هر وقت قطع شدی برو تو سایت با نام و رمز کاربریت فکر کنم خودش راهنمایی می کنه چیکار کنی دوست عزیز
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
من هیچ پیشنهادی ندارم چون هر چی بگم سریع یه انگ بهم می چسبونن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
هر وقت قطع شدی برو تو سایت با نام و رمز کاربریت فکر کنم خودش راهنمایی می کنه چیکار کنی دوست عزیز
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
من هیچ پیشنهادی ندارم چون هر چی بگم سریع یه انگ بهم می چسبونن![]()
قطع شدم چه جوری تو سایت برم بعد از دیسکانکت مگید ..؟ یعنی تو سایت خود پارس آن لاین..........؟هر وقت قطع شدی برو تو سایت با نام و رمز کاربریت فکر کنم خودش راهنمایی می کنه چیکار کنی دوست عزیز
اينو با شما نبودقطع شدم چه جوری تو سایت برم بعد از دیسکانکت مگید ..؟ یعنی تو سایت خود پارس آن لاین..........؟
نظر شخصي من اينه :
شاتل = پينگ خوب ، سرعت دانلود كم ، قعطي نداره ، پشتيباني 24 ساعته ، سرعت شب با سرعت و پينگ روز يكي هست
انديشه = پينگ بد ، سرعت دانلود بالا ، قعطي هاش بستگي به منطقه ات داره ( من خودم زياد دي سي نميشدم اما خيلي پيش ميومد كه ديگه رسيو نميكرد و من دي سي ميكردم و دوباره كانكت ميشدم) ، پشتيباني هم 24 ساعته ، سرعت شب كم و پينگ داغون
اگه downloader man هستي برو انديشه ، اگه كيفيت ميخواي برو شاتل ، فعلا خوبه
اگه کم کردن2 تا عدد از هم و تقسیمش بر یک عدد برای شما محاسبات پیچیدست که در حد انیشتینه دیگه مشکل خودتونه.
در مورد فرمایشاتتون راجع به چیز پی ان و این حرفها چیزی نگفتم چون نه قابل اثبات و نه قابل رد. ولی هر کی خودش میتونه حدس بزنه که گوینده داره براشون داستان هزار و یک شب میگه یا توضیح یک اتفاق.
ولی چیزی که شما فراموش کردید اینه که اولا لزوما چیز پی ان سرعت رو پایین نمیاره. پس گردن اون نندازید
دوما اگه شما از hotfile دانلود میکنید با IDM یعنی اکانت premium دارید
اگه اکانت premium دارید چرا دانلودتون همزمان نیست؟ که بتونید از تمام سرعت چیز پی انتون استفاده کنید؟
نکنه بلد نیستید؟ یا اینکه اصلا داستان hotfile نبود!
قبلا هم گفتم من نمیخوام به پستهای کل کل جواب بدم . متاسفانه این تاپیک کم کم داره توسط شما تبدیل میشه به اسپم خونه .
این هم پست یک دوست دیگه که شاید به سهم خودش بتونه اون اعدادی که باعث خنده شما شد رو توضیح بده.
اگه حرفی دارید که ارزش نوشته شدن و خونده شدن داشته باشه ما در خدمت شما هستیم و گرنه توصیه هاتون برای سفر و تفریح و رفتن به اعماق زمین خارج از حوصله ماهاست.
دوستان
از قیمت های جدید اندیشه خبری نیست؟
مطمئنید قراره تغییر کنه؟
امروز که تغییر نکرد .
شاید هفته دیگه شاید ماه دیگه وشاید سال دیگه تغییر کنه.............
با تشکر.
هادی
نكته جلب اينه كه اگه 20 مگا بخواي دانلود كني ؛ ديگه عملا كاري نمي توني انجام بدي..!
تف به اندیشه آخه هر روز قطعی
دانلود دیشب 180 مگ !!!!!
من هم پرسیدم و گفتند از این هفته این اتفاق میوفته البته نگفت دقیقا یکشنبه
اندیشه خط 4 دانلود دیشب 700 مگ!!واقعا که نمیدونم این اندیشه چه خصومتی با خط 4داره 3 روزه پینک زده بالا دیشب هم سرعت رو 50 قفل شده بود(البته تا ساعت 3 بعدش پایین تر اومد وگرنه بیشتر دانلود میشد)
پشتیبانی که جواب نداد،آقای Mailer هم که یه خواهش ازتون کردم سوال کنید چرا سرعت روزانه زیاد کم نشده ولی پینک روزانه خراب شده نکردید
تاپیک داره به قهقرا میره دوستان خط های دیگه اندیشه و شاتل و پارس آمار خطتتون رو اینجا بگین !خدایی الان همه خط 4 اندیشه رو آمارشو دارن از من هم سرعت هم پینک و.. الان یکی بخواد تو یه مرکز مخابراتی سرویس بگیره بخواد این تاپیکو بخونه فقط کل کل میبینه ولی اگه همه هر چندر وز یکبار آمار بدن کاملا حساب دسته همه میاد که سرویس کدوم شرکت تو کدوم مرکز بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)