تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 650 از 860 اولاول ... 150550600640646647648649650651652653654660700750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,491 به 6,500 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

داره خودمونی میشه HOMARNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام...
    نخیر شهری در کار نیست...
    راستی دوستان این دمو رو دیدید؟
    اول پاییز سال اول حدودا ساعت 7 به داخل خونتون برید و بیاید بیرون,هریس پلیس می یاد و میگه که عاشق دختر دوک شده و می خواد براش نامه بفرسته...

داره خودمونی میشه javad khan008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    نسیم شهر

پيش فرض

من خیلی دوس دارم این بازی رو دوباره بازی کنم ، اما وقتی میشنوم که کل بازی 3 یا 4 ساله و بعد از این مدت از دهکده میرین ، ناامید و افسرده مشم !!!
    ولی ما بالاخره آخرش نفهمیدیم ، واقعا میره شهر یا نه ؟؟؟
    slm
    عزیزم بازی خیلی طولانی تر از این حرفاست و بسیا عمیقه و شاید برای دیدن دمو پایانی باید 18سال بازی کنی!
    شهر نمیره.من مطمئنم
    ولی من 2 نفر رو میشناسم که میگن بعضی جاهای دهکده عوض میشه!
    مثل وجود 3 سطل آشغال در میدان و اینکه یک فرد سیاه به دهکده اضافه میشه و چیزهای دیگر میفروشه!

3. این کاربر از javad khan008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad khan008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    نسیم شهر

پيش فرض

سلام...
    نخیر شهری در کار نیست...
    اول پاییز سال اول حدودا ساعت 7 به داخل خونتون برید و بیاید بیرون,هریس پلیس می یاد و میگه که عاشق دختر دوک شده و می خواد براش نامه بفرسته...
    من دیدم
    بعدش باید بری با مادر آجا حرف بزنی!
    پلیس ازت قلم میخواد که برای آجا نامه بنویسه

داره خودمونی میشه HaRvEsT MoOn -saha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اين بازيو دانلود كردم مال دلفين خودش تبديل شد ست ججوري كدهاي بازي رو توش وارد كنم؟؟؟

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------

یگين تورو خدا

---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------

یگين تورو خدا

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام...
    نخیر شهری در کار نیست...
    پس من بازی کنم اگه شهری در کار نیست ؟
    خوب پس اگه اینجوریه آخر بازی چی میشه ؟؟؟ بخوای نخوای بعد سه چهار سال باید از دهکده بری ؟

داره خودمونی میشه HOMARNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه, بعد از سه سال در صورت موفقیت به بازی در دهکده ادامه می دید...

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نه, بعد از سه سال در صورت موفقیت به بازی در دهکده ادامه می دید...
    خوب این موفقیت شامل چی میشه ؟؟؟ باید هرچیز پنهانی که تو بازی هست رو پیدا کنیم ؟؟؟ خوب اینجوری که حوصله آدم سر میره !!!

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

خوب این موفقیت شامل چی میشه ؟؟؟ باید هرچیز پنهانی که تو بازی هست رو پیدا کنیم ؟؟؟ خوب اینجوری که حوصله آدم سر میره !!!
    من سه سال راهنمایی که بودم فول بازی کردم نتونستم تمومش کنم. سال چهارم بودم. همه چیز تکمیل. زدم سیوم رو پاک کردم اشتباهی
    اگه داشتم الان سال هشتم بودم(اگر داشته باشه)
    موفقیت هم همه چیز 99 و کلا همه چیز رو باید داشته باشی(کاغذ پرینت ماهی،...)

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

میخوام روی یه Walkthrough واسه این بازی ( back to nature ) کار کنم از امروز . دعام کنید
    فقط اگه بعضی چیزا رو ندونم میام اینجا ازتون میپرسم . یا علی
    Last edited by AC_POP; 29-02-2012 at 13:46.

داره خودمونی میشه sanka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مربوط به تعداد غذاهایی که پختی میشه!هر یک غذا یک عدد اضافه میکنه!

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

کدوم صفحه؟
    خودت بدست آوردی یا از روی کتاب نوشتی؟
    سلام باور کنین بچه ها خودمم یادم نیست صفحه ی چند بود اخه خیلی وقت پیش بود در مورد شکلاتم باید بگم در روز 14 زمستان که مسابقه ی تشکر و هدیه دادنه هر دختری که قلبش قرمز یا نارنجی باشه به جای شکلات به شما کیک شکلاتی میده که زیاد به دردتون نمیخوره و نمیتونین باهاش غذایی درست کنین و درصد مزرعتونو بالا ببرین شاید اگه تو یخچال خونتون نگه دارینش بتونین ازش در مسابقه ی اشپزی استفاده کنین ولی کیک شکلاتی همیشه تو مسابقه برنده نمیشه اگه میخواین برنده شین باید چای درست کنین که چای رو هم میتونین در فصل بهار از کوتوله ها بگیرین که باید با هفتا هدیه به کلبه ی هفت کوتوله برین و فکر میکنم ساعت 2:30 بعدظهر بود که مهمانیه چای خوریشون تشکیل میشد و به هر کدومشون یک هدیه بدین حالا این هدیه میتونه یک بسته ی ارد باشه یا کلم یا گل و...که در مهمانیشون شرکت کنین طریقه ی درست کردن چای هم تو کتاب نوشته من هر چیزی که راجبه این بازی میگم ازشون مطمئنم و میدونم که درسته و همه ی نوشتهای کتاب رو قبول ندارم من قبلا چای رو از کوتوله ها گرفتم و باهاش چای نیروزا درست کردم و در مسابقه ی اشپزی برنده هم شدم وانگهی اگه یادم بود که تو کدم صفحه نوشته بودمش حتما همون لحظه شماره ی صفحه رو براتون مینوشتم که تو پیدا کردنش به زحمت نیفتین.اگه میخواین کیک شکلاتی نگیرین و شکلات بگیرین باید قلب دختری که به شما اون روز هدیه میده سبز یا ابی باشه بطور کلی هر چی قلبش بیشتر باشه احتمال اینکه به شما به جای شکلات کیک شکلاتی بده بیشتر میشه.در مورد شهرم زود قضاوت نکنین.امیدوارم تونسته باشم به شما عزیزان تا حدودی کمک کرده باشم اگه سوالی دارین مطرح کنین اگه جوابشو بدونم مطمئن باشین ازتون دریق نمیکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •