دوستان من Splinter Cell Double Agent رو نصب کردم. همه چیز در بازی درسته ولی سرعت بازی خیلی تند هست یعنی وقتی مثلا راه می رم مثل اینکه فیلم رو تند کنی سریع حرکت می کنه. همه چیز اینجوری هست منو ها ، راه رفتن و ...
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟
دوستان من Splinter Cell Double Agent رو نصب کردم. همه چیز در بازی درسته ولی سرعت بازی خیلی تند هست یعنی وقتی مثلا راه می رم مثل اینکه فیلم رو تند کنی سریع حرکت می کنه. همه چیز اینجوری هست منو ها ، راه رفتن و ...
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟
سلام عزیزان و اساتید
قربان شما من یه پسر خاله دارم که یه سیستم داره با این مشخصات :
ram :768
cpu :2.6
vga:128 5200 XFX
حالا بازی خودم یعنی فیر fear رو براش بردم این بازی به این سیستم نمیخوره و تیک میزنه از رم نیست و من احتمال میدم از گرافیک باشه !
ایا این کارت کم این بازی ست ؟
در 4 سی دی بود که اول روی هارد کپی و بعد نصب میشد !
برای خودم راحت اجرا میشه
ممنون
سلام .دوستان من بازی need for speed.underground2وdriver parallel linnesرو ریختم اما درایورو رو ایکونش کلیک میکنی نمیره تو بازی هر کار میکنی نمیره تو.نید فور اسپیدم وقتی میریزم میره تو بازی اما وقتی کامپیوترو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم نمیره تو.بازی mafia2 رو هم وقتی میخوام
اجراشکنم میگه فایل ab.dtaرو پیدا نمیکنه.
درسته با اين كارت گرافيك نمي شه fear بازي كرد
خوب مال منم حمین طوری بود برو از تو dvd دستیخودت جای بازی کپی کن بین فایلهای بازی و dvd مقایسه کنی میبینی کدمشون کمه
کمک کمک![]()
چه وعضشه هیچکس نیست که جواب منه بیچاره رو بده اخه من چیکارکنم
مشخصات سیستمم
رم 1
سی پی یو 4600+ دو هسته ای
گرافیک 512 foxconon
سلام دوستان - من بازی command & conquer tebirle wars رو با موفقیت نصب میکنم اما موقع اجرا عکس اون مرد سبزه میاد بالا و دیگه بازی نمیاد بالا سیستمم خوبه و قوی و ویندوزم چند تا عوض کردم - کمک کنید مشکل کجاس؟
تو مي گي با چندتا بازي اين مشكلو داري پس بعيده همه ي اون بازي ها مشكل داشته باشن!
سيستمت رو يه اسكن بكن از نظر ويروس
مشخصات كارت گرافيكت دقيق نيست
ممكنه مشكل از كرك بازي باشه با يكي ديگه امتحان كن
هيچ پيغام خطايي نمي ده؟
نه هیچ پیغام خطایی نمیده همین که فقط عکس میاد رو صفحه و دیگه بازی اصلا بالا نمیاد حتی تا 15 دقیقه هم منتظر شدم - راستی من اصلا کرک ندارم یعنی دی وی دی بدون کرک هستش حالا اگه کسی کرک این بازی رو داره بزاره واسم یه دنیا ممنون میشم !
دوستان بازی بایو شاک رو امروز گرفتم نصب کردم ببینید اوله صفحه اهنگ داره بعد رو بازی که میزنی توی دمو اول صدا هست میره تو بازی دیگه صدا نداره.......خلاصه یه مقداری رفتم جلو سوار کشتی شد رفت توی شهر و رفت یه جا( هنوزم بی صدا) یه مرده وایساده بود با یه سایه که دو تا تیزی دستش بود این دوتا 5 مین بی حرکت بودن بعدش یارو مردرو کشت هنوزم بی صداست چیکنم؟؟8800 GTs 512
e6750
2Gb ocz 800
asus p5k
Last edited by MILIN3M; 07-09-2008 at 20:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)