجم فایل ها اینقدر زیاده؟( دیتابی فعلی مال 38 روز پیشه!)
در آخر راهی برای افزایش سرعت دان نیست؟
ببخشید زیاد شد
در پنجره فعال سازی روی گزینه Activate New License کلیک و بعد گزینه Activate trial License را انتخاب نمائید و Next.
بعد پیغام خطایی ظاهر می شود روی OK کلیک نمائید و در پنجره زیر آن رو Browse برای دادن کلیدهای اقدام فرمائید.
روش های دیگه هم هست که به پست اول همین تاپیک مراجعه نمائید.
بستگی داره که اون 40% مربوط به یک فایل بوده باشه که 40% دانلود شده یا چندین فایل.
معمولا از ادامه دانلود میکنه.
راهش که همون دانلود از سایت ها و آپدیت افلاین هست.
همچین هم زیاد نیست. شما از کدوم ورژن استفاده می کنید؟ مطمئن اید که فقط دیتابیس را آپدیت میکنه و خود نرم افزار رو آپدیت نمیکنه؟
استفاده از اینترنت پر سرعت.![]()
من از ورژن 10 استفاده میکنم
یعنی برای یک 38 روز 10 مگ کمه؟
آنتی ویروس های دیگه نهایت 6 مگ هستند!
راستی چه طوری فقط خود دیتابیس رو آپدیت کنم؟
من 1 سالی میشه از اینترنت سکریتی 8 استفاده میکنم مشکلی نداشتم منتها 3 روزی هست که اخطار اپدیت دیتابیس میده
هر کاری میکنم کامل اپدیت نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
بگید که چه اخطاری میده یا اینکه تصویر اخطار رو قرار بدید.
databases are out of date
سلام دوست عزیز من ویندوز 7 دارم و میخوام انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کنم که با این پیغام پایین در زمان نصب مواجه میشم
در صورتی که من فقط 1 بار این انتی ویروس رو روش کلیک کردم و بدون اینکه نصبش کنم همون اول کنسلش کردم و حالا گیر داده که باید پاکش نی اخه تو کامپیوتر من چیزی نیست به این نام
کلی سرچ کردم هیچی پیدا نکردم
میشه منو راهنمایی کنید
اینم برا زمانی هست که دکمه remove رو میزنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)