ایشالله تیمش قهرمان بشه
بله
خير
اين كار علي آبادي به عنوان رئيس كميته المپيك كاملا طعنه آميز است.
سايت گل - محمد علي آبدي در اقدامي جالب توجه ، با عنوان رئيس كميته ملي المپيك دو لوح تقدير براي عباس انصاري فرد و مجيد فرخزادي ، مديرعامل و رئيس هيئت مديره پرسپوليس در دوران رياست خودش در سازمان اريال كرده و از اين دو بابت زحماتشان تقدير كرده است!
اين كار از آنجا قابل توجه است كه علي آبادي ديگر سمتي در سازمان ورزش ندارد و رياست بر كميته ملي المپيك هيچ محملي براي اين عرض تبريك نيست.ضمن آنكه عملكرد انصاري فرد در پرسپوليس آنقدر غيرقابل دفاع است كه اين دو لوح تقدير را به خودي خود فاقد مقبوليت مي كند.
به نظر مي رسد ارسال اين دو لوح به دفتر باشگاه پرسپوليس ، در ادامه درگيري هاي مديريتي بين علي آبادي و كاشاني باشد. اين دو در تمام دو سه سال گذشته روي اعصاب هم بوده اند و ظاهرا خواهند بود.
2009/10/26کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با غروری که این آقا داره بعید بود این حرفو از ایشون بشنوم !
اگه نودو دیده باشید میبینید داوریا کاملا به نفع سپاهان بوده .. بنظرم که شک برانگیزه
مخصوصا بازیش با تراختور !
متاسفانه آقاي كاشاني دچار تناقض رفتاري هستند. ايشان در حضور افراد برخوردي از سر دوستي و ارادت دارد و پشتسر به آنها اتهام وارد ميكند.
سايت گل - پايين كشيدن عباس انصاريفرد از اريكه قدرت و ترك منصب مديرعاملي باشگاه پرسپوليس او را در موقعيت ويژهاي قرار داده است.
يك اظهارنظر رسمي و صريح از حبيب كاشاني درباره ابهامات پرونده انتقال دو بازيكن برزيلي به پرسپوليس براي موضعگيري تند و البته قابل انتظار از سوي عباس انصاريفرد كفايت ميكرد.انصاريفرد در آخرين موضعگيري رسمي گوشههايي ديگر از اختلافات كهنهاش با كاشاني را بازگو ميكند: «اين اولينباري نيست كه حبيب كاشاني چنين اتهاماتي را به افراد وارد ميكند. سه سال پيش وقتي براي اولينبار مديرعامل پرسپوليس شد، يك پوشه زيربغلش گذاشت و از بدهكاري 12 ميلياردي پرسپوليس طي دوران مديريت محمدحسن ميگفت. البته بعدها مشخص شد که همه اين اتهامات دروغ بوده است.»
انصاريفرد در ادامه با اشاره به اشكالات رفتاري و شخصيتي كاشاني ميگويد: «متاسفانه آقاي كاشاني دچار تناقض رفتاري هستند. ايشان در حضور افراد برخوردي از سر دوستي و ارادت دارد و پشتسر به آنها اتهام وارد ميكند. بارها شده كه ايشان در جلسات خصوصي و دوستانهاي كه قبلا با من داشته حتي پشتسر دولت هم حرف زده و انتقاد كرده است.چند ماه پيش و در اواسط مديريت بنده، نامهاي از سوي سازمان بازرسي كل كشور به دفتر باشگاه رسيد كه محتواي آن محكوم كردن حبيب كاشاني به سوءمديريت و بيلياقتي بابت پرونده رافائل بود. در نامه مذكور كه اكنون در دفتر باشگاه و بهصورت مكتوب وجود دارد، صراحتا از حبيب كاشاني بهعنوان مقصر اصلي كسر شش امتياز از پرسپوليس و بازتاب منفي آن در جامعه فوتبال نام برده شده. كاشاني بهدليل تعلل در پرداخت پول اين بازيكن و همچنين استخدام يك وكيل ناشي به سوءمديريت و بيلياقتي محكوم شده بود.»
انصاريفرد در خصوص ارسال نامه تقدیر از او به باشگاه پرسپولیس توسط محمد علی آبادی هم كنايهآميز صحبت ميكند: «پيشنهاد من اين است كه دو كارشناس بيطرف عملكرد بنده در باشگاه پرسپوليس را بررسي كنند. اگر موفقترين مديرعامل پرسپوليس طي 30 سال گذشته نبودم براي هميشه از فوتبال كنار ميروم. تصور ميكنم اين تقديرنامه بر همين اساس به بنده اهدا شده و ارتباطي به اختلاف بين آقاي عليآبادي و كاشاني ندارد. اصلا عليآبادي كاري با كاشاني ندارد. براي تحويل گرفتن تقديرنامه هم هرگز به باشگاه نميروم، چرا كه آنجا جای از ما بهتران است.»
مهرداد رسولي
2009/10/26کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجاست که دشمنان پرسپولیس رو میشن! این انصاری فرد **** حالا که میبینه تیم با کاشانی نتیجه میگیره داره حاشیه درست میکنه!
هر چند از چندان در خوشی ندارم اما دوست دارم تیمش قهرمان بشه تا به عنوان یه مربی ایرانی معرف بشود
سرمربی تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه امیدوار است تیمش همچنان صدرنشین لیگ برتر بماند گفت: هنوز سپاهان واقعی را ندیده اید و باید تا نیم فصل دوم صبر کنید. به گزارش خبرنگار مهر، امیرقلعه نویی پس از پیروزی یک بر صفر عصر دوشنبه تیمش برابر راه آهن شهرری در جمع خبرنگاران گفت: قبل از هر چیز من این پیروزی را تقدیم به روح مهدی فیاض نژاد هوادار متعصب سپاهان می کنم که در بازی گذشته جان خود را از دست داد.
سرمربی تیم سپاهان اصفهان در ادامه به شرایط دیدار با راه آهن اشاره کرد و افزود: حریف امروز ما فوتبال قابل قبولی را به نمایش گذاشت و با توجه به شرایط میزبانی برای کسب پیروزی به میدان آمده بودند.
قلعه نویی افزود: تیم ما خوب بازی کرد و توانستیم 3 امتیاز این دیدار را کسب کنیم اما می دانم که هنوز به سپاهان واقعی و مطلوب نرسیده ایم. با این حال قول می دهم می توانید سپاهان را از نیم فصل دوم ببینید .
وی در خصوص حضور نزدیک به 2 هزار نفر از هواداران استقلال در این بازی و تشویق وی گفت: من از تمامی هواداران استقلال و سپاهان ممنون هستم و دست آنها را می بوسم . این هواداران بسیار پخته و فهمیده هستند و از من و امثال من جلوتر بوده و خوب را از بد تشخیص داده و می دانند چه کسانی به استقلال خدمت کرده و تمام زندگی خود را وقف این تیم کردند.
سرمربی تیم سپاهان اصفهان ادامه داد: ما سعی می کنیم با توجه به اینکه در حال حاضر به صدر جدول آمده ایم این موقعیت را از دست نداده و با تداوم در پیروزی های خود صدر جدول را از آن خود کنیم.
وی پیرامون بیانیه هایی که به طور مستمر باشگاه استقلال علیه او داده گفت: من قبلا نیز یک بار بیانیه ای دادم و در آن گفتم که دیگر با استقلال کاری نخواهم داشت و فقط به تیم خود فکر می کنم اما متاسفانه آقایان برای اینکه بزرگ شوند بیانیه های پشت هم دادند. در ابتدا من اصلا به آن بیانیه ها توجهی نداشتم و فکر می کنم بالای 50 بیانیه و مصاحبه علیه من انجام شد اما زمانی جواب آنها را دادم که متاسفانه دیدم می خواهند مرا ترور شخصیتی کنند اما من به آقای سعیدلو قول دادم که دیگر حرفی را در مورد باشگاه استقلال و مدیریت این باشگاه نزنم و آنها را به خدا واگذار کنم.
سرمربی تیم سپاهان اصفهان در خصوص فیلم آبی استقلالی دو گفت: این فیلم من را به یاد فیلم های 40 سال پیش می اندازند. وقتی عده ای می خواستند یک نفر را تخریب کنند دست به چنین اعمالی می زدند من فقط از این ناراحتم که ما آقای عطار را امین خود می دانستیم که در رختکن اجازه حضور پیدا می کرد اما متاسفانه حرفهای من را چنان بزرگ کردند که هر کس این فیلم را ندیده باشد فکر می کند که من بدترین حرفهای زشت را نثار بازیکنان خود کردم. اما شما کلاه خود را قاضی کنید و ببینید که بازیکنان این قدر بی غیرت هستند که من هر آنچه که از دهانم در می آید به آنها بگویم و آنها فقط سکوت کنند. من حرفهایی را در رختکن به بازیکنان می گفتم که تمامی مربیان می گویند. این قضیه در شیراز بود و من به بازیکنانم گفتم که باید با غیرت بازی کنید. هواداران به خاطر ما آمده اند و تا مرز سکته پیش رفته اند پس باید طوری بازی کنید که این هواداران ناراحت و افسرده به خانه هایشان باز نگردند. آیا از دید شما این حرفهای من فحاشی و ناسزا بوده است البته آقای عطار که این فیلم را تهیه کردند با من صحبت کرده و از من عذرخواهی کردند ولی من دوست دارم که برنامه 90 یا دیگر برنامه ها با آقای عطار به طور مستقیم صحبت کرده و او در این خصوص با مردم صحبت کند.
قلعه نویی پیرامون شرایطی که برای سیاوش اکبرپور پیش آمده گفت: به اعتقاد من سیاوش اکبرپور یکی از بازیکنان بزرگ در فوتبال ماست. زمانی که من سرمربی استقلال بودم او در تیم من بود و بهترین بازیها را ارائه می داد. اگر شرایط سیاوش این گونه نبود و او با استقلال همکاری نمی کرد قطعا من خواهان جذب او برای سپاهان بودم. متاسفانه در ابتدای فصل نیز برخی از این آقایان شرایطی را بوجود می آوردند که من با هر بازیکنی صحبت می کردم آنها اتهاماتی را به من وارد می کردند اما باز هم می گویم سیاوس بازیکن بسیار بزرگی است و هر تیمی آرزوی داشن او را دارد.
سايت گل- حميد استيلي سرمربي تيم استيل آذين اعلام کرد که در بازي هفته آينده مقابل پرسپوليس به احترام تيم سابقش روي نيمکت تيمش نخواهد نشست. استيلي در اين باره گفت: هرچند بازي هفته آينده استيل آذين مقابل پرسپوليس براي ما خيلي اهميت دارد، اما به احترام تيم پرسپوليس روي نيمکت نخواهم نشست.
فصل قبل نيز فيروز کريمي سرمربي صبا در بازي مقابل استقلال از نشستن روي نيمکت صبا اجتناب کرد، اما امير قلعه نوعي به جايگاه رفت و کريمي را به روي نيمکت صبا آورد.
2009/10/27کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس این بار ، حتما کرانچار میره استیلی رو میاره رو نیمکت![]()
مسئولان برنامه 90 باجخواهانه و زورگويانه مسئولان تيمها را تهديد ميكنند
عباس عليپور ،مدير روابط عمومي باشگاه پرسپولس در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس از عملكرد عادل فردوسيپور در برنامه تلويزيوني انتقاد كرد و گفت: خبرنگاران برنامه 90 قصد داشتند وارد رختكن شده و تصويربرداري كنند كه با ممانعت تداركات تيم مواجه شدند. تداركات تيم به مسئولان 90 گفت قبل از ورود بايد با اعضاي كادر فني تيم هماهنگ شود.
وي ادامه داد: گزارشگر و تصويربردار برنامه 90 با ديدن اين صحنه شروع به تهديد كرده و با بيان اين جمله كه آيا ميدانيد با چه كساني صحبت ميكنيد و نشان دادن لوگوي برنامه 90 به سبك ميتوكوماني قصد ورود به رختكن داشتند كه موفق نشدند.
عليپور افزود: حال بايد بررسي كرد كه مسئولان برنامه 90 با چه هدفي براي تصويربرداري از مرغ و خروس به زمين تمرين پرسپوليس آمدهاند. اين كار مجري 90 اصلاً درست نبوده و مطمئن هستم كه مسئولان رسانه ملي هم با اين امر مخالف هستند. پس از مدتي تعطيلي؛ غرور كاذب با 90 و فردوسيپور برگشته است.
مدير روابط باشگاه پرسپوليس با اشاره به رودررو كردن حبيب كاشاني و عباس انصاريفرد در برنامه 90 عنوان كرد: نميدانم اين كار چه فايدهاي دارد. تهيهكنندگان برنامه 90 با حضور در مقابل ساختمان باشگاه قصد داشتند از كاشاني جوابيه بگيرند.
وي خاطرنشان كرد: پيش از بازي با تراكتورسازي به هتل آمده و اعلام كردند براي مصاحبه با بازيكنان برزيلي به اينجا آمدهاند، اما من به دليل شرايط تيم و با هماهنگي كاشاني از ورود آنها جلوگيري كردم كه بازهم با ادبيات زورگويانه مسئولان 90 مواجه شدم.
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اشاره پخش تصاوير زمين تمرين و حضور مرغها در آنجا تصريح كرد: از روزي كه كاشاني به اين تيم آمده به دنبال يك زمين تمرين مناسب بوده و تنها هدفش موفقيت پرسپوليس است؛ در حال حاضر هم فقط زمين چمن موسسه خيريه عمل در اختيار باشگاه است و ما مسئول مرغ و خروسهاي مردم نيستيم. مسئولان باشگاه قصد داشتند اين زمين را ترك كنند و نيازي به پخش چنين تصاويري در برنامه 90 نبود.
عليپور اظهار داشت: پيشنهاد ميكنم مسئولان برنامه 90 هماهنگ ميكردند تا 2 كاميون آشغال در موسسه خيريه عمل خالي ميكرديم تا آنها مستند بهتري را درست كنند. تهيه كنندگان 90 چرا باجخواهانه مسئولان تيمها را تهديد ميكنند؟
وي گفت: احترام خاصي براي خبرنگاران قائل هستم، اما دستاندركاران برنامه 90 كار كردند كه رودروي آنها قرار بگيرم. اميدوارم ديگر اين اتفاق نيفتد كه ميكروفن برنامه 90 سلاح تهديد مسئولان تيمها باشد چون اين كار در شأن فوتبال ايران نيست.
- - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - -
معلوم نیست قراره چی آتیشی به پا کنن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)