پینگ داخلی هم ظاهرا رفته بالا
کاهش سرعت کسی داشته؟
پینگ داخلی هم ظاهرا رفته بالا
کاهش سرعت کسی داشته؟
سرعت من از 230 شده 80-90![]()
سلام دوستان
در پنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کامل نوسان سرعت رو می زد کسی نمی دونه اون نمودار لحظه ای سرعت کجای این پنل رفته ؟ یا برداشتنش ؟
دقيقا از 6 روز پيش براي منم نمايش داده نميشه.
پ ن : نمي دونم چرا هر كي هر مشكلي داره منم دارم![]()
وضعيت خط من در اين لحظه :
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 32.9 7.0 Attenuation (dB): 46.0 26.5 Output Power (dBm): 13.1 12.3 Attainable Rate (Kbps): 896 716 Rate (Kbps): 160 544
![]()
کیفیت خطوط اصفهان ببینید پورت رو 3 مگ بعد snr روی 24 تازه 10 وصله زدم ( گره) به سیم تلفن !!!
بعد تو خوزستان که میام پورت روی 512. snr روی 6 بعد زنگ می زنی مخابرات می گی خطم نویز داره بر می داره زنگ می زنه خونه می گه بوقه خطتون نویز که نداره
خــــــــــــــــوزستان تنها استانی هستش که حرفه ای ترین و مخ ترین افراد تو هر زمینه ای داره . امادر مقابلش شاید خنگترین انسانها هم اونجا پیدا کنی که ادعا هم دارند !!!
Last edited by manutd2009; 18-08-2013 at 15:17.
سلام.
من برگشتم از سر کار
من DNS-های Open DNS رو ست کردم رو مودمم اما مشکلی نداشتم تا همین یکی دو روز که با USB وصل شدم.حالا محض اطمینان فعلاً DNS-ها رو پاک کردم ببینم باز این اتفاق میفته واسم یا نه.
واسه منم الان که از سر کار برگشتم پینگ بالاس.
سلام
من هر بار مودم روشن می کنم پینگم یه طور هست یکبار پینگ 4.2.2.4 250-300 هست یکبار 118 -120 اصلا معلوم نیست چه غلطی میکنن برا خودشون
وقتی پینگ پایین هست سرعت دان روی 300-350 هست هم سرور داخلی و هم خارجی وقتی بالا هست دانلود سرور خارجی به زور به 100 میرسه و لی داخلی بازم رو 300 هست
وقتی پینگ پایین هست تراس میگیرم از ترکیه هست ولی وقتی پینگ بالا هست از روسیه وصل میشم کلا شیر تو شیر هست برا خودش!!
برا همین وقتی پینگ خوبه مجبورم مودم رو خاموش نکنم چون معلوم نیست دوباره روشن کنم پینگ چطوریه![]()
![]()
سلام سرعت دانلود 2 مگ نامحدود مخابرات اهواز چنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)