تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 651 از 1219 اولاول ... 1515516016416476486496506516526536546556617017511151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,501 به 6,510 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

به به مورتال کامبت پلی استیشن سه توش کریتوس نیست ، یعنی هستا ولی برای اکتیو کردنش باید وصل شید به PSN شماره تو پک بازی رو وارد کنید تا به شخصیت ها اضافه شه ، اینم باید اوریجینال بخریم !
    آره سعید جان نیما دیگه اصلا بازی اوریج نمیاره،من خودم همرو از نیما میگرفتم
    الان بیشتر بازیها رو تماشا داره،همون مغازه که بقل پاساژ لباف هستش......
    البته جاوید هم اگه سفارش بدی برات میاره....

((اگه تبلیغ شد ببخشید،برای اطلاع رسانی به بچه های اوریج بازه))

یا حق
    محمد جان مغازه جاوید تو پاساژ لباف رو می گید دیگه ! نمی دونستم بازی هم می آره ...

2. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

میلاد جون یکی از رفقا یه برنامه نوشته برای PS3 که دسته ی اصل از غیر اصل رو تشخیص میده البته تو آپدیت هایی هم که همیشه میاد یکسری از دسته های فرعی رو از رده خارج میکنه و دیگه کنسول نمیتونه با اونها Connect بشه.
    توی بازیسنتر یک روش بود که از ظاهر میشد فهمید ولی عکس هاش پاک شده بود.

شما کدوم رو پیشنهاد میکنید که بگیرم :
    PS3 320 GB Move Bundle sport champion که همون بازی sport champion توش هست ==> 580 تومن
    یا
    PS3 320 GB +Move که میشه 540 تومن

4. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از کجا می‌شه فرمور ۳.۵۵ پیدا کرد همه لینکا پاکشدن

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

از کجا می‌شه فرمور ۳.۵۵ پیدا کرد همه لینکا پاکشدن
    توی این سایت بگردید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حامد جان کاری نداره که.........
    شما اول همونطور که سعید گفت تم رو توی فلش کپی....
    یعنی اینطوری:PS3>THEME
    حتما باید با حروف بزرگ بنویسی و حتما باید همین جا کپی کنی تا دستگاه تم ها رو شناسایی کنه........
    تو مرحله بعد برو تو اون قسمت که تمدستگاه رو انتخاب میکنی و Instal رو بزن،تا تم هایی که روی فلشت هست رو برات بیاره........
    آقا دمت گرم خیل گلی. اصلا واقا گلی. اشتباه من این بو که با حروف بزرگ نمی نوشتم . حالا که بزرگ نوشته رم رو شناخت .

پسر مگه من جوابتو ندادم صفحه ی قبل ؟!

تم هارو باید توی آدرسی که خودت درست میکنی توی Flashram ات بریزی به این صورت که تو Root memory یک فایل به نام PS3 (با حروف بزرگ) درست میکنی

بعد داخل اون دوباره یک فولدر به نام THEME (با حروف بزرگ) درست میکنی و تم هارو داخل اون میریزی .

بعد Flash رو دستگاه وصل میکنی و بعد از داخل منوی Setting وارد Theme و اونجا تم ریخته شده در Flash رو نصب میکنی وبعدش هم انتخابش میکنی و تمام.

حالا باز نیم ساعت دیگه بیا بگو آقا هیچ کس جواب مارو نمیده
    سعید جان من نوکرتم . آقا من حروف کوچیک می نوشتم نمی خوند .
    دمتم گرم . آقا شما اصلا خیلی آقایی .نه سعید جان شما جواب منو دادی دمتم گرم فقط من بی توجهی کردم و با حروف کوچیک نوشتم.

خیلیم آقایی . اصلا خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی گلی ...........

9. 3 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست پاک شد............

ولی من بی ادبانه صحبت نکردم،شما هم اگه میخوای تذکر بدی،یا باید تو پروفایل طرف بگی یا درست صحبت کنی.......

در ضمن اینم بگم که بدبختانه همین الان هم بازی اوریجینال کم پیدا میشه،و بنده غصه چیزی رو میخورم که اتفاق افتاده........

یا حق
    داداش من اگه از بی مشکل بودن پستت اطمینان داشتی پاکش نمی کردی. من نگفتم بی ادبانه بود. ولی مودبانه هم نبود. میدونی کلا یک لحظه حس کردم ازین مرفهین بی درد هستن همه رو از بالا نگاه می کنند ، حس کردم با این دید پست دادی و نه تنها من ، هیچکس از این دید خوشش نمیاد. حتی شما دوست عزیز.

بنده هم حتی یک کلمه توهین، بی ادبی و ... نکردم بهت عزیز. من اینجا نه مدیر هستم که بخوام تذکر بدم نه به من ربطی داره شما به دیگران چی می گی. حرفی که شما زدی منم شامل شد و من به واسطه اون عکس العمل نشون دادم.
    و یک سوالی ذهن منو مشغول کرد: شما چرا بازی اصل میخری؟ پول اضافی داری؟

2 حالت داره: یا میخوای PSN بتونی بازی کنی
    یا copy right رو میخوای رعایت کنی.

دومیش که عمراً اینجور باشه چون همین الان آدم یک سر به کامپیوترت بزنه N! تا برنامه کرک شده روش نصب هست.

اما اگه اولی هست دلیلش به من بگو اگه سونی PSN رو واسه jailbreaker ها نمی بست باز هم میومدی بازی اصل بگیری؟

اگه اره خب غیر منطقی به نظر میاد. اگه نه پس خود شما هم جزو همون ادم هایی هستی که به قول خودت PSN رو مثل PS3 به گند کشیدن ( پوزش از دوستان - فقط نقل قول بود )

Update: در ضمن شرکت احمق و ابلهی مثل سونی حقش هست ادم باهاش ور بره. مایکروسافت و Apple در این ضمینه ابهتشون رو نشون دادن.
    Last edited by sony_W810i; 09-04-2011 at 12:21.

11. 4 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

به به مورتال کامبت پلی استیشن سه توش کریتوس نیست ، یعنی هستا ولی برای اکتیو کردنش باید وصل شید به PSN شماره تو پک بازی رو وارد کنید تا به شخصیت ها اضافه شه ، اینم باید اوریجینال بخریم !

محمد جان مغازه جاوید تو پاساژ لباف رو می گید دیگه ! نمی دونستم بازی هم می آره ...
    نه جاوید جان توی پاساژ نیست،حدود دو سه تا مغازه بعد پاساژه،وقتی از اون تونل مترو در میای درست روبه روته........

تو قسمت کنسول ها هم 2 نفرن،میلاد و پویا.........
    هر چی بخوای برات پیدا،ولی یه خورده بالاتر حساب میکنه ولی ارزششو داره...

یا حق

13. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

داداش من اگه از بی مشکل بودن پستت اطمینان داشتی پاکش نمی کردی. من نگفتم بی ادبانه بود. ولی مودبانه هم نبود. میدونی کلا یک لحظه حس کردم ازین مرفهین بی درد هستن همه رو از بالا نگاه می کنند ، حس کردم با این دید پست دادی و نه تنها من ، هیچکس از این دید خوشش نمیاد. حتی شما دوست عزیز.

بنده هم حتی یک کلمه توهین، بی ادبی و ... نکردم بهت عزیز. من اینجا نه مدیر هستم که بخوام تذکر بدم نه به من ربطی داره شما به دیگران چی می گی. حرفی که شما زدی منم شامل شد و من به واسطه اون عکس العمل نشون دادم.
    و یک سوالی ذهن منو مشغول کرد: شما چرا بازی اصل میخری؟ پول اضافی داری؟

2 حالت داره: یا میخوای PSN بتونی بازی کنی
    یا copy right رو میخوای رعایت کنی.

دومیش که عمراً اینجور باشه چون همین الان آدم یک سر به کامپیوترت بزنه N! تا برنامه کرک شده روش نصب هست.

اما اگه اولی هست دلیلش به من بگو اگه سونی PSN رو واسه jailbreaker ها نمی بست باز هم میومدی بازی اصل بگیری؟

اگه اره خب غیر منطقی به نظر میاد. اگه نه پس خود شما هم جزو همون ادم هایی هستی که به قول خودت PSN رو مثل PS3 به گند کشیدن ( پوزش از دوستان - فقط نقل قول بود )

Update: در ضمن شرکت احمق و ابلهی مثل سونی حقش هست ادم باهاش ور بره. مایکروسافت و Apple در این ضمینه ابهتشون رو نشون دادن.

خوب منم که قبول کردم پستم بد بود و پاکش کردم دیگه....دست شما هم درد نکنه که حتی یک کلمه توهین، بی ادبی و ... نکردی،ولی تو محیطی اجتماعی مثل فروم همه حق اعتراض و تذکر رو دارن...

در مورد سوالت:نه دادا اونقدر هم فکر میکنی ما پول دار نیستیم،بچه جنوب شهر هم هستیم((شهر ری))،ولی خوب درآمد خودم خوبه((توجه کنم خودم،نه بابام))
    خوب بیشتر برای PSN هستش در مورد کپی رایت هم سعی میکنم در بیشتر موارد رعایت کنم،چون خودم برنامه نویسم و دوست ندارم کسی اینکارو با کارای من بکنه.......
    اگه سونی،PSN رو کاملا آزاد میکرد،مطمئنم که باز هم بازی اوریج میخریدم...
    ولی کلا از ه.ک کردن دستگاه خوشم نمیاد،به جز X360 هیچ کدوم از کنسولامو ه.ک نکردم،البته PSP رو هم فقط برای این خریدم که ه.کش کنم تا یاد بگیرم..........

در مورد آپدیتت هم لطف کن یه کم بیشتر توضیح بده،چیزی نگرفتم ازش....

مخلص شما،یاحق
    Last edited by Alex Fera; 09-04-2011 at 12:40.

15. 4 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Iris Manager v 1.2 هم Release شد. یعنی عاشقشم. کلاً Multiman و Gaia و ... گذاشتم کنار. همه بازی ها حتی اونایی که BigFile دارند رو از رو هارد اکسترنال FAT32 اجرا میکنه مثل هلو.

17. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب منم که قبول کردم پستم بد بود و پاکش کردم دیگه....دست شما هم درد نکنه که حتی یک کلمه توهین، بی ادبی و ... نکردی،ولی تو محیطی اجتماعی مثل فروم همه حق اعتراض و تذکر رو دارن...

در مورد سوالت:نه دادا اونقدر هم فکر میکنی ما پول دار نیستیم،بچه جنوب شهر هم هستیم((شهر ری))،ولی خوب درآمد خودم خوبه((توجه کنم خودم،نه بابام))
    خوب بیشتر برای PSN هستش در مورد کپی رایت هم سعی میکنم در بیشتر موارد رعایت کنم،چون خودم برنامه نویسم و دوست ندارم کسی اینکارو با کارای من بکنه.......
    اگه سونی،PSN رو کاملا آزاد میکرد،مطمئنم که باز هم بازی اوریج میخریدم...
    ولی کلا از ه.ک کردن دستگاه خوشم نمیاد،به جز X360 هیچ کدوم از کنسولامو ه.ک نکردم،البته PSP رو هم فقط برای این خریدم که ه.کش کنم تا یاد بگیرم..........

در مورد آپدیتت هم لطف کن یه کم بیشتر توضیح بده،چیزی نگرفتم ازش....

مخلص شما،یاحق
    بسیار زیبا.

منظورم در مورد آپدیت همین کارای بچه گانه سونی درباره شکایت از هکر ها و گرفتن کامپیوتر و PS3 شون هست. حتی در مورد Graf_chokolo که کلاً با Piracy و backup manager کاری نداشت و فقط کارش اجرای Linux بود. ولی مایکروسافت اومد باهاشون مرتبط شد و حتی جایزه گذاشت واسشون. Apple هم همینجور از کسی شکایت نکرد.

19. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •