مرسی داشی خیلی جالب بود با وجد اینکه من دوساله کانتر بازی می کنم ولی نمیدونستم بعضی چیزارو
دوباره مرسی
Kill The Big Daddy
Welcome To Rapture
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
مرسی داشی خیلی جالب بود با وجد اینکه من دوساله کانتر بازی می کنم ولی نمیدونستم بعضی چیزارو
دوباره مرسی
Kill The Big Daddy
Welcome To Rapture
هر دو اینا فیلــر شده
لطف کن یه جای دیگه اپ کن مرسی
بچه ها سرعت128 برای کانتر آنلاین چطوره ؟
من بدون مشکل اجرا میکنم ظاهرا
یکی بهم تنظیمات و قلق بازی را بگه
اولا اون موس سنسیویتی را باید کجا گذاشت ؟
مون پیشفرضش خوبه ؟
آیا با بالا بردن رزولیشن بازی تاثیری در این قسمت داره ؟
بعد من تو آنلاین اکثرا میزنم ولی نمیمیرند
در حالی که اونا براحتی منو میزنند
حس میکنم شاید سرعت کم باشه و من دیرتر میزنم خلاصه یه اختلاف زمانی بین حرکت طرف و شلیک من وجود داره
بعد من با ورژن 2.2 به چند تا سرور وصل میشم و اجرا میکنم
بقیه که وصل نمیشند اگه 1.6 نصب کنم حله ؟
سلام
جای دیگه آپلود شد:
سرعت 128 برای کانتر خوبه البته بیشتر به وضعیت سرور مربوط می شه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من تجربه ام کمه بهتره بقیه رو دوستان توضیح بدهند.
![]()
mer30
اینجا تشکری چیزی نداره
اموزش را خوندم دقیقا همینطور عمل میکنم
خیلی ساده هست
بقیه سوالاتمو یکی پاسخ بده خوب میشه
یه سوال دیگه
برای وارد شدن به رومهای غیر ایرانی محدودیتی که وجود نداره ؟
Last edited by golmohammadi; 29-06-2010 at 15:42.
ما هنوز توی دانلود فایل موندیم
کد:
http://up.--------.com/Files/ce4c117288974305b703.zip
اینم که کار نمیکنه ، نمیشه توی سرورهای مشهوری چون راپیدشر و یا مدیافایر آپلود کنید ؟
ممنون میشم
من تستش کردم فیلتر نیست نیمدونم واسه شما ولی از دوست عزیز my love ممنونم لینک ایشون رو که اپلود کردن در امضام میزارم
سرعت 128 خیلی خوبه ولی باید ببینی لتنسی شما با سرورهای مه بازی میکنی خوبه یا نه
سنس موس به خود شما برمیگرده مثلا" من وقتی بازی میکنم سنسم 4 یا 3.8 هست
رزیلوشن بازی 800*600 باشه خوبه اینجوری fps بازی افت نمیکنه در حین بازی
درمورد تیراندازی شما باید تمرین کنید و حوصله به خرج بدید من زمانی که کانتر رو شروع کردم یه خشاب تو یارو خالی میکردم هیچیش نمیشد ولی با یه تیر منو میکشت
همیشه سعی کن نوشنه اسلحه ات رو به بالا باشه تا بتونی در عرض چند ثانیه با چند گلوله هدف رو از پای دربیاری درضمن در حالت انلاین پینگ یا همون لتنسی خیلی تاثیر داره و باید زیر 100 باشه تا بتونی بازی رو بخوبی انجام بدی و تاخیر نداشته باشی
وقتی که پچ رو نصب کردی باید یه ای پی سرور داشته باشی تا بتونی به سرورها وصل بشی و با دیگران بازی کنی میتونی تو سایت game-monitorدوستان 2.0 رو هم نصب کردم پچ { کانتر استریک سورسه}
1. فیند سرور
2ساختن سرور
3 دوستان
4...
5...
6... { نمیدونم چرا الان نمیشه فینگلیش نوشت له همین دلیل فارسی نوشتم}
باید چیکار کنم؟؟
بتونی یه سرور کرک شده سورس پیدا کنی
دوست عزیز من الان همشون رو تست کردم سالم سالم و بدونه فیلتر نمیدونم دوست عزیزمونهم زحتش رو کشیدن و در سایت دیگه که الان هم تستش کردم گذاشتن که اون هم سالمه سرورهای راپید شیر اکثر دوستان مشکل دارند برای همین من زیاد دوست ندارم دوستان دچار مشکل در اوایل بشن اونجا گذاشتمما هنوز توی دانلود فایل موندیم
کد:
http://up.--------.com/Files/ce4c117288974305b703.zip
اینم که کار نمیکنه ، نمیشه توی سرورهای مشهوری چون راپیدشر و یا مدیافایر آپلود کنید ؟
ممنون میشم
راه حلی درست وجود نداره متاسفانهLatency رو چجوری میتونم پایین بیارم؟!
من فقط رو ی دو تا سرور ایرانی میتونم بازی کنم وبرای بقیه هم که Latency ام 800 و گاهی به 1000میرسه!!!
میشه بگین چجوری میتونم کنترلش کنم؟
ایا دلیل این سمئله اینه که دارم با مثلا امریکایی ها بازی میکنم؟! یعنی اینترنت فقط این قابلیت رو میده که با همکشوری هام بازی کنم؟
نه بابا اینجوری ها هم نیستش برمیگرده به اینترنت کو فتی ما که سایت ها هم رو به زور باز میکنم من یه 128 گرفته بودم خیلی عالی 16 کیلوبایت سرعت دانلود داشتم حالا پس از سه ماه اومده 810 کیلوبایت اینا پنهای باند رو کاهش میدن و سرورهای دارن عجق و جق
با سلام.
دوستان عزیز اگه امکانش است راهنمایی کنید.(شاید بعضی از سوالاتمو قبلا پرسیده باشم)
========تمام سوالات من مربوط میشه به بازی کانتر در شبکه LAN گیم نت و به صورت آنلاین بازی نمی کنم========
دوستان عزیز در شبکه LAN چگونه می توانم از حداکثر fps استفاده کنم؟ هم اکنون fps روی 59-60 هستش البته وقتی که دوربین بر روی افرادم هستش که در شبکه بازی می کنند و وقتی هم که خودم بازی می کنم fps میاد روی 30 .
راستی کدهای ابتدایی را اگه امکان دارد برام بنویسید:
1.بستن دوربین ها
2.افزایش مدت زمان خرید
3.کاهش زمان شروع بازی
4.کوچک کردن نشانه
5.نلرزیدن دست
6.نخوردن تیر به یار
و ...
اگر امکان دارد حقه ها و نحوه ی بهتر تیر زدن را هم بگویید. سرعت موس رزولوشن و ...!
با تشکر
آقا این سایت هایی که آموزش رو توشون آپ کردید مشکل داشت ، اما به هر زوری که بود دانلود کردیم ...
توی اموزش نوشته
دانلود کانتر 1.6
دانلود آنتی چیت
دانلود پچ
و یافتن آی پی
=-=-=-
کانتر 1.6 رو دانلود کردیم ، آنتی چیت رو هم توی همون سایتی که توی آموزش اومده دانلود کردیم.
اما منظور از پچ چیه!؟ یعنی چی پچ رو دانلود کنید!؟ ما باید توی گوگل چی بنویسم !؟ پچ چیه !؟ اسمش چیه !؟ شماره اش چیه !؟ یه توضیح بیشتری بدید لطفا
سلام. یکی از دوستان آموزش آنلاین بازی کردن رو میزاره؟
منم دوباره کانتر رو شروع کردم
یه قرار بزاریم واسه بازی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)