به نظرت باید برم پیشه پزشک متخصص تا رو برگه بنویسه ؟ یا برم پیش یه دکتر عمومی برام بنویسه؟
بازم ممنون
به نظرت باید برم پیشه پزشک متخصص تا رو برگه بنویسه ؟ یا برم پیش یه دکتر عمومی برام بنویسه؟
بازم ممنون
کم کم دارم آماده میشم همه وسائل مورد نیازو جم و جور کردم ...
فک کنم این کوتاه ترین شب یلدا عمرم هست ...
نظر نهایی رو باید بری پیش پزشک خود نظام وظیفه . این مرحله اولش مهم نیست فکر میکنم. برو یه درمانگاه نزدیک پیش یه دکتر عمومی
با سلام.به علت کمبود وقت پست های قبلی رو نخوندم.اما اومدم یه خداحافظی سریع با شما داشته باشم.
اگر بار گران بودییییموووووو رفتییییم......اگر نامهربان بودیموووو رفتییییییییم.
خلاصه هر بدی ای از ما دیدید حلالمون کنید.
گوود بای همتون.
ایشالا اگر زنده از عجب شیر برگشتم بهتون میگم اوضاع چجوری بود.
محتاج دعا
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:06.
دوستان بنده دوشنبه !! دفترچه + تمام مدارک مورد نیاز رو تحویل پلیس +10 دادم !و هیچی هم بهم پس نداد ! بهم گفت پنج شنبه بیا رسید بگیر !!
+
حالا فردا صبح میخوام برم !! اما یه سوالی برام پیش اومده !! این رسید کلا چی چی هست ؟! و ایا باید همراه رسید بعضی از مدارکی که داده بودم رو پس بده ؟! ( چون اونجا خیلی خیلی شلوغه میترسم چیزی رو از غلم بندازه حواسش نباشه و الکی بیفتیم تو درد سر و ... )
+
حالا از دوستانی که اطلاع دارن لطفا یه توضیحی بدن !!![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 21-12-2011 at 23:33.
دوستان شب بخیر
منم فردا میرم میدون سپاه
که تاریخ اعزامم به پادگان خاتمی یزد مشخص بشه
برای همه دوستان آرزوی سلامتی دارم و اینکه در دوره آموزشی و خدمتشون سلامت باشن و بتونند سختی های این دوره رو تحمل کنند
سلام به دوستان
فکر کنم آخرین نفری که میخواد خداحافظی کنه منم الان ساعت 11:45 هست و فردا هم اعزامیم خداحافظ دوستان خداحافظ اینترنت ،خونه، و مهمتر از همه خداحافظ دوستان بهتر از گلم
-------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 7 ساعت دیگه
Last edited by mojtaba6682; 21-12-2011 at 23:54.
ای بابا دوستان چه قدر احساسیش کردین همش 18 ماه یا 24 ماه میرین یه چایی بریزین صبحا و یه نونی بگیرین
سوال مارم جواب بدین ثواب داره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقاي M0hsen3D براي شما 8 ماه كسر ميشه از خدمتتون.
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
به شما يك برگه سفيد ميدن كه توش مشخصاتتو نوشته مثل كد مليو مدركو....
اگه واسه معافيت اقدام كرده باشين زيرش مينويسه معافيت فلان است اگر نه مينويسه اعزام به خدمت
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)